Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΕ "ΓΔΥΝΕΙ"!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ.

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν σε εξυπηρετεί το Ν.Ψυχικό, εμείς στο SDA specialized dentistry of Athens έχουμε μια πολύ καλή γιατρό- παιδοοδοντίατρο, αν θέλεις το όνομα της γιατρού στείλε μου πμ να σου δώσω στοιχεία. Είναι πολύ ωραίος ο χώρος και πολύ φιλική η γιατρός. Εμείς πληρώσαμε 50 ευρώ για φθορίωση και καθαρισμό στη μικρή, αλλά δεν ξέω τι γίνεται με τα σιδεράκια κλπ. Μετά από συνεννόηση με τη γιατρό μάλλον θα πάρεις μια ιδέα...

Καλημέρα, έχω μια πολύ καλή ορθοδοντικό στο Μαρούσι και τα δύο μου τα παιδιά έχουν βάλει σιδεράκια εκεί.Μου την είχαν συστήσει άλλες μητέρες και για πιο οικονομική.Αν θέλεις τα στοιχεία της θα σου στείλω π.μ.

• 11 months later...

Επαναφέρω το θέμα... Εγώ προσωπικά δεν ψάχνω παιδοοδοντίατρο, αλλά απλό ορθοδοντικό. Όταν ήμουν στο δημοτικό-γυμνάσιο (πριν αρκετάααααααα χρόνια) είχα βάλει σιδεράκια για 2 χρόνια περίπου. Είχα προγναθισμό και 2-3 στραβά δόντια. Τώρα, είμαι 26 ετών και τα τελευταία 3-4 χρόνια έχουν αρχίσει να στραβώνουν τα 2 κάτω μπροστινά δόντια μου. Πήγα στο Νοσοκομείο της Αεροπορίας, στο οποίο με ενημέρωσαν ότι πρώτον η λίστα αναμονής είναι σχεδόν ένα χρόνο και δεύτερον ότι δεν μπορούν να με αναλάβουν γιατί αναλαμβάνουν μόνο περιπτώσεις με έντονο πρόβλημα. Τέλος πάντων, το κατάπια και τώρα ψάχνω ιδιώτη ορθοδοντικό.

Μπορεί κάποια μαμά να μου συστήσει κάποιον (μένω στην Αγία Παρασκευή και οι γύρω περιοχές θα με βόλευαν, αλλά στην ανάγκη, τι να κάνουμε...);

Επίσης, είχε καμία κοπέλα αντίστοιχο πρόβλημα; Αν ναι, θα ήθελα στο περίπου να μάθω τι αγωγή χρειάστηκε και πόσο περίπου κόστισε.:shock:

Δεν ξέρω αν σε εξυπηρετεί το Ν.Ψυχικό, εμείς στο SDA specialized dentistry of Athens έχουμε μια πολύ καλή γιατρό- παιδοοδοντίατρο, αν θέλεις το όνομα της γιατρού στείλε μου πμ να σου δώσω στοιχεία. Είναι πολύ ωραίος ο χώρος και πολύ φιλική η γιατρός. Εμείς πληρώσαμε 50 ευρώ για φθορίωση και καθαρισμό στη μικρή, αλλά δεν ξέω τι γίνεται με τα σιδεράκια κλπ. Μετά από συνεννόηση με τη γιατρό μάλλον θα πάρεις μια ιδέα...

Καλημερα! Σου έχω στείλει π.μ. (αν και έχει περάσει πολύς καιρός...) Ελπίζω να το δεις!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Διαφημίσεις