Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ψάχνοντας παιδοενδοκρινολόγο...

Recommended Posts

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας...

Είμαι σε αναζήτηση παιδοενδοκρινολόγου, για την κορούλα μου.

Είναι περίπου 5,5 ετών και άρχισε να εμφανίζει τριχοφυία (στο εφηβαιο και στις μασχάλες). Ελάχιστη μεν, αλλά αρκετή για να με ανησυχήσει, καθώς θεωρώ πως είναι πολύ μικρή για ανάλογα συμπτώματα.

Νομίζω πως πρέπει να μπούμε σε διαδικασία εξετάσεων και θα ήθελα από μανούλες, που ίσως έχουν ανάλογη εμπειρία, να με βοηθήσουν στην αναζήτηση του "κατάλληλου" γιατρού, που να έχει συγκεκριμένες γνώσεις πάνω στο θέμα μας...

Έχω ακούσει πως στο Παίδων Αγία Σοφία υπάρχουν καλοί γιατροί σε αυτή την ειδικότητα.

Μπορείτε να με βοηθήσετε για το πού πρέπει να απευνθυνθώ, σε ποιους γιατρούς συγκεκριμένα (και στον ιδιωτικό τομέα, αρκεί να είναι κάποιος "δοκιμασμένος" και καλός).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Διαφημίσεις

Εμείς πηγαίνουμε στο τμήμα Αύξησης και Ανάπτυξης του παίδων Αγλαίας Κυριακού στην κ. Καραχάλιου η οποία είναι παιδοενδοκρινολόγος. Έχουμε υποθυροειδισμό λόγω προωροτητας και κάνει εξετάσεισ κάθε 3 μήνες.

Παίρνεις τηλ. το 1535 και κλείνεις ραντεβού. Τα πρωινά είναι δωρεάν τα απογευματινά 70 ευρώ! Εμεις πρωινο δεν κλεισαμε ποτέ γιατί είχε πολύ μετα και δεν μπορούσα να περιμένω. Έχει και άλλες γιατρούς εκει, απλά δεν ξέρω ονόματα.

Την Καραχάλιου την διαλέξαμε λόγω καλών σχολίων εδω μέσα. Καλή και γλυκομίλητη είναι. Αλλά δεν σου πιάνει και την κουβέντα.

Μας έδωσε και το κινητό της και μας είπε για τις επανεξετάσεις δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε παρα μόνο να τις στέλνω με fax τα αποτελέσματα και μιλούσαμε τηλεφωνικά. Τον πάω μόνο όταν έχουν περάσει 6 μήνες οπότε είναι να τον δει.

εμεις στην Καραντζα-Χαρωνη , ειναι στο παιδων και εχει και ιατρειο στο Χαλανδρι, ορια με ν.ψυχικο.Εμεις την βλεπουμε ιδιωτικα στο ιατρειο Ειμαι πολυ ευχαριστημενη , γιατι κατεχει το αντικειμενο, και αισθανομαι ασφαλης!αν θελεις τηλ να σου στείλω πμ

Για τον κ. Παπαδημητρίου Δημήτριο έχω ακούσει καλά λόγια από κοντινά μου πρόσωπα, είναι στο Παιδιατρικό Αθηνών και νομίζω πως είναι και στο Αττικό νοσοκομείο ως συνεργάτης.

5k3tp2.png

εμεις στην Καραντζα-Χαρωνη , ειναι στο παιδων και εχει και ιατρειο στο Χαλανδρι, ορια με ν.ψυχικο.Εμεις την βλεπουμε ιδιωτικα στο ιατρειο Ειμαι πολυ ευχαριστημενη , γιατι κατεχει το αντικειμενο, και αισθανομαι ασφαλης!αν θελεις τηλ να σου στείλω πμ

Κι εμείς στην Καράτζα πηγαίνουμε. Είναι στο ΜΗΤΕΡΑ διευθύντρια της ενδοκρινολογικής κλινικής. Είναι πολύ εξειδικευμένο το θέμα μας και είναι από τις ελάχιστες γιατρούς που το κατέχουν! Και πολύ συμπαθητική ως άνθρωπος. Να σου εξηγήσει αναλυτικότατα, να σου διαθέσει χρόνο..... Μόνο τα καλύτερα έχουμε να πούμε:P

Διαφημίσεις

Στο κεντρο αναπτυξης αν πατε θα σας παρουν πληρη ιστορικο και θα σας κανουν τις εξετασεις που πρεπει (αφου ασχολουνται με τετοιες περιπτωσεις μονο) Θα κανετε και ακτινογραφια για οστικη ηλικια ...

Ειναι βεβαια μια καποια ταλαιπωρια γιατι το ικεντρο αναπτυξης ειναι στην αρχη της μεσογειων και πρεπει να τρεχεις στο παιδων για τις εξετασεις ..

Εγω ειχα παει στα πρωινα ραντεβου στην Καραχαλιου..αλλα απ οτι εμαθα ολοι τους ειναι πολυ καλοι και εξυπηρετικοι.

Παρε και κλεισε ραντεβου τωρα...(για το 2013 τωρα ξεκινανε να παιρνουν)

και εμείς πηγαίνουμε στο παίδων στο ινστιτούτο υγείας του παιδιού.Το αγοράκι μου είναι 6 μηνών και παρουσίασε εξ αρχής οριακά αυξημένη την ορμόνη Tsh.Κάνουμε κάθε 2 μήνες στο παίδων εξέταση αίματος.σκεφτόμουν μήπως βρω και κάποιον γιατρό να μας παρακολουθεί εκτός παίδων

Διαφημίσεις

• 3 months later...

εμεις παμε στον παπαδημητριου στο Αττικον και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι!

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...