Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΟΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ?

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια,

ήμουνα διακοπές και δεν έβλεπα καθόλου τηλεόραση αλλά άκουσα ότι σε έναν παιδικό σταθμό στα άνω πατήσια πέθανε ένα παιδάκι από αναρρόφηση, αν κατάλαβα καλά, και τώρα ο σταθμός έχει κλείσει. μήπως ξέρετε ποιος παιδικός σταθμός ήταν? Ψάχνω τώρα για παιδικό για να βάλω το γιο μου και έχω σαλτάρει. Επίσης, από ότι βλέπω όλες συστήνουν τη Φωτεινή Ηλιαχτίδα και το Γελαστό Πορτοκάλι στην περιοχή. Υπάρχει και κάποιος άλλος να κοιτάξω?

Lgpcp3.png

uxqmp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια,

ήμουνα διακοπές και δεν έβλεπα καθόλου τηλεόραση αλλά άκουσα ότι σε έναν παιδικό σταθμό στα άνω πατήσια πέθανε ένα παιδάκι από αναρρόφηση, αν κατάλαβα καλά, και τώρα ο σταθμός έχει κλείσει. μήπως ξέρετε ποιος παιδικός σταθμός ήταν? Ψάχνω τώρα για παιδικό για να βάλω το γιο μου και έχω σαλτάρει. Επίσης, από ότι βλέπω όλες συστήνουν τη Φωτεινή Ηλιαχτίδα και το Γελαστό Πορτοκάλι στην περιοχή. Υπάρχει και κάποιος άλλος να κοιτάξω?

Δεν είναι κάποιος απο τους σταθμούς που αναφέρεις.

Φιλοθέη 9χρ,Κωνσταντίνα 7χρ., Άγγελος 3χρ.

Είναι ο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ Πολυλά 28 Α.Πατήσια.Το ξέρω γιατί την μέρα που έγινε το περιστατικό εγώ είχα ράντεβού μαζί τους στις 7:30 το απόγευμα ,δεν είχα ακούσει τι έγινε, και πήγα και φυσικά δεν βρήκα κανένα.Όταν την επόμενη μέρα το έμαθα τρελλάθηκα! Για άλλους παιδικούς εκτός από αυτούς που λές δεν γνωρίζω και εγώ.

4fnbp3.png

fdBUp2.png

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κορίτσια. Τον Καλημέρα Ζωή τον είχα δει περνόντας με το αυτοκίνητο και δεν μου είχε γεμίσει το μάτι. Επειδή δεν βρίσκω μήπως μπορείτε να μου συστήσετε κάποιον άλλο παιδικό σταθμό στη περιοχή που να ξέρετε ότι είναι καλός?

Lgpcp3.png

uxqmp3.png

Ο παιδικός σταθμός "Καλημέρα Ζωή" ξαναλειτούργησε, διότι οι ιδιοκτήτες δεν ήταν υπεύθυνη για το θάνατο του παιδιού.

Από ότι είπαν στην τηλεόραση, ήταν αιφνίδιος και δεν οφείλεται σε πνιγμό όπως ακούστηκε αρχικώς. Φυσικά θα γίνουν παιρεταίρω εξετάσεις για να βρεθούν τα αίτια. Τους ιδιοκτήτες της "Φωτεινής Ηλιαχτιδας" τους γνωρίζουν οι γονείς μου διότι μένουμε στην γειτονιά Είναι καλά παιδιά και προσέχουν τα παιδιά. Σκέφτομαι να στείλω τον επόμενο χρόνο τα παιδία μου εκεί.(δεν τον επέλεξα αρχικά για κάποιο καθαρά προσωπικό λόγο που δεν έχει να κάνει με τους ιδιοκτήτες του σταθμού,όμως δεν θα ήθελα να τον αναφέρω εδώ)

Προς το παρόν ο ένας μου ο γιός πηγαίνει στην "Φωτεινή Ηλιαχτίδα" στην Χαλεπά (όπως και άλλα παιδιάκια από την πολυκατοικία) . Πέρσυ ήμουν ευχαριστημένη, όμως φέτος όταν γυρίζει σπίτι έχουμε κάποια θέμετα. Βεβαια ειναι ακόμα περιόδος προσαρμογής όμως σκέφτομαι μέσα στην βδομάδα να πάω και να συζητήσω γι αυτά τα θέματα με τις δασκάλες.

