Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποτυχημένη επέμβαση φίμωσης;

Recommended Posts

Κορίτσια τα φώτα σας. Ο παιδίατρος μας, μας είχε πει να μην πειράζουμε καθόλου το πουλάκι του μικρού. Όταν έγινε 3 χρονών μας είπε ότι πρέπει να πάμε σε παιδοχειρούργο να το ανοίξει. Ο παιδοχειρουργός(Πολύ έμπειρος, σε Μητέρα και Παίδων) μας είπε ότι δεν είναι ακριβώς φίμωση, αλλά ότι έπρεπε να κάνουμε μια μικρή επέμβαση. Την κάναμε όντως στο ιατρείο του την ίδια μέρα. Μου έκανε κάκιστη εντύπωση ότι μας πέταξε έξω, για να μην λιποθυμήσω όπως είπε και έκανε την επέμβαση με βοηθό μια κοπέλα που ήταν εκεί. Εγώ δεν λιποθυμάω καθόλου εύκολα και είμαι ψύχραιμη, εξάλλου δεν είχα σκοπό να κοιτάω τι κάνει, αλλά να κρατάω το παιδί μου αγκαλίτσα. Μας το ανακοίνωσε βέβαια όταν το παιδί ήταν ήδη γυμνό πάνω στο κρεβάτι και ούρλιαζε από το φόβο του, οπότε και υποχώρησα γιατί δεν ήθελα να το ταλαιπωρήσω άλλο, όπως άλλωστε μου τόνισε και αυτός. Μετά περάσαμε 3 μαρτυρικές μέρες με το παιδί να ουρλιάζει και να φτάνει στο σημείο να κατουριέται πάνω του όταν δεν άντεχε να τα κρατάει άλλο από τον πόνο. Εντάξει αυτό το περίμενα γιατί είχα διαβάσει αρκετά στο φόρουμ. Μετά από 2 εβδομάδες με μπόλικη ψυχική ταλαιπωρία του μικρού (βάζαμε κρέμα κορτιζόνη και πλέναμε με χαμομήλι πρωί βράδυ παλεύοντας) ξαναπάμε να τον δει. Τον εξετάζει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά μας λέει ότι έχει μείνει ένας δαχτύλιος (εγώ το άκουσα μετά, γιατί εκείνη την ώρα ο μικρός ούρλιαζε από τρόμο μέσα στο αυτί μου!) και έπρεπε λέει να βάζουμε ΠΑΛΙ κορτιζόνη πρωί και βράδυ και να το ανοίγουμε για ένα μήνα. Αν δεν περάσει λέει και δεύτερο μήνα κορτιζόνη και όλα αυτά για να αποφύγουμε δεύτερη επέμβαση!!! Μάλιστα μας πήρε και 30 ευρώ επίσκεψη για να μας πει όλα αυτά τα ευχάριστα! Τώρα μετά από τόση ταλαιπωρία ο δαχτύλιος παραμένει και πρέπει να πάμε πάλι, προφανώς για να ξαναφάει νυστέρι το παιδί. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Αν ναι μετά την… δεύτερη επέμβαση ήταν το ίδιο επώδυνο για το παιδάκι; Έχετε ξανακούσει κάτι τέτοιο; Συγνώμη για το σεντόνι αλλά έχω τέτοια νεύρα που μου έρχεται να κάνω εγώ… επέμβαση στο γιατρό.

sEiYp2.png

Διαφημίσεις

Συγνωμη δεν εχω παρομοια εμπειρια αλλα στη θεση σου θα πηγαινα σε αλλον γιατρο για μιαδευτερη γνωμη και μετα θα αποφασιζα. Το να του κανει την επεμβαση ετσι επι τοπου χωρις να εχουμε προετοιμαστει ολοι ψυχολογικα, με το παιδι τρομοκρατημενο θα μου εκανε κι εμενα πολυ ασχημη εντυπωση.

Γρηγορη αναρωση ευχομαι!

Τι ακριβως σας ειπαν οτι εχει? Εμενα ο μικρος εχει καποιες συμφησεις. Δεν παει πισω το πετσακι αλλα δεν ειναι και κλειστο. Μας περιεγραψε ο ουρολογος την διαδικασια σαν αυτη που κανατε εσεις αλλα μοας ειπε οτι αν δεν παθει μολυνση δεν χρειαζεται να κανουμε κατι εκτως αν το θελουμε και οτι μεχρι να γινει 10 χρονων θα το εχει λυσει το παιδι μονο του.

Παντως μου ειπε οτι αν κανουμε την επεμβαση θα πρεπει οπωσδηποτε να το ανεβοκατεβαζουμε σε καθημερινη βαση.

