Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΣΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ????

ΝΕΝΙΝΚ

Recommended Posts

θα το ξέχναγα κι είναι σημαντικό....

mincat αν προλαβαίνεις κάνε κι άλλες παιδικές...

υπήρχαν τουλάχιστον 3 άτομα, που ενώ δεν είχα υπολογίσει παιδάκι και μπομπονιέρα παιδική, έφεραν μαζί τους το ανηψάκι τους ή το βαφτιστήρι τους ή είχα υπολογίσει ένα παιδάκι κι αυτοί έφεραν 3 (έφεραν μαζί και τα ξαδερφάκια)

κορίτσια, καλύτερα να σας περισσέψουν!

μην κάνετε τις παιδικές τσίμα τσίμα! μπορεί να έχετε πρόβλημα!

Έχεις δίκιο... μάλλον θα πρέπει να ετοιμάσω πιό πολλές. Καλά, μπουμπουνιέρες θα έχω για όλους τις ίδιες, απλά στα παιδάκια θα ετοιμάσω μια τσαντούλα με καλούδια επιπλέον... Θα δω, γιατί ήδη έχω κάνει τις παραγγελίες... Καλή η συμβουλή σου.

Διαφημίσεις

Εμεις εδω στην Κρητη μοιραζουμε τις μπουμπουνιερες στο τραπεζι

Η μαμα τις μπομπονιερες και η νονα τα μαρτυρικια

Και για να μην το ξεχασω στη βαφτιση με τα 850 ατομα ειχαν στρωσει δυο μεγαλα τραπεζια για τα παιδια και σε καθε πιατο ειχαν ενα χωνακι (παγωτου)και ειχαν μεσα ζαχαρωτα μεσα σε τουλι,μου αρεσε σαν ιδεα :wink:

4

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ 400 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ , ΠΕΡΙΠΟΥ 60ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ 430 ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ 70.ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ,ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΕ

ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!!!

Εμείς έχουμε 260 σύνολο καλεσμένους οι μπομπό είναι 277 απο αυτούς τα 30 άτομα είναι μωρά και επιπλέον έχω κάνει 50 παιδικές.Προχθές μου είπε η κουμπάρα μου για κάποιον απο τους 50 τουλάχιστον καλεσμένους της, πως δεν θα έρθει αλλά θέλει 4 μπομπονιέρες και τότε ήρθε η γείωση.. εγω έφτιαξα 277 μπομπονιέρες αν θες έλα να κάνεις εσύ! Τι είναι για χόρταση? Τις τελευταίες 50 τις έκανα τώρα γιατί δεν είχε σκεφτεί να μου πει πως θα καλέσει περίπου 50-60 άτομα..

Ευτυχώς είναι πιο καλή απο εμένα και έτσι δεν παρεξηγούμαστε..

Παντως κρατήστε και καμια στο σπίτι για καλό και για κακό γιατι στο γάμο μου είχα 200 μεγάλα κουτάκια και 150 μικρά για όσους δεν έρθουν και ήρθαν 180 άτομα αλλά μου εξαφάνησαν όλες τις μεγάλες μπομπονιέρες και 100 μικρές και δεν μου έμεινε ούτε μία από τις μεγάλες για μενα!! Κάτι παθαίνουν όταν βλέπουν διαφορετικές και θέλουν να πάρουν και απο τις δυο!! Ασε που τις ανοιγουν και τις τρωνε μπροστά σου και πετάνε και τις κορδέλες κάτω!!! Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!! Λυπάσαι τα λεφτά σου....

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Λοιπόν αυτή την απορία είχαμε σήμερα με τον άντρα μου!

Πως να υπολογίσεις τους καλεσμένους και πόσους να φέρουν οι γονείς μας,η νονά κλπ

και ποιοι από αυτούς θα είναι στο κέντρο?

Μάλλον θα αρχίσουμε να φτιάχνουμε λίστα από αύριο.

Πέταξα και τη λίστα του γάμου..

Παντως κρατήστε και καμια στο σπίτι για καλό και για κακό γιατι στο γάμο μου είχα 200 μεγάλα κουτάκια και 150 μικρά για όσους δεν έρθουν και ήρθαν 180 άτομα αλλά μου εξαφάνησαν όλες τις μεγάλες μπομπονιέρες και 100 μικρές και δεν μου έμεινε ούτε μία από τις μεγάλες για μενα!! Κάτι παθαίνουν όταν βλέπουν διαφορετικές και θέλουν να πάρουν και απο τις δυο!! Ασε που τις ανοιγουν και τις τρωνε μπροστά σου και πετάνε και τις κορδέλες κάτω!!! Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!! Λυπάσαι τα λεφτά σου....
εγω η εξυπνη επειδη ειχα στολισει τα καλαθακια ωραια ,τα αφησα σε ενα τραπεζι και δεν εμεινε τιποτα .μετα μου ελεγε μια ξαδερφη μου ποιοι τις πηραν.(απορω με αυτους τους ανθρωπους)

τεσπα και εμενα μου ειχε κοψει και ειχα κρατησει σπιτι.

την αλλη φορα θα τις αφησω στο αυτοκινητο και θα πηγαινω απο εκει να περνω και να δινω(αν και οι ιδιοι καλεσμενοι δεν θα ειναι :lol: ηταν οι κουμπαροι)