Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πειραζει να τα κανω μαζι;

beboulix

Recommended Posts

στις 16 ιουνιου βαφτιζουμε τον γιο,μετα ομως σκεφτηκα(αφου ειχαμε κλεισει την εκκλησια)

οτι η κορη μου στισ24 του ιδιου μηνα εχει γενεθλια.

θα ηταν κακη ιδεα μετα το τελος του φαγητου να σβησουμε τα κερακια της μεγαλης;

ο ανηρ δεν θελει να μεταθεσουμε την ημερομηνια

Διαφημίσεις

στις 16 ιουνιου βαφτιζουμε τον γιο,μετα ομως σκεφτηκα(αφου ειχαμε κλεισει την εκκλησια)

συνηθως δεν σβηνουμε κερακια πριν περασει η ημερομηνια των γενεθλιων.θελεις να εχεις κοσμο δλδ κ στα γενεθλια της μικρης?τι ηλικια εχει?γιατι δεν το κανεις την ημερομηνια που εχει κανονικα μονο με παπουδογιαγιαδες?

NRNSp2.pngsMstp2.png

Καθόλου κακή ιδέα !!ισα ισα που μου αρέσει τρελά!!! Και ας κοψετε μεταξύ σας μια τούρτα στις 24 . Εν τω μεταξύ και η κόρη σου θα της φανει πολύ ωραιο γιατί αφενος θα εχει πολλά παιδια και αφετερου δεν θα γινουν όλα για τον αδερφό της για να νιώσει παραμελημενη .

Λένε...,βλακείες βέβαια,οτι δεν κάνουμε τα γενέθλια πριν γιατί έτσι γίνεται με τα μνημόσυνα...(που δεν πρέπει να περάσει η ημ/νια και να είναι πάντα Κυριακή)

Εγω πάλι λέω οτι είναι υπέροχο και θα του μείνει του παιδιού μια υπέροχη ανάμνηση!!

Με το καλό!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

καπως ετσι το σκεφτηκα.αφου θα ερθουν που θα ερθουν μην τους ξανακουβαλαω.θα εχει και καμια δεκαρια παιδακια στη βαφτιση που ειναι ολα φιλοι της.

αλλα μετα ειναι και κατι αλλο.πως να συνδυασω χρωματικα τα δυο γεγονοτα;θα μπορουσα μετα να δωσω αναμνηστικα δωρακια στα παιδακια εκ μερους της μεγαλης;

και μια ιδεα,πως να ειναι απλα γραμμενα και τα δυο επανω στο προσκλητηριο;

Διαφημίσεις

και μια ιδεα,πως να ειναι απλα γραμμενα και τα δυο επανω στο προσκλητηριο;

Aυτο να μην το κανεις..γιατι ειναι σαν να υποχρεωνεις να σου φερουν δωρο και για την μικρη .

Εσυ το κανεις καθαρα για το παιδι ..να κοψει τουρτα και να χαρει... δεν χρειαζεται τιποτα αλλο απ το να κοψεται την τουρτα με το που θα φτασετε στο μαγαζι που θα φατε .

οπως και να εχει κατι θα εκανα και για τα γενεθλια της μεγαλης μονο που θα ειχα καμια δεκαρια λιγοτερα ατομα. δεν ειναι κριμα και αυτο να μην παρει κατι;

γιατι μονο ο μπεμπης και σε εμενα τιποτα,μπορει να ρωτησει.

τα πεντε κλεινει πιστευω οτι καταλαβαινει

μονο που δεν ειναι σωστο για τους καλεσμενους.αφου ετσι κ αλλιως θα εκανες κατι ασε το καθε παιδι να χαρει τη μερα του.εκεινη τη μερα βαφτιζεις το μικρο κ θα ειναι στο επικεντρο.η μικρη σου θα νιωσει πιο παραμελημενη παρολο που θα της κοψεις τουρτα.κανεις δεν θα δωσει τοσο σημασια.ξερεις πως ειναι τα κοριτσια κ πως ολα τα παιδια θεωρουν πολυ σημαντικα τα γενεθλια τους.ασε που σαν ιδεα σε προσκλητηριο βαφτισης να δω κ γενεθλιων που ειναι αργοτερα κιολας δεν μ αρεσει καθολου.ειναι 2 πολυ ξεχωριστα γεγονοτα.αν θες δωρα για το παιδι καν τα αλλη μερα να το χαρει κ εκεινη.

NRNSp2.pngsMstp2.png

οπως και να εχει κατι θα εκανα και για τα γενεθλια της μεγαλης μονο που θα ειχα καμια δεκαρια λιγοτερα ατομα. δεν ειναι κριμα και αυτο να μην παρει κατι;

γιατι μονο ο μπεμπης και σε εμενα τιποτα,μπορει να ρωτησει.

