Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ξύπνημα με δυνατό κλάμα τη νύχτα 6 μηνών

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα

Η μπεμπούλα μου που προ λίγων ημερών έκλεισε τον 6ο έχει απίστευτα ανήσυχο ύπνο εδώ κ 3 μέρες..ενώ κάνουμε μπανάκι,θηλάζει κ μετά νάνι,ξαφνικά μετά από περίπου ένα δύωρο ξυπνάει με τρελό κλάμα!!!

Επιχειρώ να την ξαναθηλάσω νομίζοντας ότι πεινάει αλλά το μόνο που θέλει είναι να ξαπλώνει μπρούμυτα πάνω μου κ να ξανακοιμάται.Τη πρώτη φορά που το έκανε την πήρα στο κρεββάτι μου αλλα φοβάμαι μήπως θέλει συνέχεια μετά.Μήπως φταίει που τα μεσημέρια την κοιμίζω στο κρεββάτι μου κ γενικά που περνάει πολλές ώρες στην κρεβατοκάμαρα?κοιμάται σε δικό της δωμάτιο απο 2,5μηνών πάντως κ μέχρι τώρα δεν είχαμε πρόβλημα..έχω φρικάρει!το ζουζουνάκι μου κλαίει με τέτοιο παράπονο που με κάνει λιώμα!!:confused:

Διαφημίσεις

μπορει να βλεπει καποιο ονειρο, μπορει να εινια μπουκωμενη και να μην μπορει να παρει ανασα και να θελει να ειναι ορθια αι να κοιμαται. μπορει να θελει να ξαπλωνει μπρουμυτα γενικως. αυτο με το μπουκωμα εξακριβωσε το. δεν πορουν να παρουν ανασα και κλαινε για να αναπνευσουν.

Κορίτσια καλησπέρα

Η μπεμπούλα μου που προ λίγων ημερών έκλεισε τον 6ο έχει απίστευτα ανήσυχο ύπνο εδώ κ 3 μέρες..ενώ κάνουμε μπανάκι,θηλάζει κ μετά νάνι,ξαφνικά μετά από περίπου ένα δύωρο ξυπνάει με τρελό κλάμα!!!

Επιχειρώ να την ξαναθηλάσω νομίζοντας ότι πεινάει αλλά το μόνο που θέλει είναι να ξαπλώνει μπρούμυτα πάνω μου κ να ξανακοιμάται.Τη πρώτη φορά που το έκανε την πήρα στο κρεββάτι μου αλλα φοβάμαι μήπως θέλει συνέχεια μετά.Μήπως φταίει που τα μεσημέρια την κοιμίζω στο κρεββάτι μου κ γενικά που περνάει πολλές ώρες στην κρεβατοκάμαρα?κοιμάται σε δικό της δωμάτιο απο 2,5μηνών πάντως κ μέχρι τώρα δεν είχαμε πρόβλημα..έχω φρικάρει!το ζουζουνάκι μου κλαίει με τέτοιο παράπονο που με κάνει λιώμα!!:confused:

μηπως ειναι αρρωστη?οταν εχουν ωτιτιδα ξυπνανε το βραδυ με δυνατο κλαμα.το ιδιο συμβαινει κ με τα δοντακια

NRNSp2.pngsMstp2.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλησπέρα σε όλες...

Είμαι καινούρια στο φόρουμ.. σας διαβάζω πολύ καιρό αλλά μόλις πήρα την απόφαση να μπώ και εγώ στην παρεούλα... Πρίν ένα μήνα έγινα μαμά.. μια κατααγχωμένη μαμά για την ακρίβεια :lol: αγχώνομαι για όλα και δεν ησυχάζω με τίποτα.. φέρνω τα χειρότερα σενάρια στο μυαλό μου με αποτέλεσμα να χάνω πολύτιμες στιγμές με το μωράκι μου :( προσπαθώ όμως να καταπολεμήσω τις φοβίες μου χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία αλλά όσο θα μεγαλώνει το παιδί μου τόσο θα ηρεμώ και εγώ νομίζω...

Τώρα ας έρθω στο θέμα που με καίει... το αγοράκι μου είναι 32 ημερών και εδώ και 2 μέρες τρομάζει απίστευτα στον ύπνο του σαν να βλέπει εφιάλτη... ξαφνικά ανοίγει τα χεράκια του πλάγια, τύπου αντανακλαστικό μόρο, μόνο που ο δικός μου δεν μαζεύει τα χεράκια του, μένουν εκεί στα πλάγια και ξαφνικά αρχίζει να κλαίει σπαρακτικά... και όταν λέω σπαρακτικά το εννοώ, ασυνήθιστο κλάμμα που τρυπάει αυτιά.. μαζί του βέβαια βάζω τα κλάμματα και εγώ :oops: την δευτέρα θα πάω στον παιδίατρο και θα τον ρωτήσω αλλά θα χαρώ πολύ αν μου απαντήσουν έμπειρες μανούλες.. να ξέρω τουλάχιστον αν αξίζει να αγχώνομαι...

Θα ήθελα τα φώτα σας γλυκές μανούλες... σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. :-)