Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Oυρολόγος για διουρηθρική προστατεκτομή

Recommended Posts

αγαπητοί φίλοι,

όταν κάποιος διαβάσει σωστά και με προσοχή τα σχόλια σε κάθε θέμα αυτού του forum έχει την τύχη να καταλήξει σε ένα γενικά ασφαλές συμπέρασμα. Εγώ, έχω βοηθηθεί πάρα πολλές φορές. Αυτή την περίοδο αντιμετωπίζω ένα ιατρικό θέμα του μπαμπά μου και αναρωτιόμουν εάν υπήρχε κάποια ανάλογη εμπειρία από μέλη του forum που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να κάνει διουρηθρική προστατεκτομή λόγω υπερτροφίας και ο προβληματισμός είναι ως προς τον γιατρό. Είναι μεταξύ του Θεοδώρου (υγεία) και του Καραγιάννη (ευρωκλινική). Παράλληλα στην έρευνα μου, έχει προστεθεί και ο Μπίσας (σισμανόγλειο). Γνωρίζετε εάν οι άνω γιατροί μπορούν να πραγματοποιήσουν με επιτυχία τέτοιου είδους επέμβαση; Έχετε κάποιο σχόλιο;

Ευχαριστώ πολύ

4MLyp3.pngsJbbp3.png

Διαφημίσεις

Γνωρίζω μόνο τον Θεοδώρου (ακουστά) και τον Καραγιάννη (έχει χειρουργήσει συγγενικό μου πρόσωπο), τον κ. Μπίσα οχι. Αν θέλεις μπορείς να τους επισκεφτείς και τους τρείς να λύσεις τις απόρίες σου, αν όχι εγω θεωρώ και τον κ.Καραγιάννη πάρα πολύ καλό. Μεγάλη σημασία έχει η ηλικία του μπαμπά σου και σε τι κατάσταση είναι γιατι συνήθως απότι ξέρω στα διουρηθρικά γίνεται και περιοχική αναισθησία και γενικά μετράει η καλή υγεία του ασθενη. Να σας πάνε όλα καλά!!