Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θέμα βάφτισης Ιππότες και Δράκοι ή Μικρός Πρίγκιπας;

bebe Aggelina

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Στην βάφτιση της μικρούλας μου πριν από 2,5 χρόνια, βοηθήθηκα πολύ από το forum!

Τώρα ήρθε η στιγμή και για τον μικρούλη μας να βαπτιστεί τον Απρίλιο.

Είμαι ανάμεσα σε 2 θέματα βάπτισης:

1) Ιππότες και Δράκοι - για το οποίο τρελαίνεται ο άντρας μου

2) Μικρός Πρίγκιπας

Με προβληματίζει ιδιαίτερα το θέμα της μπομπονιέρας και του στολισμού. Θέλω κάτι ιδιαίτερο και εκλεπτυσμένο.

Επίσης, λόγω χρόνου θέλω να τα αναθέσω όλα σε κάποιον επαγγελματία χωρίς βέβαια υπερβολές - λόγω των καιρών!

Στην κορούλα μου είχαμε βασιλικό μέσα σε τσίγκινο τενεκεδάκι, στο οποίο εκτός από κουφετάκια και κορδέλες, κρεμόταν και ένα υπέροχο αρωματικό σαπουνάκι (2,1?/τμχ). Για γλυκό είχαμε φανταστικά σαραγλάκια που μας ήρθαν αυθημερόν από παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο της Ξάνθης (1?/τμχ), και ο στολισμός ήταν καλάθια μπαμπού γεμάτα με βασιλικούς και γάζες (150?).

Όλα είχαν εντυπωσιάσει πολύ και θα ήθελα και τώρα κάτι ανάλογο.

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Διαφημίσεις

Καλησπερααααα!

Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!Καλοφωτιστα και τα δυο!

Προσωπικα εχω παθος με τον μικρο πριγκιπα!Μου φαινεται και πιο γλυκο και πιο ευαισθητο σα θεμα!Το θεμα ιπποτες και δρακοι θα το προτιμουσα σε ενα παιδικο παρτυ,που το παιδακι θα ηταν πιο μεγαλο!:-)...

https://www.google.gr/search?q=%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%82+%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CF%80%CE%B1%CF%82+%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82&hl=el&newwindow=1&tbo=u&site=webhp&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=ibn2UJa9EeqE4ASmzoGgAg&ved=0CC0QsAQ&biw=1280&bih=709

Εδω εχει πολλες εικονες για στολισμους,μπομπονιερες,προσκλητηρια!!!!Εγω ξετρελαθηκα με ολα!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Ευχαριστώ Μαρία μου για την άμεσα απάντηση. Μενω Αθήνα. όμως αυτό το τριήμερο γίνεται μια έκθεση για γάμο βάπτιση και η συγκεκριμένη εταιρεία συμμετέχει. Ελπίζω να βρω κάποια ιδέα.

βαφτισα τα παιδια μου με θεμα το μικρο πριγκιπα.τα προσκλητηρια τα εκανα στη σολωνος σε ενα γωνιακο που εχει βιτρινα κ μπαινεις απο την πολυκατοικια.ειχε τα πιο ωραια κ καλες τιμες.επισης ειχε ωραιες μπομπονιερες.ασχολουνται 2 κοπελες πολυ εξυπηρετικες.δεν θυμαμαι το ονομα τωρα.ηταν λιγο περιεργο.ειχα βρει κ ενα ωραιο κειμενο απο το νετ(αμα σε ενδιαφερει στο στελνω σε πμ).

NRNSp2.pngsMstp2.png

Διαφημίσεις

Ο μικρός πρίγκιπας μου φαίνεται πολυφορεμένος. Όλα τα μαγαζιά βαφτιστικών που έχω δει έχουν σειρά "μικρός πρίγκιπας". Μπορεί να είμαι και προκατελλημένη επειδή ποτέ δεν συμπάθησα το ομώνυμο βιβλίο, πάντως εγώ ψηφίζω ιππότη!

Δε θα είμαι αντικειμένικη θα πω Μικρό Πρίγκηπα γτ αυτό είχα σαν θέμα στην βάπτιση του μικρού μου.Αλλά τον αυθεντικό κι όχι ένα πρίγκηπα που δεν μοιάζει καθόλου με το βιβλίο!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Κορίτσια για να πω την αλήθεια και εμενα ο μικρός πρίγκιπας δεν μου αρεσει.... Ακριβώς επειδή μοιαζει με τον μικρό πρίγκιπα και δεν είναι . Για να είναι όμως σημαινει μεγάλος κοστος αφου θα πρέπει να εφοδιαστεις με το αυθεντικό παιχνιδι που είναι πανακριβο. Και ποιο μαγαζί θα στο κανει?Κανενα!Ο ιπποτης μου αρέσει αλλά με τους δράκους ίσως να τρομάξουν καποια παιδάκια. Από την άλλη έχω δει κατι δράκους γλύκες .Ουφ σε φώτισα ετσι???χαχαχα Γενικά τα θεωρώ και τα δύο πολυφορέμενα θεματα. Στο παρτυ του γιου μου του είχα κανει φάρμα ,ζωάκια κλπ για σκεψου το ....Μπορείς να κανεις παρα πολλά .

Αχ! εγώ να δείτε μπέρδεμα!

Μάλλον τον πρίγκιπα θα τον εγκαταλείψουμε, επειδή όντως έχει φορεθεί αρκετά.

Ιππότες και δράκοι είναι το επικρατέστερο, αλλά τώρα που βλέπω και βατραχάκι ή παπάκι, δελεάζομαι, μιας και ο μικρός μας είναι αρκετά στρουμπουλός και γελαστός, οπότε μάλλον του ταιριάζουν καλύτερα!

Μακάρι όλα τα μπερδέματα της ζωής μας να είναι αυτά!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημερα! με το καλο!λοιπον σε σχεση με το μικρο πριγκιππα και μενα μαρεσει πιο πολυ η πρωτη ιδεα. ειναι και λιγο πιο ιδιαιτερη και πρωτοτυπη ενω ο μικρος πριγκιπας εχει παιχτει πολυ σε διαφορες παραλαγες. απο που εισαι? για να ξερω και απο που να ειναι οι ιδεες μου..

1-2-3MPOMPIRES!!!

• 2 weeks later...

Κορίτσια, μετά από πολύ ψάξιμο και προσπάθεια, καταλήξαμε το θέμα μας να είναι ο ΝΕΜΟ, το ψαράκι.

Έχω βρει όλα τα παρεμφερή σε καταπληκτικές τιμές!!!

Απλά χρειάζομαι βοήθεια για το κείμενο της πρόσκλησης.

Επίσης, γνωρίζετε πως φουσκώνουμε μπαλόνια με ήλιον?