Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ!!!!

Recommended Posts

On 10/10/2018 at 1:53 ΜΜ, maria_tweety είπε:

Εχει τυχει σε καμια να ξεκιναει τους εμετους στην 12 εβδομαδα;μεχρι την 12 ειχα κανει 3 ολους και ολους.απο την κυριακη ομως κανω καθε μερα εναν εμετο οταν ξυπναω.εκει που οι περισσοτερες τελειωνουν εγω ξεκιναω.αφου σκεφτομαι μηπως εχω καποια αρρωστια και δεν ειναι λογω εγκυμοσυνης.πυρετο παντως δεν εχω.

Ενημέρωσε τον γιατρό σου γι'αυτό αν και δεν νομίζω ότι είναι κάτι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική μου είπε ο δικός μου γιατρός. Εγώ πάλι ας πούμε κάθε πρωί κάνω όχι εμετό αλλά έχω σάλια,φλεματα και Ύδρα στομάχου!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 82
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 10/10/2018 at 1:53 ΜΜ, maria_tweety είπε:

Εχει τυχει σε καμια να ξεκιναει τους εμετους στην 12 εβδομαδα;μεχρι την 12 ειχα κανει 3 ολους και ολους.απο την κυριακη ομως κανω καθε μερα εναν εμετο οταν ξυπναω.εκει που οι περισσοτερες τελειωνουν εγω ξεκιναω.αφου σκεφτομαι μηπως εχω καποια αρρωστια και δεν ειναι λογω εγκυμοσυνης.πυρετο παντως δεν εχω.

Εγώ ξεκίνησα τους εμετούς λίγο πριν μπο στις 12 εβδομάδες. Μετά τις 20 άρχισα να ηρεμώ. 

2 ώρες πρίν, Μαρίαααα είπε:

Κορίτσια εγώ εχθές μπήκα στην 8η εβδομάδα και δεν έχω καθόλου εμετούς Το μόνο που έχω είναι αναγούλες με το παραμικρό Είναι φυσιολογικό?

Και γω ετσι ημουν στην αρχη.ειχα συνεχεια αναγουλες.ειχα κανει εναν εμετο μολις ηπια το μαγνησιο σε υγρη μορφη,εναν αλλον μεσα στο αμαξι που μου ηρθε ζαλαδα.οποτε αυτοι οι εμετοι δεν πιανονται.αλλα δεν ειναι απαραιτητο να κανεις εμετους,μην αγχωνεσαι.εγω εκανα λιγους την 12 εβδομαδα και τωρα στην 13 δεν εχω κανει.εμεις οι γυναικες τρελαινομαστε τελειως.εγω κοιταω καθε μερα το στηθος μου να δω αν ειναι πρησμενο γιατι το θεωρω σαν ενδειξη οτι ολα πανε καλα.οταν με ποναει η κοιλια φοβαμαι οτι κατι εχει γινει και δεν παει καλα.οταν δεν με ποναει παλι το ιδιο σκεφτομαι.θα εχεις πολλους λογους για να αγχωνεσαι αλλα οι εμετοι δεν ειναι ενδειξη οτι κατι παει καλα η οχι.

5 ώρες πρίν, maria_tweety είπε:

Και γω ετσι ημουν στην αρχη.ειχα συνεχεια αναγουλες.ειχα κανει εναν εμετο μολις ηπια το μαγνησιο σε υγρη μορφη,εναν αλλον μεσα στο αμαξι που μου ηρθε ζαλαδα.οποτε αυτοι οι εμετοι δεν πιανονται.αλλα δεν ειναι απαραιτητο να κανεις εμετους,μην αγχωνεσαι.εγω εκανα λιγους την 12 εβδομαδα και τωρα στην 13 δεν εχω κανει.εμεις οι γυναικες τρελαινομαστε τελειως.εγω κοιταω καθε μερα το στηθος μου να δω αν ειναι πρησμενο γιατι το θεωρω σαν ενδειξη οτι ολα πανε καλα.οταν με ποναει η κοιλια φοβαμαι οτι κατι εχει γινει και δεν παει καλα.οταν δεν με ποναει παλι το ιδιο σκεφτομαι.θα εχεις πολλους λογους για να αγχωνεσαι αλλα οι εμετοι δεν ειναι ενδειξη οτι κατι παει καλα η οχι.

Αυτό το άγχος του είχα και εγώ και μου είπε ο γυναικολόγος ότι τα συμπτώματα δεν είναι απόλυτα Φεύγουν και έρχονται το ότι σταματάνε κάποια στιγμή δεν σημαίνει ότι συμβαίνει και κάτι έτσι μου είπε

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Μαρίαααα είπε:

Κορίτσια εγώ εχθές μπήκα στην 8η εβδομάδα και δεν έχω καθόλου εμετούς Το μόνο που έχω είναι αναγούλες με το παραμικρό Είναι φυσιολογικό?

Δεν εχουν ολες οι γυναικες εμετους και ναυτιες. Προσωπικα, στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχα τιποτα απο τα δυο. Στην τωρινη εγκυμοσυνη, ειχα αρκετες ναυτιες(και καναδυο εμετους) μεχρι την 14η εβδομαδα, οποτε και δεν ξαναειχα. Γνωστη μου υπεφερε απο εμετους μεχρι τον 5ο μηνα, μετα της σταματησαν και της ξανααρχισαν στον ογδοο. Ειναι στον οργανισμο. Συνηθως, υποχωρουν μετα τον 3ο μηνα που οι ορμονες ισορροπουνε λιγο, αλλα πραγματικα τιποτα δεν ειναι απολυτο και ιδιο για ολους τους οργανισμους.

Επεξεργάστηκαν by Sentir...natureza

Κοριτσια μου, να ειστε ευτυχισμένες που δεν εχετε συμπτωματα!! Σας το εύχομαι ετσι να συνεχισετε!!! 

Εγω ειμαο στην 39η εβδομάδα και κανω ακομα εμετους :shock:

Οπότε, χαρειτε το!!! 

22 ώρες πρίν, Μαρίαααα είπε:

Αυτό το άγχος του είχα και εγώ και μου είπε ο γυναικολόγος ότι τα συμπτώματα δεν είναι απόλυτα Φεύγουν και έρχονται το ότι σταματάνε κάποια στιγμή δεν σημαίνει ότι συμβαίνει και κάτι έτσι μου είπε

Έτσι ακριβώς και εμένα έτσι μου είπε ο γιατρός μου και πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική!! 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...