Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σπερματέγχυση-Χορήγηση φαρμάκων από τον ΕΟΠΥΥ

Recommended Posts

Καλημέρα!Έχει πάει κάποια από εσάς πρόσφατα στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ γαι να πάρει τα φάρμακα για σπερματέγχυση?Προσπαθώ να βρω τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, αλλά δεν τα βρίσκω, γιατί έχω κάποιες απορίες.Ο γιατρός μου είπε για υπέρηχο και σαλπιγγογραφία.Θέλουν το πρωτότυπο ή αντίγραφο?Επίσης θέλουν τον ίδιο τον υπέρηχο ή τη γνωμάτευση?

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

Γεια σου. Προσπαθω και εγω εδω και ενα μηνα να προμηθευτω τα φαρμακα μεσω Εοπυυ αλλα ειναι σε ελλειψη.

χρειαζεσε, προσφατο σπερμοδιαγραμμα, συνταγη γυναικολογου με υπερυχο, γνωματευση της σαλπιγγογραφιας ή λαμπαροσκοπησης, και το βιβλιαριο σου.

αν εισαι Αθηνα σου συνιστω να πας η ιδια στο Φαρμακειο του Εοπυυ. Εγω δυστυχως τα εστειλα (αφου ειμαι απο νησι)} και καθε μερα παιρνω τηλεφωνο. η απαντηση ιδια, το αλτερμον σε ελλειψη.................

αν τωρα ο γιατροσ σου θελει να παρεις αλλα φαρμακα μπορει να τα εχουν.

καλη επιτυχια

Γεια σου. Προσπαθω και εγω εδω και ενα μηνα να προμηθευτω τα φαρμακα μεσω Εοπυυ αλλα ειναι σε ελλειψη.

χρειαζεσε, προσφατο σπερμοδιαγραμμα, συνταγη γυναικολογου με υπερυχο, γνωματευση της σαλπιγγογραφιας ή λαμπαροσκοπησης, και το βιβλιαριο σου.

αν εισαι Αθηνα σου συνιστω να πας η ιδια στο Φαρμακειο του Εοπυυ. Εγω δυστυχως τα εστειλα (αφου ειμαι απο νησι)} και καθε μερα παιρνω τηλεφωνο. η απαντηση ιδια, το αλτερμον σε ελλειψη.................

αν τωρα ο γιατροσ σου θελει να παρεις αλλα φαρμακα μπορει να τα εχουν.

καλη επιτυχια

Ok!!Σε ευχαριστώ!!Ελπίζω να βρεθούν σύντομα τα φάρμακα!Καλή επιτυχία!:-P