Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η εμπειρία από την θέση ενός πατέρα

Recommended Posts

Δεν ήξερα εάν πρέπει να πω στην διαδικασία και να καθήσω στις 11:10 για να γράψω τις εντυπώσεις μου από την γέννηση του 3ου παιδιού μας. Θεώρησα όμως σκόπιμο να γράψω την εμπειρία μια γέννας από την μεριά του πατέρα.

Όσο θα γράψω παρακάτω δεν τα κάνω για να δυσφημίσω το Γένεσις, αλλά μήπως και φιλοτιμηθεί κανείς και διορθώσει κάποια πράγματα εκεί.

Αρχίζω κάποια προκαταρκτικά. Τα δύο πρώτα παιδιά μας γεννήθηκαν στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Γιαννιτσών με φυσιολογική γέννα χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια 7 χρόνια πριν η μαιευτική του Νοσοκομείου Γιαννιτσών πετούσε. Σήμερα δυστυχώς έχει υποτιμηθεί από το ίδιο το προσωπικό.

Έτσι με δεδομένο ότι για να ξεγεννήσεις (προγραμματισμένα) σε κρατικό στην Θεσσαλονίκη πρέπει να μπεις στα μουλωχτά σε Παπαγεωργίου ή Ιπποκράτειο και αφού έχεις περάσει πρώτα από το Εξωτερικό Ιατρείο του εκάστοτε γιατρού εάν δεν θες να καταλήξεις σε 8κλινο πουθενά.

Υπάρχει βέβαια και η παράμετρος ότι μερικοί γιατροί των κρατικών νοσοκομείων σε σπρώχνουν οι ίδιοι τους στο ιδιωτικά.

Στο κυρίως θέμα τώρα:

Στα θετικά:

1) Χώρος στον οποίο θα λάβει ο τοκετός: Μιλάμε άψογος έχοντας όμως ως μονάδα μέτρησης το Νοσοκομείο στα Γιαννιτσά.

2) Δωμάτιο της κλινικής (λίγο προσοχή στα στρώματα μόνο)

3) Το σύστημα με τα ωράρια και την επίσκεψη συγγενών στο μωρό

Στα μείον

1) Την ώρα που οι μαίες είχανε 8 περιπτώσεις με γέννες και έτρεχαν και δεν έφταναν, από τα μεγάφωνα ακούστηκε το απαράδεκτο μια μαία για επίδειξη. Αυτό το θεωρώ λίαν επιεικώς απαράδεκτο τι στιγμή που δεν έφταναν στις γέννες

2) Ενώ ζητήσαμε 3κλινο μας προέτρεπαν να πάμε σε 2κλινο. Μας βάλανε 1,5 ώρα σε αναμονή μέχρι να φύγει λέει μια και να πάει η σύζυγός μου εκεί

3) Ενώ στην προεκλογική περίοδο (όταν δηλαδή μας έκαναν επίδειξη τους χώρους) η Μαια μας είχε πει ότι το μωρό θα μπορεί να το θηλάζει η μητέρα όσες φορές θέλει, εντούτοις το μωρό δεν το έφερναν παρά μόνο μια φορά και αυτό μετά από πολύ φασαρία.

4) Το μωρό το έφερναν για θηλασμό πάντα φαγωμένο και αυτό το καταλάβαινες αφού έβγαζε γάλα και έκανε κακά μόλις τον έφερναν. Την ημέρα που φεύγαμε η γυναίκα μου είχε αφόρητους πόνους επειδή δεν της έφερναν το παιδί.

5) Τα μωρά τα κουβαλούσαν οι μαίες δύο δύο μέσα στα κρεβατάκια. Πολλές φορές κοπανούσαν τα κρεβατάκια κατα λάθος στους τοίχους και τα περνούσαν άτσαλα πάνω από τα κανάλια του δαπέδου. Τα μωρά τιναζόντουσαν κάθε φορά που γινόταν αυτό.

