Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πειραζει τα γεννητικα οργανα των αλλων παιδιων

Recommended Posts

καλημερα σας!

πραγματικα δεν ξερω πως να ονομασω το νεο θεμα για να μην δωσω και λαθος μηνηματα. ενδεχομενος το θεμα να υπαρχει στις πανπλοες σελιδες του φορυμ, αλλα διαβαζω τους τιτλους εδω και 10 λεπτα και εχω φτασει στην τριτη σελιδα. ισος θα ηταν πιο ευκολο οταν κανουμε μια ερωτηση, να μας παραπεμπσει(ελπιζω να το εχω γραψει σωστα, διοτι ειμαι ξενη)στο κειμενο που αναφερεται η ερωτηση μας. ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθησετε.

Ο μικροτερος μου γιος 5.6 χρονων(ο μεγαλος ειναι 7 και 4 μηνων) στο νηπιαγωγειο αυτο το τριμηνο εχει πειραξει 2 φορες τα γεννητικα οργανα ενος κοριτιου (μια)και ενος αγοριου (αλλη φορα). οταν λεω πειραξε - ειναι ζωηρος και τρεχει στην ταξη τεντωνωντας το χερι του σαν πυραβλο μπροστα, φτανει και γαργαλαει, ακουμπαει αυτα τα σημεια, αλλα και αλλα πλατη, μασχαλη, οπου τους πετυχενει.δεν επιμενει, αλλα δεν ξερω γιατι πηγαινει σε αυτες τις περιοχες.το κανει και στον αδελφο του, αλλα αυτος δεν του το επιτρεπει, και βεβαιος εμεις το ιδιο. εχουμε εξηγησει οτι δεν ειναι σωστο, οτι ειναι πρωσοπικο, οτι μονο η μαμα, ο μπαμπας και ο γιατρος θα βλεπει το πουλακι του, και επισεις και των αλλων παιδων, οποτε δεν επιτρεπεται να το κανει στους αλλους. απο τις δασκαλες του νηπιαγωγειου υπαρχει ενημερωση και εκπαιδευτικο προγραμμα σχετικα με αυτο το θεμα.

Το παιδι μου δεν καταλαβαινει οτι ειναι κακο να πειραξει τους αλλους διοτι δεν εχει πειραχτει ποτε, οποτε εγω του λεω οτι δεν θα του αρεσε να τον πειραζουν ουτε εκεινον, αλλα δεν ξερει τι σημαινει...καταλαβαινω οτι υπαρχει ενα προβλημα, αλλα δεν ξερω τις διαστασεις του. μεχρι που ειναι φυσιολογικο, και που ξεπερναει τα ορια.πρεπει δε, να σας πω οτι εδω και 1/2 χρονο 99%απο τις φορες, τα παιδια κανουν μπανιο μονα τους (ο καθε ενας και ο μεγαλος χωρις εμας) και εμεις οι γονεις αποφευγουμε να τους πλενουμε για να καταλαβουν οτι εκει ακουμπανε μονο αυτοι οι ιδιοι.

Ευχομαι να σας εχω δωσει ολες τις πληροφορηες, να ειναι και σωστες και να μπορειτε να με βοηθησετε.

Σας ευχαριστω πολυ.

Καλη σας μερα!

Διαφημίσεις

Γεια σας,

μπορείτε επίσης να δείτε κι εδώ

Γύμνια, σεξουαλικότητα και τι να πείτε στο παιδί σας

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=64845

Δεν ξέρω τί πρέπει να κάνω.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=121230

"Αχαρα" κολπα...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=115666

τα θέματα που σας παραθέτουμε ίσως περιέχουν πληροφορίες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες.