ΣΠΕΡΜΑ ΔΟΤΗ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ;;
Από
esperanza, in Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή
-
-
Πότε κόψατε την πάνα και πώς?
Από renik, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 3.601 απαντήσεις
- 405.834 εμφανίσεις
-
Μεγαλο κεφαλι εμβρυου στην 34η εβδ. Είναι ανησυχητικό;
Από Marilou92, in Τρίτο Τρίμηνο (24η εβδομάδα - μέχρι τον τοκετό)
- 1 απάντηση
- 62 εμφανίσεις
-
Εντονος πόνος Χαμηλά στην 38η Εβδομάδα...
Από Stellinula, in Τρίτο Τρίμηνο (24η εβδομάδα - μέχρι τον τοκετό)
- 39 απαντήσεις
- 18.170 εμφανίσεις
-
- 501 απαντήσεις
- 60.542 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 76 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 36.748 εμφανίσεις
-
Τί γνώμη έχετε για τα πειραματικά ή τα πρότυπα σχολεία;
Από soevan07, in Σχολική ηλικία (απο 6 ετών)
- 247 απαντήσεις
- 100.049 εμφανίσεις
-
παιδοενδοκρινολογος θεσνικη ΒΟΗΘΕΙΑ
Από demi, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Διατροφή & Ιατρικά θέματα
- 78 απαντήσεις
- 20.663 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 13.289 εμφανίσεις
-
- 171 απαντήσεις
- 132.509 εμφανίσεις
-
- 351 απαντήσεις
- 63.636 εμφανίσεις
-
- 20 απαντήσεις
- 15.289 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από niki.g,Καλημέρα κορίτσια....
Λίγο πολύ η ιστρία μου πάνω κάτω γνωστή..... πολυκυστικές με ασθενοτερατοσπερμία.
Λοιπόν έχω τώρα περίπου 7 μήνες που προσπαθούμε με τον άντρα μου να μαζέψουμε χρήματα να κάνω εξωσωματική αλλά με μάταιο τρόπο.... είναι πολύ λίγα αυτά που περισσεύουν το μήνα, γι αυτό είπαμε να κάνουμε μια σπερματέγχυση με σπέρμα δότη... Εσείς τι λέτε γι αυτό???? Έχω 4 χρόνια που περιμένω να κάνω αυτή την εξωσωματική και όλο κάτι συμβαίνει... Σκέφτομαι αν περιμένω άλλο ένα χρόνο να μαζέψω χρήματα και να κάνω εξωσωματική???? και αν ειναι αρνητική???? μετά από πόσα χρόνια θα ξαναμπορέσω να κάνω δεύτερη προσπάθεια??? Πείτε μου σας παρακαλώ την γνώμη σας!!! Δυστηχώς αυτή είναι η κοινωνία μας στα υπογόνιμα ζευγάρια!!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων... -
Από frinda,Κοριτσια καλησπερα! Αποφασισα να ανοιξω αυτη την ενοτητα με αφορμη την περιπτωση της καλυτερης μου φιλης που στα σαραντα της και μετα μια σχεση 8 ετων που εληξε αδοξα αποφασισε να γινει μανουλα με σπερμα αγνωστου δοτη. Εκανε μια κουκλιτσα που ειναι τωρα 10 μηνων και την εχει τρελανει!!! Το ιδιο ακριβως πραγμα αποφασισαν να κανουν αλλες δυο φιλες μας 41 και 43 ετων αντιστοιχα που δεν καταφεραν να αποκτησουν μωρακι μεσα απο τις σχεσεις τους. Στη συνεχεια ακουσα και πολλες αλλες περιπτωσεις καθως και πολλες γυναικες να υποστηριζουν οτι καμμια γυναικα δεν θα πρεπει να στερηθει το ονειρο της μητροτητας επειδη δεν μπορει να βρει την καταλληλη σχεση. Μου εκανε μαλιστα εντυπωση ο αριθμος που ειναι αρκετα μεγαλος και ηθελα να ακουσω και τη δικη σας ανεπηρεαστη γνωμη περα απο αυτα που εμεις συζηταμε μεταξυ μας.
Θα κανατε ενα μωρακι στα σαραντα και πλεον αν δεν ειχατε φτιαξει τη ζωη σας; Και ποσο ωριμη πιστευετε οτι ειναι η κοινωνια μας επανω στο θεμα αυτο;
-