6) Ενώ οι συγγενείς βλέπανε τα παιδιά για 1 - 2 λεπτά από απόσταση 1 μέτρου ο φωτογράφος του Γένεσις (αλήθεια πήρε κανένας απόδειξη για τα 50 Ευρώ - Φυσικά όχι γιατί είναι μαύρα) έμπαινε κανονικά στο θάλαμο των νεογνών με όλο τον εξοπλισμό του για να βγάλει μεροκάματο. Απαράδεκτο το γεγονός ότι ο θάλαμος των νεογνών είχε κατεβασμένα τα στόρια όλο το 24ωρο χωρίς να δει κανείς τί γίνεται μέσα ειδικότερα στις φωτογραφήσεις. Σημείωση για να μην τραβήξουν φωτογραφίες πρέπει να το δηλώσεις κατα την είσοδο.

7) Οι Μαιες κατα κύριο λόγο είναι των 600 ευρώ οι πιο πολλές άπειρες.

Από αυτή την γέννα ο μόνος που ήτανε ΤΕΛΕΙΟΣ και του αξίζουν συγχαρητήρια ήτανε ο Γυναικόλογος που επέλεξε η σύζυγός μου και που αυτός ήτανε όλα τα λεφτά. Τον ευχαριστώ από βάθος καρδίας.

Αυτό που μένει για τελική ανάλυση είναι ότι όταν θα πάτε στο Γένεσις να μην φοβηθείτε να φωνάξετε για να απαιτήσετε ακόμα και το αυτονόητο να σας φέρουνε το παιδί σας για να το θηλάξετε. Εάν χρειαστεί ζητήστε την προϊσταμένη ή ακόμα και τον Διευθυντή. Ειδικότερα στο θέμα του Θηλασμού να είστε κάθετες (όσες θέλετε βέβαια να θηλάξετε)

Δόξα τω Θεώ έχουμε τον μικρό Νικόλα Σπίτι μας

Υ.Γ. Από το Γένεσις φύγαμε μια μέρα νωρίτερα και αυτό για να μπορέσουμε να βάλουμε σε μια σωστή ρέγουλα το μωρό.

Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει ο Νικόλας σας ! πάντα γερός και ευτιχισμένος , να χαίρεστε και τα αλλά 2 παιδάκια σας :D

όσο για τα υπόλοιπα πραγματικά στεναχωρίθηκα , μακάρι να μην είχαμ ετην αγάγκη κανενός .... ειδικά στο Νο 5 με επιασε η καρδιά μου , μιλάμε για παιδάκια ημερών .... μπράβο στο γιατρό σας !

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

να σας ζησει το μικρο σας! απαραδεκτη κατασταση στο Γενεσις!

για τα Γιαννιτσα,ομως,ε;;;;οχι οτι ειναι πατριδα μου...οοοοοχι!αλλα ειναι τα καλυτερα!συγγνωμη για την καταχρηση αλλα παρασυρθηκα!

Και κάτι άλλο που ξέχασα.

Εννοείτε ότι τα σκας κανονικά τα ευρώπουλα για να έχεις άνεση και ξεκούραση στο Γένεσις.

Εκείνο το 7:00 που μου είπε η γυναίκα μου που έμπαιναν και σκούπιζα και άλλαζα σεντόνια τι το ήθελαν?

Λεχώνες είναι και πρέπει να ξυπνάνε στις 7:00 ούτε στρατιωτίνες να ήτανε....

Για δε τα σεντόνια μου είπε ότι η αλλαγή είχε ως εξής:

Το πανωσέντονο το έκαναν κατωσέντονο και έτσι έβαζαν μόνο ένα καινούργιο σεντόνι. :shock:

Και να βάλω και ένα κερασάκι στην τούρτα.....μια μέρα ξέχασαν να σερβίρουν πρωϊνό στο θάλαμο :shock:

να σου ζησουν τα παιδακια σου

να σου πω και ακομα ενα κερασακι στην τουρτα γεννησα πολυ προωρα στο γεννεσις τον γιο μου και εννοειται οτι τον διασωληνωσαν και τον στειλαν ιπποκρατειο το καλυτερο λοιπον με το γενεσις μας ξυπνουσαν απο το χαραμα φερνανε στο μεσημεριανο μου μπυρα για να κατεβασω γαλα και βγαζανε ολο τον κοσμο που ερχοταν να με δει για να μου φερουν το υποτιθεμενο παιδι μου

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας.

