Κλινικη Αγιος Λουκας-Θεσσαλονικη(Αποψεις)
Από
Mother of three, in Τοκετός & Μαιευτήριο
-
-
- 108 απαντήσεις
- 25.797 εμφανίσεις
-
- 202 απαντήσεις
- 98.012 εμφανίσεις
-
- 78 απαντήσεις
- 16.078 εμφανίσεις
-
- 18 απαντήσεις
- 2.949 εμφανίσεις
-
- 47 απαντήσεις
- 10.528 εμφανίσεις
-
Πως να του κόβεις το WiFi (διακριτικά και νοικοκυρεμένα)
Από alexanderchalkidis, in Προεφηβεία και Εφηβεία (απο 11 ετών)
- 16 απαντήσεις
- 2.163 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 10.388 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 6.745 εμφανίσεις
-
τι εχει η κορη μου επιτελους?
Από christiana000, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 11 απαντήσεις
- 7.999 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 35.478 εμφανίσεις
-
Πότε κόψατε την πάνα και πώς?
Από renik, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 3.571 απαντήσεις
- 401.291 εμφανίσεις
-
- 561 απαντήσεις
- 99.094 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από catherine78,Καλημέρα!Ξερει κάποιος ποιες ειναι οι τιμες για τις κλινικες Καπακη-Γαβριλακη-Τσεπετη στα Χανια και τι περιλαμβανεται σε αυτες?Θα με ενδιεφερε και για φυσιολογικο τοκετο και για καισαρικη.Ευχαριστω!
-
Από Dinosdiaman,Καλημερα, μηπως ξερει καμια κοπελα την γυναικολογο ΕΟΠΠΥ κ. Αρμενη Δεσποινα στο κεντρο Θεσσαλονικης? Μιλησαμε στο τηλεφωνο κι απο κοντα και φανηκε καλη...Εχει κανεις εμπειρια απο την γιατρο, θα βοηθουσε πολυ....
Ευχαριστω. -
Από maria55,Καλησπερα...Μετα απο μια αποτυχημενη επιλογη Γιατρου-Κομπογιαννιτη που ειχα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη, η οποια στοιχισε τη ζωη του μωρου μου, θα ηθελα τη γνωμη σας για ενα πραγματικα καλο γυναικολογο που να ειδικευεται σε δυσκολες εγκυμοσυνες...
Ειχα συσπασεις στην πρωτη μου και ο γιατρος που ειχα δε μου εδινε σημασια , ουτε μου αυξησε το μαγνησιο ουτε μου εκοψε το ασβεστιο ουτε τιποτε!!!Μου ελεγε, μην αγχωνεσαι....
Οταν πηγα μονη μου στο δημοσιο νοσοκομειο η ζημια ειχε ηδη γινει και η κατασταση ηταν ανεξελεγκτη.....
Αν μεινω ξανα εγκυος δε θελω να το ρισκαρω..και επειδη προσφατα μετακομισα στην πολη, μετραει η γνωμη σας...Αν ειναι και γιατρος που ειναι και σε Δημοσιο Νοοκομειο , ακομη καλυτερα!
Ευχαριστω πολυ. -
Από ΣΟΦΗ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.ΨΑΧΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΣΚΙΝΙΔΟΥ.ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ?ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ(ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ) ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ(ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ).ΚΟΙΝΩΣ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΛΛΥΨΕΙ Ο,ΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ.
-
Από srek,Καλησπέρα, έχω ένα παιδάκι 2 ετών, μένουμε Τούμπα και σκεφτόμαστε να μετακομίσουμε μόνιμα στα πέριξ της Θεσσαλονίκης γιατί δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση στην πόλη. Τα μοναδικά ανεπτυγμένα προάστια που είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη είναι η Θέρμη, ο Τρίλοφος και το Πλαγιάρι. Είδαμε και Πανόραμα και Πυλαία αλλά επειδή έχουν χτιστεί τα πάντα, δεν έχει καινούρια σπίτια. Καινούρια σπίτια η το πολύ 10ετιας έχει μόνο σε αυτές τις 3 περιοχές που ανέφερα. Θέρμη έχει ακόμα ανοικοδόμηση, οπότε έχει ολοκαίνουρια σπίτια, Τρίλοφο και Πλαγιάρι έχει σπίτια του '10 και επειδή έχει αρκετά απούλητα, τα δίνουν μισοτιμης. Πρόσφατα πουλήσαμε το διαμέρισμα το δικό μου και της συζύγου μου και με βοήθεια από τους γονείς θέλουμε να αγοράσουμε μια μεζονέτα να είμαστε πιο άνετα. Είδαμε και τις 3 περιοχές και μας άρεσαν. Πιο πολύ η Θέρμη και ο Τρίλοφος μας άρεσαν. Τριλοφο βρίσκουμε μεζονέτα με κήπο στα χρήματα που διαθέτουμε, ενώ στη θερμή θα πρέπει να πάρουμε και ένα μικρό δάνειο. Όσοι/όσες είστε από αυτές τις περιοχές και ξέρετε, αν θέλετε κάντε ένα κόπο να με βοηθήσετε γιατί δεν έχουμε ιδέα από αυτές τις περιοχές, μόνο ακούστα τις είχαμε. Υπάρχει ζωή στα πέριξ ή θα πρέπει να κατεβαίνουμε κάθε τρεις και λίγο Θεσσαλονίκη; Από ποιότητα ζωής σίγουρα θα είναι καλά γιατί έχει καθαρό αέρα. Επίσης δραστηριότητες για το παιδί έχει; Μαγαζιά για καφέ κλπ είδα ότι έχει. Να τονίσω ότι προσωρινά μένουμε στους γονείς μου και δε βιαζόμαστε αλλά θέλουμε σε 1 χρόνο το πολύ να μετακομίσουμε στο νέο μας σπίτι. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!
-
Από mariam,Με το καλο ολες μας!!! Δεν εχω αποφασίσει ακομα γεννεσις ή διαβαλκανικο, πηγα και στα δυο για "ξεναγηση" ομως θα με ενδιέφερε η προσωπικη σας αποψη οι ηδη μανουλες. Παντως ενα αρνητικο που βρηκα στο διαβαλκανικο ειναι οτι δεν εχει ψυγείο στο δωματιο καλοκαιριατικα θα ειναι απαραιτητο δεν νομιζετε. και στο κατω κατω τοσα λεφτα ζητανε δεν ειναι και καμια πολυτελεια το κρυο νερο!!
-