Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν μπορει να απασχοληθει με τιποτα...

Recommended Posts

Καλησπερα σαs!Ειμαι μια μαμα στα προθυρα νευρικηs κρισηs! Εχω ενα μωρακι 8 μηνων κ αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα καθωs κλαιει η γκρινιαζει διαρκωs κατα τη διρκεια τηs μεραs χωριs να ξερω τι συμβαινει ακριβωs κ δεν μπορω να το αντιμετωπισω.Το 100% του χρονου μου ειναι πανω του,εγω δεν υπαρχω κ δεν εχω πια ναγκεs διοτι δεν προλαβαινω να εχω!Παιζω μαζι του με παιχνιδια ομωs βαριεται μετα τα πρωτα 5 λεπτα κ αρχιζει το μαρτυριο.Το ιδιο γινεται με οτιδηποτε προσπαθω να τον απασχολησω μ αποτεεσμα να εκνευριζεται ακομη περισσοτερο!Δεν καθεται ουτε ενα λεπτο μονοs του αλα κ μαζι που ειμαστε το μονο ποFυ θελει ειναι να τν εχω αγκαλια ενω ειμαι ορθια!τΤιποτα μα τιποτα αλλο!Μια αναπαυλα του μαρτυριου στο σπιτι ειναι η καθημερινη μαs βολτα στο παρκο η παδικη χαρα,για να τον ηρεμησω κ να παρει κ τον αερα του.Εκει ειναι που χαρουμενοs!Δεν ειναι δυνατο ομωs οπωs καταλαβαινεται να ειμαι με ενα καροτσι απ το πρωι ωs το βραδυ κ να τρεχω στα βουνα κ τα λαγκαδια προκειμενου να εξασφαλισσω την ηρεμια μαs!Ειμαι πολυ κουρασμενη κ γεματη απογνωση!Δεν ξερω πωs να το αντιμετωπισω,τι να κανω η τι ν αλλαξω!Ζω καθε μερα μια δραματικη μερα κ δυστυχωs κ μια θλιβερη νυχτα καθωs τα πραγματα δεν αλλαζουν ουτε κατα τη διαρκεια τηs!Περιμενω με χαρα τη βοηθεια σαs!

Διαφημίσεις

Πάντα έτσι ήταν? γιατί ο δικός μου από την ώρα που γεννήθηκε ήταν μέσα στην γκρίνια.... στην ηλικία που είναι τώρα το μωρό σου θυμάμαι που γυρνούσα από την δουλειά, τον έβαζα στο καρότσι και τον γύρναγα σε όλη την περιοχή... μόλις έκανα το λάθος να σταματησω και να κατσω σε κανενα παγκάκι άρχιζε την μουρμούρα... σε εμάς σταματησε λίγο την γκρινια οταν άρχισε να περπαταει πανω στον χρονο που ενιωθε αρκετα ανεξαρτητος.... νομιζω οτι ειναι θεμα παιδιού και κατα ποσο έχει μάθει ότι χορεύει τους άλλους στο ταψι... αν γυρνουσα τον χρονο πισω σίγουρα δεν θα του εκανα τα χατηρια ολα, θα τον αφηνα και να γκρινιαξει και να κλαψει... ακομη και τωρα που ειναι 2 χρονων ειναι πολυ απαιτητικο παιδι... δεν σε αφηνει στιγμη να ηρεμησεις... εκτος του οτι δεν ακουει οταν του λες να μην κανει κατι επικινδυνο οποτε ειμαστε συνεχως με την ψυχη στο στομα... θα σε συμβουλευα να του οριοθετησεις εναν χωρο οπου να μπορει να κινεται ελευθερα και με ασφαλεια, να το γεμισεις παιχνιδια και να καθεσαι και εσυ μαζι του... οταν αρχιζει την γκρινια μην τον παιρνεις αμεσως αγκαλια... πρεπει να μαθει οτι με την γκρινια δεν γινεται αμεσως το δικο του... ελπιζω να εχει αποτελεσμα

Η απαντηση μου σε σενα ειναι υπομονη...υπομονη....υπομονη!!!!!.....

Καταρχιν...ειναι 8 μηνων...εχει ξεκινησει να μπουσουλαει??τον βαζεις κατω στα ειδικα χαλακια με τα διαφορα παιχνιδακια να δεις τι θα κανει??...σε ολα αρεσει το μπουσουλημα...εμενα βεβαια στην αρχη πηγαινε πισω και μετα απο κανα μηνα πηγε μπροστα.....

Μην εισαι αγχωμενη και μην το σκεφτεσαι...το μεταφερεις στο παιδι αυτο το αγχος...δηλαδη μην λες με το που ξυπνησει ωχ τωρα θα ειμαι παλι ολο αγκαλιες...μεταδιδεις την νευρικοτητα....

το να ειναι αγκαλιτσας να ξερεις οτι ειναι θεμα χρονου να σταματησει....αν οχι μολις μπουσουλισει σιγουρα οταν περπατησει!!!.....υπομονη.... υπομονη!!!!τα δυσκολα περασανε....οι πρωτοι μηνες μην το βαλεις κατω....

το οτι καθεται μονο για 5 λεπτα στο καθε παιχνιδι ετσι ειναι αρκετα σχεδον ολα τα παιδακια....κοιτα μπας και του κινησεις το ενδιαφερον με κατι αλλο...πχ ενα μπαλονι που το φουσκωνεις και το ξεφουσκωνεις...μια κατσαρολα που την χτυπας με το κουταλι....και οτι κατεβασει το κεφαλι σου....σε λιγο καιρο θα εχεις αλλα και αυτα ουτε που θα τα θυμασαι!!!!....:P

Να σου ζησει κοπελα μου.

Καλη μου αφου αντεξες μεχρι εδω κανε λιγακι υπομονη ακομα.Σε λιγο θα αρχισει το μπουσουλημα-περπατημα και η εξερευνηση και θα κοπει η αγκαλια.Κι εγω ετσι ημουνα με το μεγαλο μου.Βεβαια εμενα δεν γκρινιαζε αλλα ηθελε ολη μερα να ειμαστε αγκαλια...ολα μαζι τα καναμε.Και κοιμοταν και ελαχιστα οποτε φανταζεσαι.

Μπουσουλατε καθολου?Κατω τον βαζεις καθολου?

Διαφημίσεις

Δεν έχω να συμβάλω σε τίποτα στο θέμα σου, παρά μόνο να δηλώσω την αμέριστη συμπαράστασή μου.

...Δεν ειναι δυνατο ομωs οπωs καταλαβαινεται να ειμαι με ενα καροτσι απ το πρωι ωs το βραδυ κ να τρεχω στα βουνα κ τα λαγκαδια προκειμενου να εξασφαλισσω την ηρεμια μαs!...

Εγώ ήμουν μία από τις τρελές που έπαιρνε τα βουνά και τα λαγκάδια όλη μέρα... καθότι δεν υπήρχαν άλλες επιλογές. Ή αυτά (τα δίδυμα) ή τα αφτιά μου!

Μετά θα μου πεις... μυαλό δεν έβαλες... γιατί το έκανες το 3ο;; Έλα μου ντε! Αθεράπευτη! Και τώρα πια με το 4ο... έχω να πω πως όταν μεγαλώσω θέλω απλά να γίνω ... κουφή! Είναι πώς να το πω... στόχος ζωής... επαγγελματικός προσανατολισμός!

Καλά κουράγια! Και ... δες τη ζωή όσο πιο ελαφρά γίνεται! :rolleyes:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Και εμένα μου ακούγεται ότι όταν μπουσουλήσει το συγκεκριμένο παιδί θα ηρεμήσει.