Από την μεριά μας ευχόμαστε ότι καλύτερο[/img]

Να σας ζήσει από καρδιάς αγαπητέ μου φίλε! Μπορεί να μη γνωρίζομαστε, αλλά γνωρίσαμε από κοινού τις γελοιότητες μιας κλινικής που την έφτιαξε έμπορος όπλων! Και έρχομαι στις κοινές μας εμπειρίες!Μας λες λοιπόν:

1) Την ώρα που οι μαίες είχανε 8 περιπτώσεις με γέννες και έτρεχαν και δεν έφταναν, από τα μεγάφωνα ακούστηκε το απαράδεκτο μια μαία για επίδειξη. Αυτό το θεωρώ λίαν επιεικώς απαράδεκτο τι στιγμή που δεν έφταναν στις γέννες

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΣΥΝΕΒΗ!ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΕΣ, ΑΠΕΙΡΕΣ, ΛΙΓΕΣ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!Και φυσικά δεν φταίνε αυτές!

2) Ενώ ζητήσαμε 3κλινο μας προέτρεπαν να πάμε σε 2κλινο. Μας βάλανε 1,5 ώρα σε αναμονή μέχρι να φύγει λέει μια και να πάει η σύζυγός μου εκεί

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ

3) Ενώ στην προεκλογική περίοδο (όταν δηλαδή μας έκαναν επίδειξη τους χώρους) η Μαια μας είχε πει ότι το μωρό θα μπορεί να το θηλάζει η μητέρα όσες φορές θέλει, εντούτοις το μωρό δεν το έφερναν παρά μόνο μια φορά και αυτό μετά από πολύ φασαρία.

ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ

5) Τα μωρά τα κουβαλούσαν οι μαίες δύο δύο μέσα στα κρεβατάκια. Πολλές φορές κοπανούσαν τα κρεβατάκια κατα λάθος στους τοίχους και τα περνούσαν άτσαλα πάνω από τα κανάλια του δαπέδου. Τα μωρά τιναζόντουσαν κάθε φορά που γινόταν αυτό.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!ΣΑΜΠΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ!

6) Ενώ οι συγγενείς βλέπανε τα παιδιά για 1 - 2 λεπτά από απόσταση 1 μέτρου ο φωτογράφος του Γένεσις (αλήθεια πήρε κανένας απόδειξη για τα 50 Ευρώ - Φυσικά όχι γιατί είναι μαύρα) έμπαινε κανονικά στο θάλαμο των νεογνών με όλο τον εξοπλισμό του για να βγάλει μεροκάματο. Απαράδεκτο το γεγονός ότι ο θάλαμος των νεογνών είχε κατεβασμένα τα στόρια όλο το 24ωρο χωρίς να δει κανείς τί γίνεται μέσα ειδικότερα στις φωτογραφήσεις. Σημείωση για να μην τραβήξουν φωτογραφίες πρέπει να το δηλώσεις κατα την είσοδο.

ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ! ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΘΩΣ ΕΒΓΑΛΑ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΌΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ 80 ΕΥΡΑ!

Από αυτή την γέννα ο μόνος που ήτανε ΤΕΛΕΙΟΣ και του αξίζουν συγχαρητήρια ήτανε ο Γυναικόλογος που επέλεξε η σύζυγός μου και που αυτός ήτανε όλα τα λεφτά. Τον ευχαριστώ από βάθος καρδίας.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ! :D:D:D:D:D:D

an1cCyQ0g411210MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfE15IGRhdWdodGVyIGlz.gif

• 2 weeks later...

Να σας ζήσει ο μικρούλης σας και να τον χαίρεστε.