τα πεντε κλεινει πιστευω οτι καταλαβαινει

Το θεμα ειναι να περασει καλα και να σβησει την τουρτα της... δεν κανουμε γενεθλια για να παρουμε δωρα (με τα λεφτα που θα την εκανες το παρτι..μπορεις να της παρεις 2-3 ωραια και καλα δωρα )

Διαφορετικα καν τα διαφορετικες μερες και ηρεμεις...ο καθενας τη μερα του (επισης σκεψου οτι πιο σημαντικη ειναι η βαφτιση που θα γινει μια φορα..με την λογικη αυτη..γιατι να χαλασεις την μερα του γιου σου δινοντας την ιδια βαρυτητα και στα 2 παιδια...)

Εαν ειναι μια τουρτα για να χαρει η μικρη και να γλυτωσεις κι εσυ τα εξοδα βαβουρες της επομενης εβδ και μεχρι εκει (χωρις να επισκιασει την μερα του γιου σου) καλα θα ηταν..αν ομως θες πιο πολλα ( στολισμους ,δωρα κτλ) καν τα διαφορετικη μερα (δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα ;) )

μωρε τα κανονισα πολυ κοντα και αν τα κανω χωριστα θα εχω ξανα ετοιμασιες.

μπορει να αλλαξω την ημερομηνια βαπτισης διαφορετικα ας φερουν δωρο οσοι ξερουν τα γενεθλια της

Διαφημίσεις

μωρε τα κανονισα πολυ κοντα και αν τα κανω χωριστα θα εχω ξανα ετοιμασιες.

μπορει να αλλαξω την ημερομηνια βαπτισης διαφορετικα ας φερουν δωρο οσοι ξερουν τα γενεθλια της

Δες κ αυτο που λες...οπως επισης..ειναι αλλο να αναφερεις στους κοντινους οτι θα κοψετε τουρτα και στην κορη σου (και οποιος θελει να φερει το δωρο του) κι αλλο να το γραψεις σε προσκλητηριο .

Οτι και να κανεις...να τα χαιρεσαι και τα δυο...με το καλο η βαφτιση

το πιο πιθανο ειναι να το κανω οπως εγραψα στο προηγουμενο μηνυμα.

να το αναφερω προφορικα στους πολυ κοντινους, να κοψουμε την τουρτα στην αρχη στο κεντρο και να συνεχισουμε με τον μικρο.

ρε κοριτσια προτεινετε μου και εναν ωραιο στολισμο καπως ουδετερο(δεν θελω καποιο θεμα).

(θα σας ζαλισω τωρα)

εχω ενα φορεμα φιστικι,με τι παπουτσια θα ταιριαζε;

το κεντρο μεσογειακη αυλη το γνωριζετε;

και κατι αλλο που ξεχασα.

απο γλυκα τι να κανω; να κοψω την τουρτα της κορης αλλα για εξηντα ατομα θα ειναι πανακριβη αλλιως μια μικρη για να σβησει το κερακι και μετα ατομικα γλυκα.

τι λετε;

Ουδετερος στολισμος... πρασινο ανοιχτο -πορτοκαλι (δεν μου ερχεται αλλος χρωματισμος τωρα...κολλησα)

Εαν οσους εχεις εκκλησια τους εχεις και τραπεζι τοτε θα δωσεις το γλυκο στο τραπεζι , που μπορεις να εχεις παστακια για την μικρη και καποιο αλλο γλυκισμα για τον μικρο ( παντως και τουρτα αν κανεις θελεις γυρω στα 6 κιλα... αν βρεις με 10-12 το κιλο (χωρις ιδιαιτερο στολισμο) νομιζω οτι ειναι καλα (μπορεις να στολισεις μονο την μια τουρτα με καποιο ωραιο παιχνιδακι που θα παρεις εσυ απο καποιο παιχνιδαδικο)

Χμ για το παπουτσι που λες... αν δεν δουμε δεν γινεται...λογικα θα ταιριαζει με καποιο τονο του χρυσου (ανοιχτο ισως)

αυτααα...:)

Διαφημίσεις

μια χαρα ιδεα το βρισκω και βαπτιση και γεννεθλια για το μεγαλο παιδι.

για τα γλυκα νομιζω οτι μπορειτε να κοψετε μια πιο μικρη τουρτα και να δωσεις τα μεμονομενα παστακια οπως ειπες.

