Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μονόκλινο στο ΙΑΣΩ Αύγουστος 2013 (παροχές, τιμές, δωμάτιο, μαίες κλπ.) ????

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες σας κουκλίτσες μου!! Μάθαμε πρόσφατα για την καλοκαιρινή άφιξη του μωρού μας!! Πήγαμε στον γυναικολόγο μου με τον αντρούλι μου και κάναμε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις που σχετίζονται με τον προγεννητικό έλεγχο. Ο γυναικολόγος μου αναλαμβάνει τοκετούς αποκλειστικά στο ΙΑΣΩ μας είπε και συνήθως επιλέγει φυσιολογικό τοκετό χωρίς επισκληρίδιο ή καισαρική τομή, οπότε μην έχοντας άλλη επιλογή θα πάμε εκεί. Επιθυμώ μονόκλινο δωμάτιο γιατί θα προτιμούσα να είμαι μόνη αυτές τις ημέρες και να έχω αποκλειστικά γύρω μου τον άντρα μου και την οικογένεια μου ωστόσο από όσα διαβάζω εδώ στο forum από προγενέστερες εμπειρίες οι απόψεις διίστανται... Ποια είναι η ποιότητα των υπηρεσιών σε μονόκλινα αυτή την περίοδο, οι μαίες είναι κοντά σου; Σε τι κατάσταση είναι τα δωμάτια? Ο άντρας μου θα έχει κρεβάτι για να μείνει κοντά μου?? Οι επιλογές των γευμάτων είναι αρκετές? Ποιες είναι οι τιμές στο ΙΑΣΩ σε μονόκλινα, lux και suites αυτή την περίοδο (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013)?? Ποιες είναι οι διαφορές των παρεχόμενων υπηρεσιών σε αυτές τις κατηγορίες δωματίων?? Υπάρχει κάποια με πρόσφατα ανάλογη εμπειρία??Ευχαριστώ πολύ..

Διαφημίσεις

Μπορώ να σε βοηθήσω με τις τιμές (γέννησα το Δεκέμβρη και είμαι ασφαλισμένη στον ΕΟΠΥΥ)

Το μονόκλινο φυσιολογικός τοκετός (3μέρες):3.550 φ.τ.(4 μέρες):4.050 καισαρική τομή (4μέρες) 4.050 και ημερήσιο νοσήλιο 500 ευρώ (αν χρειαστούν παραπάνω μέρες)

Αντιστοιχα οι τιμές για το lux 4.950 5.650 5.650 και 700ευρώ

και για τη σουίτα 7.800 8.800 8.800 και 1000 ευρώ.

Για τις παροχές δεν μπορώ να σε ενημερώσω αλλά εγώ έμεινα ευχαριστημένη από την παραμονή μου στο μαιευτήριο. Όλοι ήταν ευγενικοί και εξυπηρετικοί, από την τελευταία καθαρίστρια μέχρι την προϊσταμένη του ορόφου (φυσικά υπήρχε και η εξαίρεση με μια απαίσια νοσηλεύτρια). Αν υπάρχουν διαφορές, φαντάζομαι ότι θα σε ενημερώσουν.

Τις μαίες δεν τις πολυχρειάστηκα διότι είχα τη δική μου αλλά παρατήρησα ότι ήταν πολύ εξυπηρετικές και βοηθούσαν τα υπόλοιπα κορίτσια του θαλάμου. Ήταν υποστηρικτικές ως προς το θηλασμό.

Προσωπικά το φαγητό μου άρεσε πολύ (βέβαια είμαι και παμφάγο), δεν είχα επιλογή στα πιάτα. Υπήρχε όμως και η εναλλακτική του εστιατορίου του Ιασώ, που μας έφερναν σε φωτοτυπία καθημερινά το μενού τους, η χρέωση όμως ήταν έξτρα.

Μπορείς να περάσεις από το μαιευτήριο και να ζητήσεις να δεις τα δωμάτια, θα καταλάβεις αρκετά πράγματα και να ρωτήσεις αν υπάρχουν παραπάνω παροχές, πέρα της προφανούς ιδιωτικότητας.

Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

y2BZp2.png

Επειδή το σκεφτόμαστε και εμείς, μήπως μπορείς να μας πεις

πέρα από τις τιμές που αναφέρεις, υπάρχουν άλλες χρεώσεις ??

(όπως επισκλυρίδιος, εξετάσεις μωρού, παιδίατρος κλπ κλπ ??)

Από όσα μπορώ να καταλάβω με την απόδειξη που μας έδωσαν η επισκληρίδειος ήταν μέσα στο πακέτο (168 ευρώ φαίνεται στη χρέωση), όπως επίσης και οι βασικές εξετάσεις και ο παιδίατρος που την εξέταζε καθημερινά.

Έξτρα χρέωση ήταν μια εξέταση για μεταβολικά νοσήματα (70 ευρώ) και οι ωτοακουστικές εκπομπές (20 ευρώ), που σε ρωτάνε αν θέλεις να τις κάνεις.

Έξτρα ήταν και κάποια φάρμακα που χρειάστηκα και πιθανόν τα λαδάκια πάγου, το αλατόνερο και τα έξτρα εσώρουχα μιας χρήσης που ζήτησα

Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι οι τιμές που γράφω είναι χωρίς το ΦΠΑ, οπότε σε ό,τι γράφω προσθέστε και 13%.

Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

y2BZp2.png