Βρες ένα βαμβακερό χαλί για αρχή και άστον κάτω με παιχνιδάκια. Άστον να κάθεται στον πωπό μαζί σου για αρχή και δοκίμασε να τον αφήνεις για λίγο μπρούμυτα. Σιγά σιγά θα αρχίσει να σέρνεται. Θα κάνεις και το σπίτι ασφαλές, λίγα λεπτά παίρνει αυτό και όταν αρχίσει το μπουσούλημα θα επιβλέπεις από μακριά και δεν θα κουβαλάς.

Επίσης, είναι στην ηλικία που μπορεί σιγά σιγά να απασχολείται με μπίρι μπίρι. Θα δεις ότι αν πάρει μπροστά σύντομα θα αρχίσετε να επικοινωνείτε και θα βαριέται λιγότερο... Θα μαθαίνει. Πέρα από το προφανές, ότι θα εξελιχθεί το παιδί όσο του μιλάς, θα συνεννοείστε όταν αρχίσει να περπατάει και δεν θα κυνηγάς.

Οπότε αυτές εδώ ίσως είναι οι τελευταίες μέρες που βαρυγκομάς τόσο πολύ για το συγκεκριμένο παιδί.

Παρόλα αυτά, η βόλτα έξω είναι χρήσιμη και προσωπικά βρήκα ότι είναι πιο χρήσιμη κατα το μεσημέρι προς απόγευμα. Το πρωί είναι πιο ξεκούραστο το παιδί και πιο εύκολα "υπομένει" το σπίτι. Αλλά και το σπίτι πόσα να έχει για ένα παιδί που βαριέται εύκολα; Εγώ πιστεύω ότι καλύτερα να ακολουθείς λίγο το παιδί και γρήγορα θα δεις ότι είναι ένα παιδί που μαθαίνει εύκολα, για αυτό και βαριέται! Όταν θα μεγαλώσει θα μπορεί σιγά σιγά να απασχολείται με κάτι δημιουργικό μόνο του εντελώς, για αρκετή ώρα. Αλλά αυτό θα πάρει κανα-δυο χρόνια ακόμα τουλάχιστον.

Καλημερα!Στρωσε χαλι στο χωρο που καθεστε περισσοτερο!Λιγο νωρις ειναι αλλα δεν πειραζει!Απλωσε λιγα παιχνιδια,βαλε κανα παιδικο cd,βοηθησε τον να βρισκει αλλον τροπο να ξεπερναει την γκρινια του!Δηλαδη αν κλαει για αγκαλια,δειξ του ενα παιχνιδι!

Παντως ειναι μικρουλης ακομη,καταλαβαινω οτι εχεις κουραστει παρα πολυ αλλα πιστευω οτι σε λιγο καιρο,το πολυ 1-3 μηνες ωσπου να μποσουλησει-σηκωθει περπατησει θα ειναι τα πραγματα τοσο πιο ευκολα που δεν θα το πιστευεις!

Εγω παντως οταν ηταν μικρα εβαζα και κανα dvd με παιδικα τραγουδακια.Αυτο παντα πιανει,αν και πολλοι διαφωνουν με την τηλεοραση και μαλλον εχουν δικιο αλλα οταν αποζητουσα ενα 15λεπτο ηρεμιας ηταν οτι επρεπε!

