Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι Stokke

Recommended Posts

Ρε κοριτσια συγνωμη που επεμβαινω αλλα μου ερχεται να πηδηχτω....

Τοσο καιρο ψαχνουμε με το συζυγο στο ιντερνετ για το πιο φτηνο σαιτ να παραγγειλουμε το εν λογω καροτσι.

Και προχθες τυχαια περασαμε απο τα Bebe jou Ηλιουπολης μπας και το κανουμε test

drive. Και μας δινει την εξης κουφη τιμη η πωλητρια... για καροτσι κομπλε με πορτ μπεμπε...850 Ευρω...???????????????????

Και ρωτω μηπως εκανε λαθος η ηλιθια???????? παντως μας την εχει δωσει εγγραφως την προσφορα... και μπορω να πω πως το σκεφτομαστε... αλλα φοβαμαι να ξαναπαω μπας και τελικα την παρει πισω.

Εσεις τι λετε για ελληνικο μαγαζι δεν ειναι πολυ νορμαλ τιμουλα???

ακόμα δε το χτύπησες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 535
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κοριτσια συγνωμη που επεμβαινω αλλα μου ερχεται να πηδηχτω....

Τοσο καιρο ψαχνουμε με το συζυγο στο ιντερνετ για το πιο φτηνο σαιτ να παραγγειλουμε το εν λογω καροτσι.

Και προχθες τυχαια περασαμε απο τα Bebe jou Ηλιουπολης μπας και το κανουμε test

drive. Και μας δινει την εξης κουφη τιμη η πωλητρια... για καροτσι κομπλε με πορτ μπεμπε...850 Ευρω...???????????????????

Και ρωτω μηπως εκανε λαθος η ηλιθια???????? παντως μας την εχει δωσει εγγραφως την προσφορα... και μπορω να πω πως το σκεφτομαστε... αλλα φοβαμαι να ξαναπαω μπας και τελικα την παρει πισω.

Εσεις τι λετε για ελληνικο μαγαζι δεν ειναι πολυ νορμαλ τιμουλα???

Εμείς το πήραμε από το Τρίκυκλο αλλά η συννυφάδα μου το πήραν από το beb jou Ηλιούπολης. Η τιμή είναι σούπερ αλλά δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση και όταν χρειάστηκε να αλλάξουν ρόδα πήγαν στο Τρίκυκλο τελικά γιατί με το bebe jou δεν έβγαλαν άκρη, δεν ήταν καθόλου εξυπηρέτικοί....

4vVfp3.png

QaBBp2.png

α χα!!

μαλιστα , πολυ ενδιαφεροντα αυτα που μου λετε ...ακομα το ψαχνουμε παντως...

Το πορτμπεμπε ενω το χαρηκαμε παραπαρα πολυ στην αρχη το δευτερο μηνα απλα μπηκε στην ντουλαπα .Ισως Επειδη ειμαστε πολυ της βολτας ομως και ηταν κουβουκλιο για το μωρο...

Παντως αν μου ελεγες τωρα να ψωνισω απο εμπειρια θα εκανα το εξης.

Παραγγελια απο pramworld 1 μηνα πριν τη γεννηση :καθισμα αυτοκινητου maxicosi pebble(εχει πολυ ωραιες ζωνες που κλεινουν πανευκολα) , maxicosi isofix base ,stokke καροτσι σκετο & ανταπτορες καθισματος αυτοκινητου.Το καθισματακι του stokke δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα na φανταστεις. Πλεον καρφωνω το καθισματακι αυτοκινητου με το μωρακι κοιμησμενο, ετοιμο τοποθετημενο. Ειναι πολυ σημαντικο να το μεταφερεις κοιμησμενο και δεν το καταλαβαινεις αν δε γινεις μανα. Δεν μου το ειχε πει καμια πριν. Δε σου λεω για την βαση που ουτε δενεις ζωνες ουτε τιποτα.Απλα ακουμπας το καθισμα και φευγεις.

