Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σεξ στην περιοδο

Recommended Posts

Καλησπερα σας!

Η απορια μου ειναι σχετικα με το αν επιτρεπεται το σεξ οταν εχουμε περιοδο.

Εγω προσωπικα δεν κανω σεξ τις πρωτες μερες γιατι δεν νιωθω ανετα, αλλα προς το τελος που εχω λιγο αιμα μερικα φορες τυχαινει και κανω. Και το προφυλακτικό εχει αιμα μερικες φορες και εχω και εγω για μια δυο μερες μετα!

Παντα κανω σεξ με προφυλαξη οποτε δεν ρωταω αν ειναι πιθανο να μεινω εγκυος. Ρωταω αν κρυβει αλλους κινδυνους για την υγεια!!

Διαφημίσεις

Κανένα κίνδυνο! Μόνο αν εσύ νιώθεις άβολα, τίποτα άλλο. Να ξέρεις κανα 2 μέρες μετα το τέλος της περιόδου πέφτει λίγο το ph του κόλπου επομένως αν κάνεις σεξ εκεί στο τέλος, οταν τελειώσεις να βάλεις μία κρεμούλα κολπική επανόρθωσης και διατήρησης ph. Εχει πολλές και διάφορες, εγώ προτιμώ αυτές με αλόη. Μπράβο σου! Πάντα μα πάντα προφύλαξη!

Καλησπερα σας!

Η απορια μου ειναι σχετικα με το αν επιτρεπεται το σεξ οταν εχουμε περιοδο.

Εγω προσωπικα δεν κανω σεξ τις πρωτες μερες γιατι δεν νιωθω ανετα, αλλα προς το τελος που εχω λιγο αιμα μερικα φορες τυχαινει και κανω. Και το προφυλακτικό εχει αιμα μερικες φορες και εχω και εγω για μια δυο μερες μετα!

Παντα κανω σεξ με προφυλαξη οποτε δεν ρωταω αν ειναι πιθανο να μεινω εγκυος. Ρωταω αν κρυβει αλλους κινδυνους για την υγεια!!

Θα συμφωνησω με την agentP .

Μια απο τις βασικες αιτιες της ενδομητριωσης ειναι το σεξ κατα τη διαρκεια της περιοδου .

Κ στο λεω γιατι ειμαι μια απο τις πολλες γυναικες που εχουν ενδομητριωση κ το εχω ψαξει πολυ .

Live like it is heaven on earth ..!

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

Διαφημίσεις

Θα συμφωνησω με την agentP .

Μια απο τις βασικες αιτιες της ενδομητριωσης ειναι το σεξ κατα τη διαρκεια της περιοδου .

Κ στο λεω γιατι ειμαι μια απο τις πολλες γυναικες που εχουν ενδομητριωση κ το εχω ψαξει πολυ .

Μπορεις να επεκταθεις λιγο πανω στο θεμα της ενδομητριωσης;

Διαγνωστηκα προσφατα με οπισθοπεριτοναϊκη ενδομητριωση μετα απο εισαγωγη στο νοσοκομειο απο αφορητους πονους (μεχρι λιποθυμιας) στην περιοδο.

Μου εδωσαν καποιες ενεσεις και περιμενω να αδιαθετησω να δω πως θα παει αν και δεν κρυβω πως φοβαμαι...

Επισης δεν γνωριζα πως οι επαφες κατα τη διαρκεια της περιοδου μπορουν να προκαλεσουν ενδομητριωση.. Οχι πως ειχα κι αυτο το "χαβα" αλλα ειχε τυχει καποιες φορες με τον αντρα μου.

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Για την ενδομητριωση μπορεις να πατησεις στο google "ενδομητριωση" και να βρεις πληροφοριες.

Τα δικα μου συμπτωματα ηταν μεγαλος κυκλος περιοδου (8 - 10 μερες), αβασταχτος πονος (την τελευταια φορα λιποθυμησα απο τον πονο), περιοδος που σταματουσε μια μερα (π.χ. την 4η μερα αιμορραγιας) και ερχοταν την επομενη μερα για να μεινει αλλες 5-6 μερες. Και αιμορραγια αναμεσα στους κυκλους.

Για τις ανεπανορθωτες βλαβες που ρωτας, εμενα το μονο που μου ανεφεραν ηταν η δυσκολια στη συλληψη. Αλλα ουτως ή αλλως εχω ηδη ενα παιδακι και δεν ενδιαφερομαι να κανω 2ο.

Στη διαθεση σου με πμ για να μη βγαινουμε εκτος θεματος! :-)

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Οχι σεξ κατά την περίοδο , αυτό ξέρω και εγώ από τον γυναικολόγο μου. Και οι λόγοι είναι που ανέφεραν τα κορίτσια παραπάνω. Κατά κύριο λόγο μόλυνση και δημιουργία ενδομητρίωσης.

δεν ξέρω τί επιπτώσεις μπορεί να έχει πάντως ο γυναικολόγος μου, από πιο μικρή που ήμουν τόνιζε οτι κατά την διάρκεια της περιόδου "δεν μπαίνει τίποτα εκεί μέσα"

Διαφημίσεις