Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

4ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΑΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ


dimitra-nikos

Recommended Posts

Έχω έναν κούκλο 4μιση μηνών, ο οποίος θηλάζει αποκλειστικά. Μέχρι σήμερα δεν έχει βελτιωθεί καθόλου στο θέμα του ύπνου. Απο νεογέννητο ακόμα δεν κοιμόταν σχεδόν καθόλου την ημέρα. Στην καλύτερη των περιπτώσεων να κοιμηθεί ένα δύωρο συνολικά, μισή ώρα τώρα, ένα τέταρτο μετά απο δυο ώρες κλπ. Το πρόβλημα μας κυρίως είναι νυχτερινός ύπνος. Ο μεγαλύτερος του ύπνος σερί είναι μετά το μπάνιο και το πρώτο βραδυνο γεύμα όπου θα κοιμηθεί 3 ή 4 ώρες. Πολύ σπάνια εως 5. Απο εκεί και μετά το πολύ κάθε μια ώρα ξυπνάει. Δεν θα έπρεπε αυτό να έχει κάπως βελτιωθεί?

2sCXp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Χωρις να θελω να σε τρομαξω,να σου πω οτι ο γιος μου ειναι 21 μηνων,θηλαζει μονο το βραδυ,κ το πολυ πολυ να κοιμηθει κανα πενταωρο σερι..οποτε υπομονη!

Link to comment
Share on other sites

Να χαίρεσαι το μπουμπουκι σου!είναι πολλά παιδάκια που τους παίρνει πααααρα πολύ καιρό μέχρι να κοιμηθούν ένα ολόκληρο βράδυ.Εγώ αυτό που έκανα όσο θηλαζα ήταν όταν ξυπνούσε το βράδυ την έπαιρνα μαζί μου στο κρεβάτι,ξαπλωναμε και την θηλαζα έτσι.Όταν ξαναξυπνουσε της έβαζα πάλι το στήθος στο στόμα και νάνι...Έστρωσε ο ύπνος της αφού της έδωσα μετά σκόνη γάλα αλλά νομίζω ότι δεν παίζει τόσο πολύ ρόλο αυτό παρά το ότι είναι στο παιδί.Καλό κουράγιο και σου εύχομαι σύντομα να στρώσει!

aRjHp3.pngiD6Np3.png
Link to comment
Share on other sites

η κορουλα μου οταν θηλαζε (μεχρι 11 μηνων) απο την αρχη μεχρι και που σταματησαμε τον θηλασμο το πολυ που θα κοιμοταν ηταν 2 ωρες!!! αν δεν ξυπνουσε στις 2 (πραγμα σπανιο) ξυπνουσα εγω και κοιτουσα να δω αν επαθε τιποτα!!!!

YQzpp2.png

Το αγγελουδακι μας !!!!!!

aLLhp2.png

 

Τα μωρακια μου!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

εξαρταται απο το παιδι..εμενα το πρωτο μεχρι 9 μηνων ξυπναγε το βραδυ καθε 2 ωρες...το 2ο απο 3 μηνων κοιμοταν σερι 5-6 ωρες την ημερα.

 

συμφωνω εξαρταται απο το παιδι..και εμενα υπηρχε διαφορα στα δικα μου αλλα αντιθετα απο εσενα..το 1ο κοιμοταν συνεχεια απο 2μηνων και το 2ο εστρωσε μετα το χρονο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Εμείς είμαστε 14 μηνών και ξυπνάει καθε 2-3 ωρες το βραδυ. Γενικά δεν έχει κοιμηθει πάνω απο 3,5 ωρες σερι. Κοιμομαστε παρεα οποτε μας εχει βολεψει πολυ. Ξυπνάει, θηλάζει και αποκοιμιέται πάλι. Εγώ ισα ισα που τον παίρνω χαμπαρι. Είμαι πολύ περίεργη να δω ποτε θα κοιμηθει περισσότερο.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...