Λογικα αυτα απο ιντερνετ θα σου βγαινουν περιπου 850 ευρω και θα τα εχεις ολα. Επισης θα μπορουσες να μη βιαστεις γιατι πιστευω οτι θα βρεις ακομα καλυτερες προσφορες ( αν ψωνισεις απο Ελλαδα ). Γιατι να βιαστεις??σε λιγο καιρο οι καιροι θα ειναι εξαιρετικα χαλεποι...

Αχ και το καροτσι κανεις μια ετσι με το μικρο δαχτυλακι και κυλαει , ειναι απολαυση...

JBePp2.png?qDX8aAa3

Το κοιταξα και το pramworld αλλα για καποιο λογο δεν μου βγαζει τοσο την προσφορα...

Και δεν τα εχει σε πακετο με το καθισματακι που λες ουτε σε ολα τα χρωματα... παντως πριν κανενα μηνα τα ειχε γκρρρρρρ........

Ευχαριστω παντως! Περιμενουμε ακομα λιγο και βλεπουμε!

Διαφημίσεις

στοκε δαγκωτο!!! Απο Αγγλια μεσω ιντερνετ και μια γνωστη μεταφορικη που συνεργαζεται με Αγγλια στοιχισε περιπου 500 ευρω φθηνοτερα ολο το πακετο.Πηρα ολα τα αξεσουαρ αλλα το πιο αχρηστο ηταν το καθισματακι αυτοκινητου που κουμπωνει και στο καροτσι με ανταπτορα το μαξι κοζι γιατι οταν πια το μωρο ηταν σωματικα ετοιμο νασ μπει σε καθισματακι για να κανει ταξιδι, δε χωρουσε και βαλαμε κατευθειαν στο αμαξι το μεγαλυτερο καθισματακι που φτανει και για 5χρονο παιδι/ Παντως εγω μεχρι και ζιπουνακια απο Αγγλια παρηγγειλα μια και καλη με εκεινη την παραγγελια απο τα mothercare.uk που ειναι μισοτινης απο τα δικα μας εδω...

στοκε δαγκωτο!!! Απο Αγγλια μεσω ιντερνετ και μια γνωστη μεταφορικη που συνεργαζεται με Αγγλια στοιχισε περιπου 500 ευρω φθηνοτερα ολο το πακετο.Πηρα ολα τα αξεσουαρ αλλα το πιο αχρηστο ηταν το καθισματακι αυτοκινητου που κουμπωνει και στο καροτσι με ανταπτορα το μαξι κοζι γιατι οταν πια το μωρο ηταν σωματικα ετοιμο νασ μπει σε καθισματακι για να κανει ταξιδι, δε χωρουσε και βαλαμε κατευθειαν στο αμαξι το μεγαλυτερο καθισματακι που φτανει και για 5χρονο παιδι/ Παντως εγω μεχρι και ζιπουνακια απο Αγγλια παρηγγειλα μια και καλη με εκεινη την παραγγελια απο τα mothercare.uk που ειναι μισοτινης απο τα δικα μας εδω...

Βρε Φιλιππα μου,ποια ειναι αυτη η μεταφορικη που συνεργαζεται με Αγγλια???????Ειναι και γνωστη??Για πες σε παρακαλω μηπως τη χρησιμοποιησουμε κι εμεις!

Κλαίρη στον ιντερνετ δεν αναφερει πουθενά κάτι τέτοιο...

Πως το ξέρεις με τόση σιγουριά???

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Βρε Φιλιππα μου,ποια ειναι αυτη η μεταφορικη που συνεργαζεται με Αγγλια???????Ειναι και γνωστη??Για πες σε παρακαλω μηπως τη χρησιμοποιησουμε κι εμεις!