Δεν θα ήθελε να κάνω το δικηγόρο του 'διαβόλου' αλλά κι εγώ στο Γένεσις γέννησα και τις δυο φορές κι ολα αυτά που περιγράφετε είναι άγνωστα για μένα. Ισως επειδή και τις δυο φορές είχα μονόκλινο λουξ στον τρίτο όροφο.

Γέννησα και τις δυο φορές μς καισαρική. Σε μια ώρα μετά τη γέννα ήμουν συο δωμάτιο΄μου. Οι μαίες ευγενέστατες με πλύνανε τοπικά και με βοήθησαν να ντυθώ. Οτι ώρα χρειαζόμουν κάτι ερχόταν σε δευτερόλεπτα και με εξυπηρετούσαν.

Τις πρώτες δυο μέρες κάθε 2 ώρες έμπαινε μαία στο δωμάτιό μου και με ρωτούσε πως είμαι κι αν χρειάζομαι κάτι.Δυο φορές την ημέρα με πλένανε τοπικά και μου άλλαζαν εσώρουχο.(ολα αυτά μέχρι να βγάλω ορό και καθετήρα).

Κάθε πρωι άλλαζαν τα σεντόνια ΟΛΑ και τα δικά μου και του συνοδού που ήτσν ο 'αντρας μου γιατί δεν ήθελε να μ'αφήσει μόνη. Επίσης μας αλλαζαν και τις πετσέτες και τα μπουρνούζια.Οσες φορές λέρωσα τα σεντόνια τα αλλάζανε όλα οχι μόνο το κατωσεντονο και το ημισεντονο.

Στον όροφό μας τα μωρά τα φέρνανε ένα-ένα μέσα μέστα στα καροτσάκια και πολύ προσεκτικά.Το μωρό το φέρνανε τρεις φορές την ημέρα κι επειδή έιχαμε μονόκλινο μας το άφηναν περισσότερη ώρα κυρίως το βράδυ.

Την ώρα του θηλασμού τις πρώτες φορές εμενε μια μαία μαζί μου (εμπειρη) και με βοηθούσε να κραταω σωστά το μωρό και να το θηλάζω σωστα. Από τ ην δεύτερη μέρα το είχα αποκλειστικό θηλασμό κι ότι ώρα ξυπνούσε το έφερναν να το θηλάσω και πάντα μπαινόβγαινε μια κοπέλα να δει οτι ολα πάνε καλά.

Ο παιδίατρος ερχόταν κάθε πρωι στο δωμάτιο και μας ενημέρωνε για την υγεία του και απαντούσε πρόθυμα στις απορίες μας.Ν'αναφέρω οτι δεν είναι ο παιδίατρος που τα παρακολουθεί.

Σας λέω και πάλι οτι δεν γνωρίζω αν είχα αυτή τη μεταχείριση λόγω επιλογής δωματίου. Εμεινα όμως πολύ ευχαριστημένη και σαν μαιευτηριο το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Η Κατερίνα και τα δυο ζουζουνάκια της

Διαφημίσεις

Να σου ζήσουνε τα ζουζουνάκια σου καταρχήν κατερίνα.

Και όσον αφορά στο τελευταίο ερώτημα που θέτεις έχεις λάβει και την απάντηση.

Είναι τυχερές που δεν τράβηξα σε βίντεο έτσι όπως έσερναν τα καροτσάκια των παιδιών 2 - 2 και τα περνούσαν πάνω από τα κανάλια του δαπέδου.

Και άντε για να μην πω και τις εκφράσεις των μωρών όταν γινόταν αυτό.

Άστο καλύτερα. Το θετικό είναι ότι το παιδί το βάλαμε σε μια ρέγουλα και τώρα μπορούμε να του παρέχουμε ότι είναι καλύτερο για αυτό.

Δεν ήξερα εάν πρέπει να πω στην διαδικασία και να καθήσω στις 11:10 για να γράψω τις εντυπώσεις μου από την γέννηση του 3ου παιδιού μας. Θεώρησα όμως σκόπιμο να γράψω την εμπειρία μια γέννας από την μεριά του πατέρα.

