Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΤΑΠ-ΜΜΕ Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι!

Recommended Posts

Λοιπόν, έχω καταθέσει από τις 8/10 όλα τα δικαιολογητικά για επίδομα κύησης στο ηλίθιο το ταμείο μου, το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (πρώην ΤΑΙΣΥΤ), ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ! Στις 20 Ιανουαρίου επιστρέφω στη δουλειά δυστυχώς (δικαιούμουν μόνο 4μηνη άδεια) και παραμένω 4 μήνες απλήρωτη, και μάλιστα εν καιρώ κρίσης. Στις επανειλημμένες οχλήσεις μου στις βραδύκαυστες και αργόσχολες κυρίες του ταμείου μου που έχουν επιφορτιστεί με αυτό (όποτε βέβαια ήταν στις θέσεις τους και δεν έλειπαν με "νόμιμες άδειες"), πήρα την απάντηση πως από 1/12 που μπήκε το ταμείο μου στον ΕΟΠΥΥ περιμένουν μια υπουργική απόφαση για να μπορέσουν να αποδεσμευθούν τα χρήματα του επιδόματός μου, που στο μεταξύ έχει εγκριθεί, αλλά δεν μπορούν να μου το δώσουν! Και φυσικά, με μετέθεσαν να ξαναεπικοινωνήσω μαζί τους μετά από έναν ολόκληρο μήνα! Πριν κάνω φονικό και έρχεται το μπουμπουκάκι μου να με βλέπει στη φυλακή (και δεν καπνίζω ρε γμτ, να μου φέρνει και τσιγάρα), ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό που μου είπαν με την υπουργική απόφαση; :evil::evil: Είμαι στο τσακ να τους καταγγείλω στον ΣτΠ.

Διαφημίσεις

Και εμενα το ίδιο μου είπαν. Εγω κατεθεσα τα χαρτιά μου μεσα Νοέμβη και στις 28/12 με ειχαν παρει τηλέφωνο για μια διευκρίνηση και μου είπαν ότι τα χρήματα θα έμπαιναν σε 5 ημέρες. Δυστυχώς εξαιτίας κάποιου μπερδέματος με τη δουλειά, η αιτησή μου κόλλησε και τώρα που πλέον ξεμπερδέψαμε το ταμείο δεν πληρώνει. Πάντως μου κανει εντύπωση που απο τον Οκτώβριο και δεν τα εχεις πάει.