καλημέρα,,,,εγω πάντως περσυ το κανονισα ετσι που τα καναμε μαζί βαφτιση της μικρης κορης και μετα στο σπιτι το παρτυ της μεγαλης,,,οποτε ητανε οι ιδιοι καλεσμενοι κοψαμε και τη τουρτα και μεινανε ολοι ευχαριστημενοι,,,ειδικα η μεγαλη που εκλεινε τα 5 το χαρηκε γιατι οπως και να το κανουμε κατι μουτρα μεχρι το πατωμα ειχε στη βαφτιση χααχαχαχα,,,,,δεν εγραψα τιποτα στη προκληση στη βαφτιση,,,,γιατι στο σπιτι μετα ηρθανε οι πολυ στενοι που τους το ειχα πει προφορικα και το ξερανε ετσι και αλλιως,,,,περασαμε καλα ολοι και τελος,,,ειχα και τα δυο μου παιδια να γιορταζουνε :wink: οσο για το γυκο κατι που λετε,,,,εδωσα κανονικα στη βαφτιση γλυκο γιατι ητανε κοσμος που μετα δεν ερχοτανε σπτιι (ναι ξερω τωρα οτι πολλες θα κραξουνε ) και στο σπιτι εκοψα τουρτα για τη κορη μου που ητανε για σαραντα ατομα αλλα την πηρα 3 κιλα και δε μου βγηκε ακριβη,,,αν εχεις στεργιου κοντα σου πηγαινε δες την ειχα παρει δεκα το κιλο και ειχε και φτηνες παραστασεις και τις κανει και πολυ ωραιες και ειναι και τετραγωνες και σου βγαινουνε καλα και αρκετα κομματια,,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Καλημέρα και εγω το βρίσκω πολυ καλή ιδέα να τα κάνεις μαζί.....δεν το βρίσκω καθόλου παρεξηγήσιμο.....και ειδικά τέτοιους καιρούς.....επίσης να το αναφέρεις στην πρόσκληση ότι θα τα γιορτάσετε μαζί...άλλωστε και χώρια αν τα κάνεις πάλι θα φέρουν δώρο και στα 2.

Μπορείς να γράψεις και κάτι ωραίο και χιουμοριστικό στην πρόσκληση.....του στυλ.....

Διπλή γιορτή την Κυριακή......θα βαφτίσουμε τον αδελφούλη μου...και θα σβήσω και τα 5α μου κεράκια.....γιατί είμαι και μια μεγάλη αδελφή.....ελάτε όλοι να το γιορτάσουμε.....

U80ep3?r=1271337460

Εγώ θα απέφευγα να το κάνω μαζί. Νομίζω ότι η ημέρα της βάφτισης είναι η "μέρα" του μωρού. Του αξίζει να έχει την προσοχή. Επίσης, η μεγάλη σου μπορεί να αισθανθεί ριγμένη, ότι δηλαδή της "κλέβεις" τη γιορτή της. Είναι πολύ πιθανό να της κόψεις τούρτα καλα καλά στη βάφτιση και μετά να σου πει "ωραία, η δική μου γιορτή πότε θα γίνει?"

Εάν τελικά αποφασίσεις να τα κάνεις μαζί, σίγουρα δεν θα πρέπει να το γράψεις στην πρόσκληση, αλλιώς θα αναγκαστούν να φέρουν όλοι διπλά δώρα. Εγώ θα υπολόγιζα ποιούς θα καλούσα στα γενέθλια της μεγάλης και μόνο αυτούς θα ενημέρωνα τηλεφωνικώς ότι θα κάνω τα γενέθλια την ημέρα της βάφτισης. Στους υπόλοιπους δεν θα το έλεγα. Θα το κράταγα απλώς σαν ένα χάπενινγκ και μέχρι εκεί. Μπορεί να φέρεις τους καλεσμένους σε δύσκολη θέση με τα διπλά δώρα.

Tο εκανα εγω περυσι στη βαπτιση του γιου μου και ηταν ολα τελεια. Στο τραπεζι μετα το φαγητο εσβησα την τουρτα της κορης μου που εκλεινε τα τεσσερα. Η μικρη το ηξερε απο πριν και της αρεσε πολυ η ιδεα, την τουρτα την πηρα απο τον Στεργιου με 10 ευρω το κιλο ηταν πεντε κιλα, δεν εκανα καποιο ιδιαιτερο στολισμο,ειχαμε και ενα κλοουν που θα τον επερνα ετσι και αλλιως να απασχολει τα παιδακια και περασαμε τελεια. Δεν εγραψα τιποτα στο προσκλητηριο για τα γενεθλια αλλα οι κοντινοι μου που θα ερχοντουσαν και στα γενεθλια της το ηξεραν οποτε πηρε και τα δωρακια της. Και μονο που της τραγουδησαν το τραγουδακι ολοι μαζι και μετα την χειροκροτησαν της εμεινε αξεχαστο. Δεν επηρεαστηκε πουθενα η βαπτιση και ηταν ολα πολυ ομορφα!

4fnbp3.png

fdBUp2.png

αγαπητη mariab δεν νομιζω οτι το μωρο θα καταλαβει και πολλα.πιο πολυ ταλαιπωρια για αυτο θα ειναι.

θα κανουμε την βαφτιση και οταν παμε στο μαγαζι θα κοψουμε την τουρτα της μεγαλης.

τα δωρα που θα παρει θα ειναι απο τους πολυ κοντινους αυτοι που θα ερχοντουσαν αμα της εκανα παρτυ.(ασε που νομιζω οτι ο πατερας μου δεν θα ερθει γιατι δεν θα βγει το ονομα του).

μετα ολα τα πιτσιρικια θα διασκεδασουνε με την,οπως λεει η κορη μου,νελαδια και οι μεγαλοι θα συνεχισουμε τα δικα μας.

και τωρα που σας βρηκα,που να κοιταξω για τσαντα για την κουμπαρα γυρω στα300?;