Ισως δε διατυπωσα καλα....γνωστη σε μενα μεταφορικη εννοουσα...λοιπον θα ρωτησω τον αντρα μου γιατι εκεινος τα κανονισε ολα και θα σου γραψω συντομα...Ξερω στα σιγουρα οτι χρεωνουν με την κουτα και οχι με τα κιλα του εμπορευματος γιατι τα πραγματα ερχονται με κοντεινερ...Στην πρωτη παραγγελια που κανεμε επειδη πηραμε ολα τα προικια και οι κουτες ηταν πολλες μας εκαναν και καλυτερη τιμη. Τοση που να αξιζει τον κοπο να τα φερεις απο εξω.Να μην ερχεται η τιμη στα ιδια δηλαδη λογω του κοστους μεταφορας....επανερχομαι για πληροφοριες αργοτερα....παω να ξεσκατισω γιατι κατι μου μυρισε!!!!!ΧΕ ΧΕ!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Μπουμπου

Το παραγγηλε η αδελφη μου

Θα το παραλαβει περιπου 5-9απριλιου

Για αυτο τα χαριζουν στο ιντερνετ ----

Εγω καθετη αποψη για το θεμα προσφορας η` εκπτωσης --παντα υπαρχει λακος στην ...φαβα που λενε και στο χωριο μου

φιλια πολλα

Γεια σου Κλαίρη, Μεγιά της!!

Πως και το βρήκε...? Εγώ έψαχνα χθες πόση ωρα και δεν βρήκα κάτι ούτε στο επίσημο site της stokke... Μπορεί και να μην έκανα κάτι καλά...

Φιλια

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Γεια σου Κλαίρη, Μεγιά της!!

Πως και το βρήκε...? Εγώ έψαχνα χθες πόση ωρα και δεν βρήκα κάτι ούτε στο επίσημο site της stokke... Μπορεί και να μην έκανα κάτι καλά...

Φιλια

Αλήθεια, που το βρήκε και εγώ θέλω να μάθω.

Έψαξα παντού εχθές και δεν βρήκα τίποτα.

Από πού το πήρε;

Επίσης παρατήρησα κάτι πολύ περίεργο.

Εγώ ζω στην Γερμανία, σε μια πολύ γνωστή και μεγάλη πολη, πολλα μαγαζιά στην πόλη μου έχουν σταματήσει να πουλάνε αυτό το καροτσάκι, δεν ξέρω γιατί.

Αλήθεια, που το βρήκε και εγώ θέλω να μάθω.

Έψαξα παντού εχθές και δεν βρήκα τίποτα.

Από πού το πήρε;

Επίσης παρατήρησα κάτι πολύ περίεργο.

Εγώ ζω στην Γερμανία, σε μια πολύ γνωστή και μεγάλη πολη, πολλα μαγαζιά στην πόλη μου έχουν σταματήσει να πουλάνε αυτό το καροτσάκι, δεν ξέρω γιατί.

Ολυμπακι μου φιλια ματς μουτς μιστ γιου!!

Περιεργο οντως. Γιατι και παρκα εχει και τεραστια πορτπαγκαζ στη Γερμανια. Αυτο με το stokke που το μωρο ειναι ψηλα δεν παιζεται...απο καθε αποψη

JBePp2.png?qDX8aAa3

Ισως δε διατυπωσα καλα....γνωστη σε μενα μεταφορικη εννοουσα...λοιπον θα ρωτησω τον αντρα μου γιατι εκεινος τα κανονισε ολα και θα σου γραψω συντομα...Ξερω στα σιγουρα οτι χρεωνουν με την κουτα και οχι με τα κιλα του εμπορευματος γιατι τα πραγματα ερχονται με κοντεινερ...Στην πρωτη παραγγελια που κανεμε επειδη πηραμε ολα τα προικια και οι κουτες ηταν πολλες μας εκαναν και καλυτερη τιμη. Τοση που να αξιζει τον κοπο να τα φερεις απο εξω.Να μην ερχεται η τιμη στα ιδια δηλαδη λογω του κοστους μεταφορας....επανερχομαι για πληροφοριες αργοτερα....παω να ξεσκατισω γιατι κατι μου μυρισε!!!!!ΧΕ ΧΕ!!!![/quote

Φιλιππα,μολις μαθεις το οτιδηποτε σχετικο στειλε μου σε παρακαλω πμ,να μην ενοχλουμε και την συζητηση;)

Διαφημίσεις

Ολυμπακι μου φιλια ματς μουτς μιστ γιου!!