Σας ευχαριστώ όλες σας για τις απαντήσεις σας!Μόλις χθες έβαλα το χαλί στο σαλόνι για να τον αφήνω περισσότερο κάτω με τα παιχνίδια.Κι εγώ μαζί του βεβαια!Για μπουσούλημα...νομίζω είναι νωρίς ακόμη,βλέπω ότι μόλις ζορίζεται λίγο βάζει τις φωνές,κ θέλει την εύκολη λύση!Περιττό να πω οτι έχουμε γεμίσει παιχνίδια κ τίποτα δεν τον ενδιαφέρει.Περιεργάζεται για ελάχιστο το οτιδήποτε κ μέτα πάλι τα ίδια!Ξέρω πως χρειάζεται υπομονή ακόμη όμως κάποιες φορές είναι σαν να μην έχω άλλη.Δεν είμαι ''κακια'' μάνα,απλά πιέζομαι κ είναι φορές που θέλω να μη βλέπω κ να μην ακούω τιποτα...Τελικά είδα πως η δυσκολότερη δουλειά που μπορει μια γυναίκα να κάνει είναι να μεγαλώνει το παιδί της!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Νομιζω οτι η ηλικ αυτη απο 8 μηνων μεχρι να αρχισουν να μπουσουλανε και να περπατανε ειναι αρκετα δυσκολες.Και εμενα δεν ηξερε τι ηθελε.Ευτυχως σε αυτην την ηλικια μπηκε το καλοκαιρι και πηγαιναμε παρκο συνεχεια .. του εβαζα παιχνιδια κατω.. εβλεπε κοσμο κλπ.. μετ πηγαμε στο νησι.. μπανια κλπ.Τωρα εχει στρωσει πολυ που μπουσουλαει και ψιλοπερπαταει!Μην νιωθεις ασχημα που αισθανεσαι ετσι.. πιστεψε με δεν εισαι η μονη!Εμενα παντως μπουσουλησε 11 μηνων και τοτε αρχισαμε να χαλαρωνουμε απλα τωρα εχει αρχησει το κυνηγητο!Παντως οι βολτες ειναι η καλυτερη λυση!Εμενα αυτο με εσωσε.. στο σπιτι δεν ηξερα τι να τον κανω!(ακομα και τωρα δηλ)!

FvxMp3.png

υπομονη θα σου πω κ εγω..εμενα μπουσουλαει εδω κ 1 μηνα αλλα κ παλι ολο απο πισω μου τρεχει κ δεν τολμαω ουτε για την αναγκη μου να παω..ειναι διπλα μου κ θελει αγκαλιες...πολυ χαδιαρικο μου βγηκε καλε!!!!!:lol:

Xc60p3.png ghL0p3.png

Και η δική μου η μικρή στην ηλικία αυτή ήθελε αγκαλιά και βόλτα για να περιεργάζεται το πάντα στο σπίτι. Βοήθησε και η πεθερά μου σ'αυτό...

Εμάς μας βοήθησε το εκπαιδευτικό γραφείο της Fisher Price. Τα ποδαράκια βγαίνουν και μπορεί να το έχει στο δάπεδο όταν κάθεται. Εχει 3 προγράμματα και πολλά πολλά κουμπάκια με ήχους, τραγούδια και φωτάκια. Σε κάθε πρόγραμμα (αλφα-βήτα, μουσική και αγγλικά) τα παραπάνω αλλάζουν οπότε το παιδάκι έχει πολλές επιλογές. Όταν προσπαθούσε να σταθεί όρθια της βάλαμε τα ποδαράκια κι έγινε τραπέζάκι. Οπότε για να παίξει κρατιόταν από το γραφείο και στεκόταν. Γυμναζόταν κιόλας. Τώρα 10 μήνες μετά ούτε που το δίνει σημασία:(.

Μπορει οντως τα παιχνιδια να μην τα πολυ παιζει!βγαλε καμια κατσαρολα,κανα ταπερ και καμια κουταλα να δεις τι χαρα θα κανει!Αν αρχισει να μπουσουλαει εχε του ενα ντουλαπι στην κουζινα με τετοια!

Και μην εχεις τυψεις,δεν εισαι κακια μαμα!Ολες λιγο πολυ περναμε απο αυτο το σταδιο!