Όσο θα γράψω παρακάτω δεν τα κάνω για να δυσφημίσω το Γένεσις, αλλά μήπως και φιλοτιμηθεί κανείς και διορθώσει κάποια πράγματα εκεί.

Αρχίζω κάποια προκαταρκτικά. Τα δύο πρώτα παιδιά μας γεννήθηκαν στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Γιαννιτσών με φυσιολογική γέννα χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια 7 χρόνια πριν η μαιευτική του Νοσοκομείου Γιαννιτσών πετούσε. Σήμερα δυστυχώς έχει υποτιμηθεί από το ίδιο το προσωπικό.

Έτσι με δεδομένο ότι για να ξεγεννήσεις (προγραμματισμένα) σε κρατικό στην Θεσσαλονίκη πρέπει να μπεις στα μουλωχτά σε Παπαγεωργίου ή Ιπποκράτειο και αφού έχεις περάσει πρώτα από το Εξωτερικό Ιατρείο του εκάστοτε γιατρού εάν δεν θες να καταλήξεις σε 8κλινο πουθενά.

Υπάρχει βέβαια και η παράμετρος ότι μερικοί γιατροί των κρατικών νοσοκομείων σε σπρώχνουν οι ίδιοι τους στο ιδιωτικά.

Στο κυρίως θέμα τώρα:

Στα θετικά:

1) Χώρος στον οποίο θα λάβει ο τοκετός: Μιλάμε άψογος έχοντας όμως ως μονάδα μέτρησης το Νοσοκομείο στα Γιαννιτσά.

2) Δωμάτιο της κλινικής (λίγο προσοχή στα στρώματα μόνο)

3) Το σύστημα με τα ωράρια και την επίσκεψη συγγενών στο μωρό

να πω και εγώ με την σειρά μου την εμπειρία μου

Στα μείον

είχα δική μου μαία που ερχόταν κάθε μέρα γιατί δεν ενιωσα καλά με εκέινες αν και ήταν πολύ ευγενικές και ευχάριστες

Ζήτησα 4 κλινο ΙΚΑ και μπήκα κατευθείαν και χωρίς καθυστέρηση σε 3κλινο για μια μέρα μονο

όσες φορές ζήτησα την μπέμπα μου μου την έφεραν

4) Το μωρό το έφερναν για θηλασμό πάντα φαγωμένο και αυτό το καταλάβαινες αφού έβγαζε γάλα και έκανε κακά μόλις τον έφερναν. Την ημέρα που φεύγαμε η γυναίκα μου είχε αφόρητους πόνους επειδή δεν της έφερναν το παιδί.

σε αυτό συμφωνώ μαζί σου είναι όντως έτσι

επίσης συμφωνώ αλλά πιστεύω ότι είναι ατυχήματα και όχι επιτηδες

Δεν είναι μάυρα εγώ πήρα απόδειξη γιατί πολύ απλά την ζήτησα και μου την έδωσε όταν ξαναήρθε για να την πληρώσω την φωτογράφο!!

Συμφωνώ μαζί σου ο γιατρός μας έιναι το α και το ω στην γέννα μας!!

Αυτό που μένει για τελική ανάλυση είναι ότι όταν θα πάτε στο Γένεσις να μην φοβηθείτε να φωνάξετε για να απαιτήσετε ακόμα και το αυτονόητο να σας φέρουνε το παιδί σας για να το θηλάξετε. Εάν χρειαστεί ζητήστε την προϊσταμένη ή ακόμα και τον Διευθυντή. Ειδικότερα στο θέμα του Θηλασμού να είστε κάθετες (όσες θέλετε βέβαια να θηλάξετε)

Δόξα τω Θεώ έχουμε τον μικρό Νικόλα Σπίτι μας

Υ.Γ. Από το Γένεσις φύγαμε μια μέρα νωρίτερα και αυτό για να μπορέσουμε να βάλουμε σε μια σωστή ρέγουλα το μωρό.