Για το "Γελαστό Πορτοκάλι" είχα ακούσει κάποια άσχημα πράγματα, αλλά δεν γνωρίζω παραπάνω. Στην πολυκατοικία υπάρχει κάποιο παιδάκι που πηγαίνει εκει και οι γονείς του λενε οτι ειναι ευχαριστημένοι

Διαφημίσεις

Η Φωτεινή Ηλιαχτίδα δεν έχει θέσεις. Σήμερα μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο. Το Γελαστό Πορτοκάλι προσπαθώ να τους βρω και δεν δουλεύει το τηλέφωνό τους μάλλον γιατί μιλάει συνέχεια. Εκλεισα ραντεβού με τα Προσχολικά Βήματα. Ξέρει καμιά από εσάς να μου πει τίποτε για αυτό?

Lgpcp3.png

uxqmp3.png

• 7 months later...
Είναι ο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ Πολυλά 28 Α.Πατήσια.Το ξέρω γιατί την μέρα που έγινε το περιστατικό εγώ είχα ράντεβού μαζί τους στις 7:30 το απόγευμα ,δεν είχα ακούσει τι έγινε, και πήγα και φυσικά δεν βρήκα κανένα.Όταν την επόμενη μέρα το έμαθα τρελλάθηκα! Για άλλους παιδικούς εκτός από αυτούς που λές δεν γνωρίζω και εγώ.

Καλημέρα σε όλους!!!

Τον συγκεκριμένο σταθμό τον επισκέφθηκα πολύ πρόσφατα, ψάχνοντας να βρώ για την κόρη μου μόλις 11 μηνών.Πήγαμε μετά απο σύσταση , για να τον δούμε , αλλά δεν μου έκανε καμμία θετική εντύπωση! Συγκεκριμένα ο χώρος μύριζε πολύ έντονα άρωμα,και ο χώρος για τα μωράκια είναι ενιαίος για φαγητό,άλλαγμα και παιχνίδι!!Υπήρχαν κούνιες και 2-3 καθισματάκια φαγητού! Μας είπαν ότι στον συγκεκριμένο δωμάτιο φιλοξενούνται και παιδάκια λίγο μεγαλύτερα που δεν θέλουν να κοιμηθούν σε στρωματάκι! Αυτό δεν μου άρεσε ιδιαίτερα να συνυπάρχουν μωράκια με μεγαλύτερα παιδάκια!Η κυρία που μας ενημέρωσε ήταν πολύ εξυπηρετική αλλά δεν έκανε και καμμία κίνηση πρός την μικρή μας ,έστω να της μιλήσει να δείξει κάτι...

Είδαμε επίσης και έναν άλλο σταθμό το πρώτο βήμα, ο οποίος δεν έχει φοβερές εγκαταστάσεις αλλά φάνηκε πάρα πολύ οργανωμένος , με διαχωρισμένους χώρους αναλόγως την ηλικία του παιδιού, χώρους για ύπνο,παιχνίδι,μικρή τραπεζαρία και διαφορετικούς χώρους για άλλαγμα!Η κοπέλα δε, που μας ξενάγησε ήταν πάρα πολύ εξυπηρετική με πολύ ενδιαφέρον για την μικρή κάτι που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση!!

• 1 month later...

[

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ .......ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 3ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ .........ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΤΕ ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΓΙΩΡΓΟΣ -ΑΓΓΕΛΙΚΗ

προς gorgeorge...

για κάποιο λόγο στα settings δεν μπορώ να σας στείλω πμ...

παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου εαν θελετε ακόμα πληροφορίες απο μενα