Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αναζήτηση νέου Γυναικολόγου ή όχι?

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχει λίγες μέρες που μάθαμε οτι είμαι έγκυος για δεύτερη φορά! Επισκέφτηκα τη γιατρό μου η οποία μου είπε οτι λόγω ηλικίας δεν αναλαμβάνει πια γέννες. Μου είπε οτι αν θέλω μπορω να απευθυνθώ σε οποινδήποτε γιατρό ή να μου συστήσει αυτή καποιον ή αν ακόμη το θέλω να με παρακολουθεί μέχρι τον 6ο μήνα και μετά να πάω όπου θέλω. Εγώ σκέφτηκα να μείνω σε αυτήν μέχρι και τον 6ο και μετά να αναζητήσω κάποιον/α σε δημόσιο νοσοκομείο για να γεννήσω εκεί. Ωστόσο οι δικοί μου άνθρωποι μου λένε οτι είναι καλύτερα να ξεκινήσω με κάποιον γιατρό που θα με παρακολουθεί σε όλη την κύηση. Προβληματίζομαι πάρα πολυ γιατι απο τη γιατρό που έχω είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και τη θεωρώ πολύ καλή γυναικολόγο και μαιευτήρα.

Διαφημίσεις

Εγώ θα πήγαινα σε κάποιον άλλον από τώρα και θα είχα και την παλιά γιατρό για μια δευτερη γνώμη εφόσον είχα καποια αμφιβολία.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Εγώ θα πήγαινα σε κάποιον άλλον από τώρα και θα είχα και την παλιά γιατρό για μια δευτερη γνώμη εφόσον είχα καποια αμφιβολία.

Συμφωνώ με τη mariavdr. Ας έχει ένας γιατρός όλη την συνέχεια και το ιστορικό σου και κράτησε την παλιά σου για δεύτερη γνώμη.

εγω αλλαξα τρεισ στην πρωτη μου εγκυμοσυνη.δ νομιζω οτι λεει κατι απο τη στιγμη που πανε ολα καλα.οποτε θες,οπως νιωθεις..ηδη εχεισ την εμπειρια απο την πρωτη σου εγκυμοσυνη..

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

καλημερα!!κι εγω ειμαι της αποψης να σε παρακολουθει απ'την αρχη μεχρι το τελος ο ιδιος γιατρος που θα σε ξεγεννησει, οπου θα ξερει το ιστορικο σου..

ως αναφορα την παλια σου γιατρο συμφωνω κι εγω να την εχεις για δευτερη γνωμη αν εχεις σε κατι αμφιβολια, μονο τοτε ομως, γιατι αν πηγαινεις και στους δυο ταυτοχρονα θα μπερδευτεις..

W87up3.png?sBC1BIx1

PRF3p3.png?HeQlLbAZ

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!! ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΜΑ8Α ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ....ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ....ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ??? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΑΜΕΣΑ....!!!