Περιεργο οντως. Γιατι και παρκα εχει και τεραστια πορτπαγκαζ στη Γερμανια

Καλησπέρα καλή μου yogamama, έχεις απόλυτο δίκιο για τα πάρκα και τα τεραστία αυτοκίνητα, αλλά δυστυχώς εδώ το Stokke δεν περπατάει, δεν πουλάει.

Από τα δέκα καροτσάκια που θα δεις στον δρόμο τα οκτώ είναι Bugaboo Cameleon, και η κουτσή Μαρία με αυτό κυκλοφορεί (χαριτολογώντας) και το πρόβλημα δεν είναι στην τιμή γιατί κοστίζουν το ίδιο.

• 2 εβδομάδες μετά...

και ειχα μια υποψια πως θα βγαλουν νεα χρωματα αλλα φοβηθηκα να το ρισκαρω και να περιμενω...:(

τωρα στενοχωρηθηκα...:(:(:(

το summer kit ειναι υπεροχο αλλα στο δικο μας καροτσι δεν θα κανει λογικα ε???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Κι εγω το είδα χθες στο lullabys...

Δεν βλέπω και τρελές διαφορές, το summer kit πολύ ωραίο πράγματι!

Επιτελους το βρηκα....το νεο Stokke Xplory V3

stokke1.jpg

stokke2.jpg

και σε αυτο το Site υπαρχουν τα νεα χρωματα:

http://www.lullabys.co.uk/shop/erol.html#502x0&&http%3A%252F%252Fwww.lullabys.co.uk%252F

καποιες διαφορες υπαρχουν.εμενα παντωσ μου φαινεται πιο ομορφο...τελεια τα χρωματα μου αρεσε πολυ το μωβ.στο επισημο site και μονο στην ευρωπη γιατι δεν το εχουν???μηπως θα αργησει πολυ να ερθει??

Eμεις παντως το παραγγειλαμε και ηδη μας ειπαν για καθυστερηση στην παραδοση 2 εβδομαδες.... και βλεπουμε!

το καινουργιο πηρες??? μπορεις να μου πεις απο που και ποσο κοστισε??

Ισως δε διατυπωσα καλα....γνωστη σε μενα μεταφορικη εννοουσα...λοιπον θα ρωτησω τον αντρα μου γιατι εκεινος τα κανονισε ολα και θα σου γραψω συντομα...Ξερω στα σιγουρα οτι χρεωνουν με την κουτα και οχι με τα κιλα του εμπορευματος γιατι τα πραγματα ερχονται με κοντεινερ...Στην πρωτη παραγγελια που κανεμε επειδη πηραμε ολα τα προικια και οι κουτες ηταν πολλες μας εκαναν και καλυτερη τιμη. Τοση που να αξιζει τον κοπο να τα φερεις απο εξω.Να μην ερχεται η τιμη στα ιδια δηλαδη λογω του κοστους μεταφορας....επανερχομαι για πληροφοριες αργοτερα....παω να ξεσκατισω γιατι κατι μου μυρισε!!!!!ΧΕ ΧΕ!!!![/quote

Φιλιππα,μολις μαθεις το οτιδηποτε σχετικο στειλε μου σε παρακαλω πμ,να μην ενοχλουμε και την συζητηση;)

Καλησπέρα....συγνωμη που δεν σου απαντησα τοσο καιρο...ελειπα και δεν ευκαιρησα να μπω στο φορουμ. Λοιπον μπες στο atlastransport.gr να ενημερωθεις. Το τηλ ειναι 3224500 αν θυμαται καλα ο αντρας μου.Κάνουν διεθνεις θαλασσιες και αερομεταφορες.

το καινουργιο πηρες??? μπορεις να μου πεις απο που και ποσο κοστισε??

Απο το pramworld.co.uk εχει διαφορα πακετα προσφορων

μολις παραλαβω θα σας ενημερωσω εκτενως!:arrow:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...