Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ. ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΜΟΥ ΟΓΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΩ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ? ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!

Διαφημίσεις

ΒΟΟΒΟΟ καλως ήλθες. Χωρις βιβλιαριο δεν μπορεις να περασεις Επιτροπή για τα φαρμακα. Και τα χρηματα ειναι πολλα και δεν σε συμφερει να τα πληρωσεις από την τσεπη σου. Σε ο,τι αφορά τα δημοσια νοσοκομεια ας σου πει καποια άλλη κοπέλα που να έχει πιο θετική άποψη γυρω από αυτα.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ SUNTY ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΙΣ 23 ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ!!!

Στο νοσοκομείο πληρώνεις 352 Ευρώ. Αλλά αν είναι να δώσεις αυτά τα λεφτά καλύτερα είναι να θεωρήσεις το βιβλιάριό σου. Μπορείς να κάνεις συμβιβασμό με τον ΟΓΑ. Θα στο θεωρήσουν για την νέα χρονιά και θα πληρώσεις αργότερα το ποσό σε δόσεις.

DrHNp3.png

Στο νοσοκομείο πληρώνεις 352 Ευρώ. Αλλά αν είναι να δώσεις αυτά τα λεφτά καλύτερα είναι να θεωρήσεις το βιβλιάριό σου. Μπορείς να κάνεις συμβιβασμό με τον ΟΓΑ. Θα στο θεωρήσουν για την νέα χρονιά και θα πληρώσεις αργότερα το ποσό σε δόσεις.

se euxaristw polu larissa tha dw ti tha kanw mallon kati tetoio!!!

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

se euxaristw para polu alla pagwsame to thema ths ekswswmatikis logw problhmatos pou proekupse ston antra mou. den exoume katholoy sperma koritsia eimai na skasw thn allh tetarth stis 19 toy mina exoume rantebou ston ourologo na doume ti tha kanoume.... :(

boubou,μην τρελαινεσαι κοριτσι μου.ξερω περιπτωσεις που πηραν σπερμα απο τους ορχεις και τα καταφεραν.ψαξε σε ¨αζωοσπερμια¨,για να ενημερωθεις καλυτερα.να ξερεις παντος πως για ολα υπαρχει λυση!!!

sisida εχεις πμ!

το ξερω κοκκινουλα αλλα απο το ενα στο αλλο μας παει τα εχω διαβασει ολα αλλα το αγχος και η στεναχωρια δε φευγουν.στις 19/12 εχουμε ραντεβου σε ουρολογο οποτε θα δουμε τι θα μας πει.... καλη επιτυχια παντος σε οποια κατασταση βρισκεσαι!!!

το ξερω κοκκινουλα αλλα απο το ενα στο αλλο μας παει τα εχω διαβασει ολα αλλα το αγχος και η στεναχωρια δε φευγουν.στις 19/12 εχουμε ραντεβου σε ουρολογο οποτε θα δουμε τι θα μας πει.... καλη επιτυχια παντος σε οποια κατασταση βρισκεσαι!!!

αυτη η ιστορια που ζουμε θελει γερα νευρα και υπομονη.δεν μας επιτρεπεται να το βαζουμε κατω.οπλισου με δυναμη για να στηριξεις και τον αντρα σου,που σιγουρα αισθανεται πολυ ασχημα .ευχομαι καλη επιτυχια στις 19 του μηνα.ειμαι και γω μια αγωνιστρια...που ακομα δεν τα εχω καταφερει!!!

αυτη η ιστορια που ζουμε θελει γερα νευρα και υπομονη.δεν μας επιτρεπεται να το βαζουμε κατω.οπλισου με δυναμη για να στηριξεις και τον αντρα σου,που σιγουρα αισθανεται πολυ ασχημα .ευχομαι καλη επιτυχια στις 19 του μηνα.ειμαι και γω μια αγωνιστρια...που ακομα δεν τα εχω καταφερει!!!

αυτο κανω και γω .... καλη επιτυχια και σε σενα και καποια στιγμη θα μας ανταμειψει ο θεος (θελω να πιστευω) και μας....

Διαφημίσεις