Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νευρολογος - Νευροχειρουργος για ενηλικες?

Recommended Posts

Χρειαζομαι για κοντινο μου ατομο γνωμες για νευρολογο και νευροχειρουργο για ενηλικα please help οποιος εχει περασει τετοιες πορτες πειτε γνωμες ονοματα και νοσοκομεια.

Προκειται για μαμα κολλητου, του νονου του παιδιου μου δηλαδη, ξαφνικα επαθε εγκεφαλικο και στην μαγνητικη βρηκαν θρομβο στον εγκεφαλο, πηγαν σε εφημερια αλλα ψαχνουν εξειδικευμενο γιατρο.

Οποιος ξερει και μπορει να βοηθησει ας γραψει , ευχαριστω πολυ!

Διαφημίσεις

Ξέρω ότι ο Ανδρέου στο Υγεία είναι από τους καλύτερους νευροχειρούργους και συγκεκριμένα κορυφή στα ανευρύσματα. Άπό αυτά που είχαμε ψάξει εμείς καταλήξαμε ότι αρκετοί νευροχειρούργοι είναι εξειδικευμένοι και δεν ξέρω αν ας πούμε υπάρχει κάποιος εξίσου κορυφαίος στις θρομβώσεις.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Στο εφημερευων που πηγαν δεν πηραν συγκεκριμενες απαντησεις δεν ειναι και νοσοκομειο με εδικοτητες σε νευρολογικα γιαυτο ρωταω που αλλου να πανε. Για το Γεννηματα ξερω οτι εχουν εμπειρια σε νευρολογικα αλλα δεν ξερω συγκεκριμενους γιατρους.

Από προσωπικές - οικογενειακές εμπειρίες με πολύ καλή αντιμετώπιση και κατάληξη (όχι όμως σε θρόμβους στον εγκέφαλο οι δικές μας περιπτώσεις) μπορώ να σου συστήσω τον κο Χρύσανθο Αμπέρτο στο Ιατρικό και επίσης ο Ερυθρός Σταυρός έχει πολύ καλό Νευρολογικό Τμήμα με Δ/ντή τον κο Αχ. Ασπιώτη (εξαίρετος) και ακόμα έναν γιατρό που προς στιγμή δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του ...

Πάντα βέβαια με επιφύλαξη, γιατί αποφεύγω να συστήνω γιατρούς. Εκείνο που θα σου πω - όπως ανέφερα και παραπάνω - εμείς μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι. Στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείς και θερμά περαστικά στον άνθρωπό σας.

Ευχαριστω πολυ Geoeli. Oι πληροφοριες σας βοηθανε για να αποκτησουμε μια εικονα μιας και απο νευρολογους δεν ειχα ιδεα για ενηλικους. Επειδη προκειται για εγκεφαλο να παρουν γνωμες για το πως να κινηθουν, θελει ψαξιμο πολυ.

Διαφημίσεις

Εγώ θα σου προτείνω με κλειστά μάτια τον Κώττα Γεώργιο, νευροχειρουργός. Ο συγκεκριμένος γιατρός χειρούργησε τον πατέρα μου που μετά από εγκεφαλικό, βρέθηκε ότι υπάρχει όγκος στον εγκέφαλο και μάλιστα αρκετά μεγάλος. Η εγχείρηση ήταν πολύ δύσκολη, αλλά έγινε με μεγάλη επιτυχία, έσωσε την ζωή του πατέρα μου κυριολεκτικά. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, βάζω το χέρι μου στην φωτιά για αυτόν τον άνθρωπο. Τότε δούλευε στο ΝΙΜΙΤΣ, τώρα είναι στο ΙΑΣΩ General. Βέβαια έχει και ιδιωτικό ιατρείο, με μια αναζήτηση στο νετ μπορείς να το βρείς.

Και εκτός από άριστος γιατρός, άριστος και σαν άνθρωπος πάνω από όλα. Καλή τύχη εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Εμείς στο Ιατρικό είχαμε δει τον Βασιλούδη, και αυτός με μεγάλη εμπειρία χρόνων. Επίσης ο Τόρενς πάλι στο υγεία,αλλά και αυτός με εξειδίκευση σε GKnife. Περαστικά στην κοπέλα και σίγουρα πάνω από 2 γνώμες για οτιδήποτε και αν της πουν...

Τελικα μετα απο μια γυρα σε εφημερευοντα θα μπει μεσα στον Ευαγγελισμο θα κανει εξτρα εξετασεις και θα δει τι θα της πουν αλλα σιγουρα θα παει και σε αλλους οποτε αν εχετε εμπειρια συνεχιστε να βοηθατε για να καταληξει και που αλλου θα παει.

• 4 months later...

Καλησπέρα. Ψαχνω κι εγω νευρολογο για τον πατέρα μου.

Με ενδιαφερει να ειναι σε δημόσιο νοσοκομείο ώστε σε περίπτωση που χρειαστουν εξετασεις να τις κάνει εκεί.

Μου ειπαν για καποιον Ταβερν...κη στον Ευαγγελισμό. Τον ξέρετε?

Μηπως εχετε να μου προτείνετε κάποιον στο Αττικο ?

Αυτούς πως τους βρίσκουμε?Εχουν κ ιδιωτικα ιατρεία ή μεσω νοσοκομέιου και όοοποτεεε σου κλείσουν ραντεβου?

Διαφημίσεις