Καλησπερα σαs!Ειμαι μια μαμα στα προθυρα νευρικηs κρισηs! Εχω ενα μωρακι 8 μηνων κ αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα καθωs κλαιει η γκρινιαζει διαρκωs κατα τη διρκεια τηs μεραs χωριs να ξερω τι συμβαινει ακριβωs κ δεν μπορω να το αντιμετωπισω.Το 100% του χρονου μου ειναι πανω του,εγω δεν υπαρχω κ δεν εχω πια ναγκεs διοτι δεν προλαβαινω να εχω!Παιζω μαζι του με παιχνιδια ομωs βαριεται μετα τα πρωτα 5 λεπτα κ αρχιζει το μαρτυριο.Το ιδιο γινεται με οτιδηποτε προσπαθω να τον απασχολησω μ αποτεεσμα να εκνευριζεται ακομη περισσοτερο!Δεν καθεται ουτε ενα λεπτο μονοs του αλα κ μαζι που ειμαστε το μονο ποFυ θελει ειναι να τν εχω αγκαλια ενω ειμαι ορθια!τΤιποτα μα τιποτα αλλο!Μια αναπαυλα του μαρτυριου στο σπιτι ειναι η καθημερινη μαs βολτα στο παρκο η παδικη χαρα,για να τον ηρεμησω κ να παρει κ τον αερα του.Εκει ειναι που χαρουμενοs!Δεν ειναι δυνατο ομωs οπωs καταλαβαινεται να ειμαι με ενα καροτσι απ το πρωι ωs το βραδυ κ να τρεχω στα βουνα κ τα λαγκαδια προκειμενου να εξασφαλισσω την ηρεμια μαs!Ειμαι πολυ κουρασμενη κ γεματη απογνωση!Δεν ξερω πωs να το αντιμετωπισω,τι να κανω η τι ν αλλαξω!Ζω καθε μερα μια δραματικη μερα κ δυστυχωs κ μια θλιβερη νυχτα καθωs τα πραγματα δεν αλλαζουν ουτε κατα τη διαρκεια τηs!Περιμενω με χαρα τη βοηθεια σαs!

μου θυμιζεις αρκετα το δικο μου μωρο....το στυλ μωρου που βλεπω γυρω μου που καθονται σε ενα καροτσι και παιζουν πχ ενα κουκλακι για κανενα 45λεπτο ποτε μα ποτε δεν το βιωσα....και παντα το ζηλευω με την καλη εννοια...δεν με αφησε ποτε να κατσω ..ενα μωρο 8 μηνων με κουραζε τοσο πολυ ηταν τοσο απαιτητικος....δλδ δεν το ελεγα πουθενα γιατι ελεγα θα με λεν τρελλη και υπερβολικη...εμενα ηταν ετσι απο νεογεννητο...πολυ ανησυχο και καπως γκρινιαρικο μωρο θα ελεγα...τωρα 16 μηνων πια θα ελεγα οτι απλα το σπιτι μου ειναι σαν να εχει πεσει βομβα...αισθανομαι σαν να εχω 10 παιδια μεσα στο σπιτι....ειναι ζωηρος αλλα πανεξυπνος και καταφερνει να ασχοληθει και με κατι μονος του..απαιτητικος μεν αλλα καλυτερα απο οτι μωρο....νομιζω αισθανεται πιο ανεξαρτητος...αυτο με την αγκαλια που λες μην ανησυχεις θα κοπει σιγα σιγα οσο αυξανονται οι ικανοτητες του..παντως σε καταλαβαινω και εμενα πανω απο 5 λεπτα δεν εκανε πουθενα..υπομονη και ειναι φαση και θα περασει..μπορει να εχει κ τα δοντακια του που φερνουν μια ανησυχια...καλα κουραγια σε ολες μας

Διαφημίσεις

Αγαπητή Εκάβη πίστεψέ με όλες λίγο πολύ τα ίδια περνάμε. Εμένα ο πιτσιρικάς είναι 10 και κάτι και σήμερα άρχισε να μπουσουλάει. Δεν ασχολείται με τα παιχνίδια του. Του αρέσουν τα πλαστικά μπουκάλια, σήμερα έπαιζε με μια πιπεριά, τα σουβέρ, τα καλαμάκια. Από πολύ νωρίς του είχα δώσει μία οδοντόβουρτσα η οποία είναι η αγαπημένη του και δεν την αποχωρίζεται. Την δαγκώνει από όλες τις πλευρές. Μερικά παιδιά τους ενδιαφέρουν ότι παράξενο υπάρχει και ανούσιο για σένα αλλά πολύ σημαντικά για εκείνη. Δοκίμασε να του δώσεις άλλα πράγματα εκτός από τα παιχνίδια του. Επίσης, και εγώ άργησα να του βάλω χαλάκι και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη ηλικία (8 μηνών) γι'αυτό. Στο επόμενο παιδί θα το χρησιμοποιήσω νωρίτερα

