culte 1 Δημοσιεύτηκαν Δεκέμβριος 30,2012 Χαριζονται παιχνιδια διαφόρων ειδών κυριως κοριτσίστικα ηλικιας 2-4 περιπου..απαραιτητη προϋποθεση η παραλαβή τους απο Βαρη.. και αποθηλασε επιτελους! Share this post Link to post Share on other sites
intasg 0 Δημοσιεύτηκαν Δεκέμβριος 30,2012 Αν είναι για κοριτσάκι με ενδιαφέρουν. Share this post Link to post Share on other sites
Mariasp 0 Δημοσιεύτηκαν Δεκέμβριος 30,2012 καλησπερα εχω μια κορουλα 12 μηνων και με ενδιαφερουν παιχνιδια για την ηλικια της Ευχαριστω. Share this post Link to post Share on other sites
culte 1 Δημοσιεύτηκαν Δεκέμβριος 30,2012 μπορω να τα χωρισω στα δυο εισαστε οι δυο πρωτες...στειλτε μου το τηλεφωνο σας αν θελετε σε πμ και αποθηλασε επιτελους! Share this post Link to post Share on other sites
Mariasp 0 Δημοσιεύτηκαν Δεκέμβριος 31,2012 στελνω πμ. Share this post Link to post Share on other sites
natalia536 0 Δημοσιεύτηκαν Ιανουάριος 2,2013 Καλησπερα,ενδιαφερομαι και εγω αν υπαρχουν, η κορη μου ειναι 2 χρονων. ειδικα αν εχεις μικρο ανθρωπακια ή ζωακια της Little people ή αλλα. μενω ανω γλυφαδα, μπορω να περασω απο Βαρη. Ευχαριστω!!! Share this post Link to post Share on other sites
culte 1 Δημοσιεύτηκαν Ιανουάριος 4,2013 δεν εχω τετοια μικρα ανθρωπακια..εχω πιο πολυ εκπαιδευτικα της fisher price και παζλ για αυτην την ηλικια αν σε ενδιαφερουν.... και αποθηλασε επιτελους! Share this post Link to post Share on other sites
natalia536 0 Δημοσιεύτηκαν Ιανουάριος 5,2013 Καλημερα, εστειλα πμ. δεν εχω τετοια μικρα ανθρωπακια..εχω πιο πολυ εκπαιδευτικα της fisher price και παζλ για αυτην την ηλικια αν σε ενδιαφερουν.... Share this post Link to post Share on other sites
intasg 0 Δημοσιεύτηκαν Ιανουάριος 5,2013 Ευχαριστούμε πολύ. Ήδη η μικρή άρχισε να παίζει με τον μπισκοτένιο!!! Share this post Link to post Share on other sites
culte 1 Δημοσιεύτηκαν Ιανουάριος 5,2013 τελεια! καλη διασκεδαση... και αποθηλασε επιτελους! Share this post Link to post Share on other sites