Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μεγαλος θεατρινος το πουλακι μου....

vera

Recommended Posts

Δεν ξερω αν το κανουν ολα τα μωρα η εγω εχω κανει οσκαρικο ηθοποιο :lol: αλλα εχω παθει πλακα με το θεατρινισμο του.......

Οταν θελει κατι, πχ να του δωσω κατι η να τον παρω αγκαλια, αρχιζει να κλαψουριζει και να γκρινιαζει......παριστανει τον καταβεβλημενο, μεχρι που χτυπιεται κατω απο το κλαμμα (ψευτικο κλαμμα, φαινεται!) Μολις κανω εγω να τον παρω αγκαλια η να του δωσω αυτο που ζηταει, μεσα σε ελαχιστα νανοσεκοντ τον βλεπεις να αλλαζει προσωπο και μονο τουμπες δεν κανει απο χαρα του....γελια κι αλλαγμοι χαρας!!!! :lol:

Αν κανω πως τον αγνοω, παει παλι απο την αρχη το ποιημα.......δεν παιζεται μιλαμε!!!! Ξεραινομαστε απο το γελιο!!!! Μεχρι που μας κοροιδευει κιολας οταν υποκυπτουμε στον εκβιασμο του.......μας το μοστραρει επιδεικτικα στην μουρη!!!!

Το κανουν ολα τα μωρα???? Τοση μπαμπεσια εχουν τα ατιμουλικα? :lol::twisted:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Ασε και εμεας τα ιδια κανει αφου να φανταστεις εγω τον φωναζω υποκριτη και θεατρινο πολλες φορες κ με κοροιδευουνε! Ειχα διαβασε πως απο τον 6ο μηνα τα μωρα αρχιζουνε σε γενικες γραμμες και παιζουνε θεατρο , αλλα βεβαια λιγο πιο νωρις σαν τον δικο μας αλλα αργοτερα!

Αλλα μου κανει φοβερη εντυπωση ποσο ευκολα τα κλαμματα γινονται γελια σε κλασματα του δευτερολεπτου!

Πολλες φορες γελαει κ κλαει μαζι.

Αλλα το θεικο ειναι οταν ειναι στην κουνια και κλαιει δηθεν για να τον παρουμε , μολις τον παιρνουμε αγκαλια κανει οτι υποφερει! Αν τον βαλεις δε κατευθειαν στο στηθος εκει να δεις γλεντια!

ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΑΤΡΟ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΑ !!!!

Και υστερα λενε οτι ειναι μωρα κ δεν καταλαβαινουνε !!

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Απιστευτο ε????? :lol:

Μοιαζουν τα δικα μας....τα βλεπω μαζι στο σανιδι!!!! :lol::lol::lol:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

• 2 weeks later...

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑ!

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

(ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ! ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΠΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ( 7ΜΗΝΩΝ) ΚΑΝΕΙ ΚΑ ΝΟ ΝΙ ΚΑ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΜΕ ΒΗΧΑ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΝΙΞΙΜΟ , ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΗ ΠΝΙΓΕΙ!

ΚΑΙ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ Η ΜΠΕΜΠΑ!

ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΑΤΡΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΟΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ

ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΛΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΒΗΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΝ ΤΗ ΚΟΙΤΑΜΕ!!!!

ΚΙ ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΑΚΡΥΑ ΒΕΒΑΙΑ...

ΣΟΥΡΓΕΛΟ Η ΚΟΡΗ ΜΑΣ!

tn?sid=3721117070&mid=AIsKDNkAABLhSOXwJAz0dywE45w

μια απο τα ιδια.. απατεωνα τον φωναζουμε.. πολυυυυ θεατρο.. και με φωνη μαλιστα.. φωνακλαδες οι γονεις.. φωνακλας κι ο γιος.. φωναζει - κλαψουριζει - χτυπιεται και ολα αυτα χωρις δακρυα φυσικα.. αλλα με τρομερο παραπονο που συνηθως διαρκει το πολυ 10 δευτερολεπτα.. τοσο του παιρνει για να μας τουμπαρει!! :P:P:P:P

οπως λεει και η διαφημιση

- του χρονου παμε για νομπελ (οσκαρ στην προκειμενη περιπτωση..)

- του χρόνου??? φετος!!!!

Διαφημίσεις

μια απο τα ιδια και εμεις ποοοοοοοοοοοοολυυυυυυυυυ θεατρο το μωρο μας ποοοοοοοοοοοολλλλλλλυ ομως ...

τοσο που φοβαμαι οτι θα προταθουμε για οσκαρ...(βασει διαφημισης)

my baby was my reborn...

Επειδή βλέπω ενα μίνι μπεμπέ θίασο να δημιουργείτε,έρχομαι όλο χαρά να προσθέσω και την κόρη μου με τα πυρόξανθα μαλλιά και τα πράσινα ματάκια σε ρόλο Βουγιουκλάκης.Καλέ το νάζι της είναι απίστευτο.Οταν δεν της κάνουμε το χατήρι ανοιγοκλείνει τα ματάκια της και κάνει ενα πονηρό χαμογελάκι με μισόκλειστο στόμα που είναι όλα τα λεφτά! :lol::lol: Για να μην πώ οταν θυμώνει που πέφτει στο πάτωμα σαν μουσουλμάνα που προσεύχεται και περιμένει να γίνει το δικό της για να σηκωθεί....

κορίτσια να τα χαιρόμαστε!!!!! :D:D:D

Ax....μας πουλανε και μας αγοραζουν απο την κούνια :lol:

καλά αυτό είναι μεγάλη αλήθεια!!! :?

η δική μας είναι μέσα στη γκρίνια και την ψεύτικη κλάψα ειδικά όταν βαρεθεί να κάθεται στο πάρκο ... μόλις την πάρουμε ... μας αγνοεί :shock: και κοιτάζει τι μπορεί να κάνει με την ελευθερία της ... κάτι να πιάσει κλπ.

όσο για το σύνθημα μας γενικά είναι "ο όρθιος κερδίζει"

δε πα να την έχουμε εγώ ή ο μπαμπάς της αγκαλιά, αν καθόμαστε και κάποιος είναι όρθιος, και ξένος να της είναι, θα πάει σ' αυτόν :shock: !!!

και για να την αφήσουμε να πάει μπορεί να χαλάσει τον κόσμο :shock:

age.png

Για να μην πώ οταν θυμώνει που πέφτει στο πάτωμα σαν μουσουλμάνα που προσεύχεται και περιμένει να γίνει το δικό της για να σηκωθεί....

κορίτσια να τα χαιρόμαστε!!!!! :D:D:D

:lol::lol::lol:

Πολύ μου άρεσε ο χαρακτηρισμός .... το κάνει και η δικιά μας ... δεν το χα σκεφτεί να το ονοματίσω έτσι :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Και υστερα λενε οτι ειναι μωρα κ δεν καταλαβαινουνε !!

χεχε

Τ Α Π Α Ν Τ Α Καταλαβαίνουνε.......... :):):)

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.