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και η δικιά μου η γαιδουρίτσα 8,5 είναι και είμαι όοολη μέρα αποκλειστικά μάζί της.Την αφήνω κάτω παίζει,μπουσουλάει πιάνεται απο καναπέδες και σηκώνετε αλλα εγώ πάντα απο πίσω της να την προσέχω.Κάποια λεπτά την βάζω στο κάθισμα του φαγητού και βλέπει παιδικά βιντεάκια που κατέβασα απο youtube mazoo,zoyzoynia klp. και τα χαζεύει λίγο,δοκίμασέ το!Δώστου και κανένα μπισκοτάκι εκείνη την ώρα να ξεχαστεί!Κατα τ'αλλα όλη μέρα κι εγώ κουπεπέ κουπεπέ!!

καλησπερα.

Αρχικα να δηλωσω κι εγω τη συμπονοια μου, ολοι το περασαμε αυτο το σταδιο.

Ηθελα να σε ρωτησω ομως (και συγγνωμη για την αδιακρισια, αλλα βλεπω οτι μερα-νυχτα εισαι με το μωρο στα χερια) το μεγαλωνεις μονη σου; Πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο αν εισαι μονη και κανεις διπλοβαρδια 7 μερες την εβδομαδα... Δεν εχεις συγγενεις να μπορεσεις να ξεκουραστεις λιγο; Ο πατερας δε ζει καπου κοντα να σε ξεκουρασει; Ακουγεσαι απελπισμενη και το αισθημα της απελπισιας σε "προβληματα" απλα συνηθως δημιουργειται λογω εξαντλησης.

Αυτο πρεπει να λυσεις πρωτα και θα σου περασει ο εκενυρισμος. Μολις περασει ο δικος σου, θα περασει και του μωρου...

Κορίτσια γειά σας! Είμαι και εγώ μια τρελαμένη! Αυτά τα μικρά ανθρωπάκια μας παίζουν κυριολεκτικά στα δαχτυλά τους. Ο μκρούλης μου θέλει συνέχεια αγκαλιά αλλιώς το κλάμα του είναι τόσο δυνατό και επίμονο που του κλείνει ο λαιμός. Μου λένε πως επειδή ήταν πρόωρο νιώθει ανασφάλεια και θέλει πιο πολύ αγκαλιά από το συνηθισμένο αλλά εγώ πιστεύω πως είναι θέμα χαρακτήρα. Ο μικρός μου ήταν έτσι από την κοιλιά, ζωηρός και επίμονος. Η κλωτσιές του δεν μ' άφηναν να κοιμηθώ. Τώρα συνεχίζει το έργο του! Δεν ξέρω μέχρι πότε θ' αντέξω. Κυκλοφορώ σαν ξεμαλιασμένη και έχω μάθει να τα κάνω όλα με το ένα χέρι. Θα έπρεπε να μας κολάνε ένσημα βαρέα και ανθυγειινά!

• 1 month later...

Ο μπεμπακος μου ειναι 12 μηνων (περπαταει και τρεχει ταυτοχρονα χαχα) και δεν τον ενδιαφερουν σχεδον καθολου τα παιχνιδια. Και τι δεν εχει....και με μουσικη και με εικονες και αυτοκινητακια και πολλα αλλα που ασχολειται μαζι τους για 5 λεπτα και μετα αρχιζει να αλωνιζει ΟΛΟ το σπιτι και ασχολειται με το PC του σπιτιου (ω ναι) να παιρνει το τηλεκοντρολ και να αλλαζει καναλι μεχρι να βρει κατι που του αρεσει (κυριως διαφημισεις και μουσικα καναλια), με το ενυνδρειο...και εν ολιγης με κανενα παιχνιδι. Πως απασχολειτε εσεις δημιουργικα τα παιδακια σας? Δεν θελω απλα να ασχολειται με τα ηλεκτρονικα του σπιτιου και οτι αλλο του "κατσει" στο ματι.

