Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΥΜ-FORUM-ΙΤΗΣΕΣ!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ...

Recommended Posts

Πριν απο ενα χρονο περιπου.... ημουν μια απεγνωσμενη γκαστριουλα που εψαχνε στο internet πληροφοριες για το αγεννητο παιδι της...

Αγχος πολυ αγχος βρε παιδι μου... γκαστρια ηταν αυτη ή βασανο... καθε φορα που πηγαινα στο γιατρο... ολο και κατι μου ξεφουρνιζε!!!...

Χαμενη λοιπον στις αμετρητες σελιδες του κυβερνοχωρου... τσουπ εμφανιστηκε μια ΟΑΣΗ που μου ελυνε διαφορες αποριες... με εβαζε σε προβληματισμο και μου αφαιρουσε απο το απεριοριστο αγχος....

Αυτη η ΟΑΣΗ ειχε κι αλλες μαμαδες με παρομοιες ανησυχιες... κι αλλες γκαστριουλες με αααααλλες τοοοοσες!!

Η ΟΑΣΗ του parents.gr εγινε κομματι της καθημερινοτητας μου... κι ας ημουν μια απλος χρηστης και οχι ακομη μελος.... μεχρι που γεννησα...

Στο μαιευτηριο πηγα προετοιμασμενη για τα παντα... με το θηλασμο ημουν σιγουρη οτι θα τα καταφερω... με τις ορμονες και τη θλιψη των πρωτων ημερων ...ειπα θα τα καταφερω...

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ... χαρη σε αυτη την ομορφη παρεα... που αποδεικνυει περιτρανα οτι οι γυναικες αν ενωθουν μπορουν να καταφερουν πολλα... σε αυτη την ομορφη παρεα που εχει μεσα της την αγαπη για τον συνανθρωπο... και κυριως την αγαπη για τα παιδια...

Οι μηνες περασαν και... ναι βαπτισαμε και τον μικρο μας... ΚΑΙ σε αυτο το γεγονος... οι χρυσοχερες του forum βοηθησαν πολυ...

Τωρα ομως δυστυχως εχει φτασει η στιγμη να σας αποχωριστω για λιγο(?) για οικογενειακους και πρακτικους λογους... ειμαι σιγουρη ομως πως... και στο γαμο του εδω θα ειμαστε (να θαβουμε τη νυφη!!! χαχαχαχα προς θεου ,πλακα κανω!) να συζηταμε για τα συναισθηματα μας... και το ταγιερακι lool!

Αισθανομαι την αναγκη να ευχαριστησω κατ αρχην τον αντρα μου που ακομα με ανεχεται (χιχιχι)... και υστερα ολες εσας για τη πολυτιμη παρεα , τη γνωση και την πληροφορηση που μου προσφερατε απλοχερα... με συνεπεια να γινω καλυτερη... με περισσοτερη αυτοπεποιθηση μανουλα...

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΥΓ1: Αγλαϊα να σε εχει ο Θεος καλα!!

ΥΓ2: Συμπεθερα (ξερεις εσυ) κι εσενα μπρε!! :D

pszKp2.png

JHmvp2.png

Διαφημίσεις

Ριάκι, εύχομαι να σου πηγαίνουν όλα όλο και καλύτερα, να χαίρεσαι το μωράκι σου και να τα ξαναπούμε σύντομα!

Κι εγώ, όποτε δηλώνει κάποια μανούλα αποχώρηση (έστω και προσωρινή) από το φόρουμ, νιώθω σαν να αποχωρίζομαι φίλο, που δεν θα μαθαίνω νέα του για καιρό!

Να είσαι καλά! :D

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

239987do4pxfto4b.gif

RIA θα μας λείψεις!!!

Να είσαι πάντα καλά κι ευτυχισμένη με την οικογένειά σου

και να ξέρεις πως η αγκαλιά μας θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα

στην χώρα του πάρεντς...!!!

.png.png