Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εφόσον ο άντρας σου δεν έχει στάνταρ ωράριο, δεν μπορεί να φροντίζει να είναι στις 7:30 σπίτι και να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο;

Στο σχόλασμα θα αναλαμβάνεις εσύ να το παίρνεις.

Αλλιώς κάποια γειτόνισσα που θα της δίνεις και ένα μικρό χαρτζηλίκι;

Δυστυχώς ο άντρας μου είναι ελεύθερος επαγγελματίας και κάποιες μέρες μπορεί να λείπει εκτός Αθηνών ή να πρέπει να φύγει νωρίτερα από μένα απ'το σπίτι για δουλειά. Τίποτα δεν είναι στάνταρ. Σε γειτόνισσα το έριξα απ'έξω απ'εξω και με απέφυγε πολύ διακριτικά!!

Βάλε αγγελία στο σχολείο του παιδιού. ίσως ενδιαφέρεται κάποια από τις μητέρες.

Επίσης ρώτα τις νηπιαγωγούς εγώ παλιότερα που είχα ρωτήσει ξέραν άτομα που ήθελαν να συμπληρώσουν το εισόδημά τους καθώς προέρχονταν από τον ίδιο κύκλο επαγγελματικό

Δυστυχώς ο άντρας μου είναι ελεύθερος επαγγελματίας και κάποιες μέρες μπορεί να λείπει εκτός Αθηνών ή να πρέπει να φύγει νωρίτερα από μένα απ'το σπίτι για δουλειά. Τίποτα δεν είναι στάνταρ. Σε γειτόνισσα το έριξα απ'έξω απ'εξω και με απέφυγε πολύ διακριτικά!!

:rolleyes::rolleyes:

Απευθύνσου τότε σε κάποια μητέρα συμμαθητή. Κάποια άλλη μητέρα που μένει κοντά και θα πηγαίνει το παιδί της στο ίδιο σχολείο. Δεν χρειάζεται να την πληρώνεις. Μπορείς και εσύ με τη σειρά σου να την εξυπηρετείς σε κάτι αντίστοιχο (πχ το μεσημέρι ή κάτι ανάλογο)

Στο σχολείο της κόρης μου έχω δει μητέρες που παραλαμβάνουν 2-3 παιδιά μαζί.

Διαφημίσεις

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ή ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ (ΤΗ ΜΑΜΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ Η ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΆΛΛΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΜΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΠΟΛΥ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ. ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΑΛΛΗ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ!!!

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...