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

Marpaps εγώ τηλεόραση δεν ανοίγω.Επιτρέπω πλέον 5 λεπτά μικυ μάους κλαμπ

από το λαπτοπ.Το pc απαγορεύεται.Εκεί δουλεύει η μαμά.κατά τα άλλα τρέξιμο,κυνηγητό,κρυφτό,μουσικά βιβλία,τραπεζάκι δραστηριοτήτων ,στο μπαλκόνι να χαιρετάμε τις γάτες και τους σκύλους,κολλάμε αυτοκόλλητα στους τοίχους και τα ξανακολλάμε,ποδήλατο(εγώ σπρώχνω ουφ),κούνια(έχουμε μια της λάρο.Τα έβγαλε τα λεφτά της),κάνουμε πως ζωγραφίζουμε,παίζουμε ούνο(λέμε τώρα),σκίζουμε περιοδικά,χοροπηδάμε στο κρεβάτι(εγώ ανεβοκατεβάζω και αυτή κάνει πως χοροπηδάει).Στην γύρα όλη μέρα.Ευτυχώς έχουμε την γιαγιά(που πιστεύω πως παίρνει κρυφά κόκα)και τρέχει κι αυτή κάποιες ώρες.

NVVvp2.png

Marpaps εγώ τηλεόραση δεν ανοίγω.Επιτρέπω πλέον 5 λεπτά μικυ μάους κλαμπ

από το λαπτοπ.Το pc απαγορεύεται.Εκεί δουλεύει η μαμά.κατά τα άλλα τρέξιμο,κυνηγητό,κρυφτό,μουσικά βιβλία,τραπεζάκι δραστηριοτήτων ,στο μπαλκόνι να χαιρετάμε τις γάτες και τους σκύλους,κολλάμε αυτοκόλλητα στους τοίχους και τα ξανακολλάμε,ποδήλατο(εγώ σπρώχνω ουφ),κούνια(έχουμε μια της λάρο.Τα έβγαλε τα λεφτά της),κάνουμε πως ζωγραφίζουμε,παίζουμε ούνο(λέμε τώρα),σκίζουμε περιοδικά,χοροπηδάμε στο κρεβάτι(εγώ ανεβοκατεβάζω και αυτή κάνει πως χοροπηδάει).Στην γύρα όλη μέρα.Ευτυχώς έχουμε την γιαγιά(που πιστεύω πως παίρνει κρυφά κόκα)και τρέχει κι αυτή κάποιες ώρες.

καλα πολυ γελασα!!!! :lol: Μια απο τα ιδια...μονο ομως το ΠΣΚ...Το κακο ειναι οτι φευγω απο το σπιτι 13.00 και γυρναω 21.30 καθημερινα λογω δουλειας και τα σημαντικοτερα πραγματα τα χάνω μαζι του... Η γιαγια ποοοοσο να ασχοληθει, καλα εκτος του οτι δεν εχει τις αντοχες..νομιζω οτι οτι ναρκωτικο υπαρχει το εχει παρει ηδη χαχαχαχαχαχα!! Ο μπαμπας μας ερχεται μετα τις 16.00 οποτε...και αυτος κανει οτι μπορει...ειμαστε και οι δυο τοσο κουρασμενοι καποιες φορές που με το ζορι στεκομαστε ορθιοι ποσο μαλλον να χοροπηδαμε και να λοιίομαστε στο χαλι που του αρεσει (το κανουμε παρολαυτα...:lol::lol::lol:) ...Καλα το βραδυ γινεται παρτυ πριν κοιμηθουμε γιατι τοτε μας βλέπει και τους δυο μαζί και θελει παιχνιδια :):P ολοι πανω κατω απο οτι καταλαβαινω τα ιδια ζουμε!

UJF8p2.png

aq8Pp2.png