Εγώ παντως την εμπειρία μου την έχω γράψει στο φορουμ και ευχαρίστως ξαναπηγαίνω στο Γένεσις να γεννήσω το δεύτερο παιδάκι μου , η διαμονή μου ήταν καταπληκτική (και όχι από άποψη ανέσεων) Οι νοσηλεύτριες τις ημέρες που ήμουν εκεί ευγενικότατες, εξυπηρετιότατες και με πρόσεξαν ιδαιίτερα το πρώτο μου βράδυ γιατί είχα μια επιπλοκή και τις ευγνομωνω για αυτό! Έμεινα όλες τις ημέρες εκεί και υπάρχουν μέρες που όταν περνάω με το αμάξι απο τον περιφερειακό και βλέπω την κλινίκή αναπολώ τις τελευταίες στιγμές ξεκούρασής μου!! Ειλικρινά ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία και δεν το περίμενα έτσι είχα ξεκινήσει με τις χειρότερες προκαταλήψεις για την καισαρική μου και την κλινική. Πιστεύω με ευγένεια και καλή διάθεση όλα διορθώνονται και ξεπερνιούνται. :D

Και η δική μου γυναίκα έμεινε πολύ ικανοποιημένη από τη συμπεριφορά των μαιών ΜΕΤΑ τη γεννα και την περιποίηση που δέχτηκε κι ήταν σε τρίκλινο. Βεβαίως αν είσαι σε λουξ μονόκλινο ή αν τα 50 ευρα πέφτουν βροχή από τους παππούδες τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα. Βεβαίως τα συγκρουόμενα καροτσάκια και οι φωτογράφοι που βγάζουν με φλας τα μωρά μας εν αγνοία μας είναι δεδομένα επίσης.

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ!ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ!ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΚΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕ ΣΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ! 4-5 ΜΑΙΕΣ ΓΙΑ 16 ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΚΕΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΦΟΥ Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΚΕΤΩΝ!!!!

ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΧΙΛΙΑΡΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΕΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕΣ ΜΑΙΕΣ ΑΝΑ 20-30 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΟ.

ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΛΩ ΜΑΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΛΊΝΙΚΗ, ΔΙΝΩ 2ΟΟ? ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ 50ΑΡΑ ΜΑΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΛΥΚΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΕΣΙΣ

an1cCyQ0g411210MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfE15IGRhdWdodGVyIGlz.gif

Γεννησα πριν 15 μήνες στο Γεννεσις.

1. Ο τοκετός και η αιθουσα τοκετών ήταν ΟΚ αν και θα προτιμουσα να είχαν λιγο καλυτερη ηχομόνωση γιατί όταν ετοιμαζεσαι να γεννήσεις και νομίζεις οτι είσαι σε κολαστηριο από τις φωνές αλλων επιτοκων.

Ο αναισθησιολόγος σουπερ και οι μαίες καλές αν και θα ηθελα να έχω μόνο μια μαια και όχι 2-3.

2. Οι κοπελες στους οροφους εξυπηρετικές, ευγενέστατες και πανάσχετες στο θεμα του θηλασμου. Μόνο μία κατειχε το θέμα (που ήταν μαια και οχι νοσηλευτρια). Το τι ανοησίες μου έλεγαν το κατάλαβα μετά από ενα μηνα θηλασμού.

3. Η παιδιατρική ενημέρωση ανεπαρκέστατη (και τη χρεώνουν αρκετά). Εμπαινε στο δωματιο μας έλεγε οτι το παιδί είναι καλά και θα ξαναερθει αυριο. Στην ενημερωση την τελευταία μέρα μας ενημέρωσε πλήρως τι να κάνουμε αν δεν μας φτασει το γάλα μας :mad:

Χαιρομαι πολύ που γέννησα χωρις πόνους χαλαρά και χωρίς αγχος, αλλά σίγουρα οι υπηρεσίες δεν άξιζαν τα 3000 που πλήρωσα.