Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

που θα βρω πρωτοτυπα αλπμουμ παιδικα

gogo72

Recommended Posts

θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε που θα μπορουσα να βρω πρωτοτυπα αλπουμ παιδικα με χαρουμενα σχεδια ο φωτογραφος που ανελαβε τη βαφτιση μας προτεινει κατι σχεδια χαλια και ετσι θα ηθελα να βρω εγω κατι για τις φωτοφγραφιες του μωρου αλλα και δυο μικρα σε μεγεθος για τους παππουδες

Διαφημίσεις

Δες το cartissimo.gr

Είναι λίγο ασυνεπείς στις παραγγελίες τους, αν και νομίζω πως έχουν και κάποιο κατάστημα τώρα όπου μπορείς να πάρεις κάποιο έτοιμο. Πάρτους τηλ. Είναι στην Ν. Ιωνία

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :D ΕΙΔΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ cmcalbums

ΚΥΠΡΟΥ 16Α & ΥΔΡΑΣ -ΜΟΣΧΑΤΟ. ΤΗΛ 4818600-4819600.

ΕΙΧΕ ΚΑΙ SITE http://www.cmcalbums.gr/ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ :wink:

Όχι καλέ, στην Κουντουριώτου 23 είναι στο Νέο Ηράκλειο (όχι Ν. Ιωνία που είπα πριν, λίγο πιο κάτω) και έχει και κατάστημα μάλλον στο Χαλάνδρι απ᾽ότι θυμάμαι στην Παπανδρέου.

Κι αυτό που βρήκες όμως μοιάζει καλό!!!

Λοιπον εχω ξεσκισει τα βιβλιοπωλεια και αλμπουμ της προκοπης δεν βρηκα......(τα θελω για scrapbook)....και ολως τυχαιως ρωτησε σε ενα φωτογραφειο της γειτονιας μου..........ειχε εξαιρετικη ποικιλα, πανεμορφα σχεδια, και καλες τιμες......για δειτε κι εσεις......ποτε δεν ξερεις......τα βιβλιοπωλεια δεν εχουν πολλα κομματια ουτε ποικιλια τελικα....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Μια φίλη με άντρα φωτογράφο μας έφερε ένα άλμπουμ πολύ όμορφο!

Μεγάλο με χοντρό εξώφυλλο και σελίδες με ενδιάμεσα ριζόχαρτο.

Σε δικό του κουτί για να μη χαλάει και σκονίζεται.

Για φωτογραφίες απλώς ή για scrapbooking.

Όπως λέει η Vera δείτε σε φωτογραφείο.