Δε θα ξεχάσω ποτε εκείνη την ημέρα, όπου κρατούσαμε το αντράκι μου 4 άτομα, αυτό σπαρταρούσε από τον πόνο, ο γιατρός ένας ψυχρος επαγγελματίας δεν μας επέτρεψε ούτε να προετοιμάσουμε λεκτικά το παιδί, τονίζοντας με αγριο ύφος ότι πρέπει να τελειώνουμε και όσο το καθυστερούμε το παιδι θα κλαιει και θα είναι χειρότερα:(! Η επέμβαση κράτησε πολύ λίγο (5-10 λεπτά) και εγώ έχασα τον κόσμο μου. Αργότερα ανακάλυψα ότι από τον πόνο το παιδί δαγκωσε τόσο δυνατά τη γλώσσα του, που έκοψε κομμάτι (!). Η ανάρρωση ήταν πολύ δύσκολη, του παιδιού δεν έδωσε ούτε αντιβίωση, και στην επόμενη επίσκεψη στον ίδιο γιατρό για επανέλεγχο, τόλμησα να του πω ότι πήρα μια αλοιφή με αντιβίωση και βάζω στο παιδί μου (με ευθύνη δικιά μου) και τοτε ο κύριος, αφού είχε τσιμπήσει και 120 ευρουλάκια τι μου είπε? : "Εγώ είμαι ο γιατρός και εγώ αποφασίζω και αν δεν υπακούσετε στις οδηγίες να πάτε αλλού!" Και άλλα τέτοια ωραία

Η ανάρρωση ήταν πολύ επώδυνη, κυρίως κατά την ούρηση, αλλά την καταπολεμήσαμε με ντεπόν και πονστάν. Ευτυχώς, άνοιξε, πάντως και εμάς μας είχε πει ότι αν δεν ανοίξει, θα του ξαναέκανε επέμβαση (σιγά μην καθόμαστε στο χασάπη!)

Πάρε και άλλη γνώμη επειγόντως.....

Διαφημίσεις

Να ρωτησω... Δεν τους εκαναν τοπικη αναισθησια? Εμενα μου ειπε αν το αποφασισω να τπυ τηλεφωνησω για να μου δωσει μια αλοιφη να βαλουμε πριν την επεμβαση..

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ,ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕ,ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Η ΑΝΑΡΡΩΣΗ...ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΞΥΛΟΚΑΙΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ 2Ο ΛΕΠΤΑ.ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ!ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΝ ΚΛΑΙΕΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΛΙΓΟ ΚΡΕΜΑ ΞΥΛΟΚΑΙΝΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΚΑΜΠΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ!J.S BACH

lazycat στειλε μου σε παρακαλω προσωπικο μηνυμα για το ονομα του γιατρου, επειδη αυτες τις μερες εχω σκοπο να παω και εγω τον μικρο μου σε ενα παιδοχειρουργο που μου συστησαν στο Αγλαια Κυριακου και τωρα εχω τρομοκρατηθει με αυτα που διαβασα !!!

εχουμε και εμεις μια μικρη φιμωση, και πρπει να ξεμπερδευουμε. χιλιες φορες να του κανει επεμβαση με ολικη ναρκωση (δεν ξερω αν γινεται) , παρα αυτο το μαρτυριο που τραβανε τα παιδια επι τοπου !!! ελεος !!! εμενα του μικρου μου μια φορα ενας παιδιατρος καθως τον κοιταζε μου λεει ας δοκιμασουμε λιγο και του κανει ενα τσακ και το παιδι ουρλιαζε και εβγαζε αιματα και για τρεις μερες ουρλιαζε στο κατουρημα !! ακομα το σκεφτομαι και υποφερω. ομως εεπιδη φωναζα εγω δεν τον ξαναπηγα εκει και το πουλι του ουτε καλα του το ανοιξε, αλλα εκλεισε ωστοσο. Αχ Θεε μου, αγχωθηκα πολυ τωρα !!!!

Eμεις πηγαμε στον κ.Πετουση Γιωργο στο Αγλαια Κυριακου,

εβαλαν στο παιδι ξυλοκαινη για 20 λεπτα, μετα εγινε η επεμβασουλα....για 10 μερες ακολουθησαμε τις οδηγιες και δεν υπηρξε κανενα προβλημα, ουτε χρειαστηκε να μας ξαναδει....

Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Και εμάς του έβαλε αναισθητική αλοιφή πριν, αλλά πόναγε. Μέσα από δύο κλειστές πόρτες τον άκουγα που ούρλιαζε και μάτωνε η καρδιά μου. Όταν τον πήρα αγκαλιά είχε γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα το παιδάκι μου. (Πάλι καλά που μου έκοψε και είχα πάρει και άλλα ρούχα μαζί.) Τώρα το πετσάκι κατεβαίνει μέχρι κάτω, αλλά κοντά στο κεφαλάκι φαίνεται ένα πράγμα σαν δαχτυλίδι που τον σφίγγει. Δεν τον πονάει, αλλά μας είχε πει να ξαναπάμε αν δεν υποχωρήσει. Λέμε να πάμε στον ίδιο, γιατί ξέρει πως ήταν πριν και τι ακριβώς έκανε. Δεν ξέρω όμως. Αφήστε που πήρε και 150 για την επέμβαση...

sEiYp2.png

Διαφημίσεις