Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προβλημα με τον διευθυντη του δημοτικου

Recommended Posts

Καλημερα η μικρη μου παει στο προνηπιο που συστεγάζεται με δημοτικο,ο διευθυντης εχθες του δημοτικου ανακοινωσε στην διευθυντρια του νηπιου ο,τι τα παιδια του νηπιου ΔΕΝ θα συνοδευονται απο τους κυδεμονες τους εως την εισοδο του νηπιου αλλα θα αφηνονται στην εισοδο του σχολειου ΜΟΝΑ τους!!!Κοριτσια τι μπορω να κανω για αυτο υπαρχει καποιος νομος που μπορω να επικαλεστω???? Μου φαινεται παραλογο να αφηνονται τα νηπια ΔΙΧΩΣ επιβλεψη για την εισοδο τους στο σχολειο μιας και οι νηπιαγωγοι δεν μπορουν να αφηνουν τις αιθουσες τους για να υποδεχονται στην εισοδο του σχολειου τα νηπια!!!Ευχαριστω εκ των πρωτερων για την βοηθεια!!!

Διαφημίσεις

νομιζω οτι δεν εχει δικαιωμα να παρακαμψει την προισταμενη του νηπιαγωγειου.το κακο ειναι οτι γενικα οι νηπιαγωγοι δεν υψωνουμε το αναστημα.πρεπει η ιδια να το αρνηθει κ να παει στην διευθυνση ωστε να λυθει το προβλημα.αν βεβαια αργουν ολοι οι γονεις να πανε κ κλεινει η πορτα πολυ αργα εχει κ ενα δικιο.πρεπει να ναι ολοι εκει στην ωρα τους κ να να το τηρουν

καλημερα ευχαριστω για την απαντηση οχι μονο δεν αργουμε κανενας γονιος αλλα και πηγαινουμε τα παιδια ΜΟΝΟ στο διαστημα 8 με 8 και 5 τοσο μεγαλο χρονικο περιθοριο δινει ο διευθηντης για τα παιδια του νηπιου!!!μπορω να κανω κατι μεσω της πρωτοβαθμιας για να του γινει εστω μια συσταση?ευχαριστω

Μαζευτείτε οι γονείς και πηγαίνεται να το συζητήσετε μαζί του εκθέτοντας τους λογικούς για εμένα προβληματισμούς σας και αν δεν παίρνει από λόγια πηγαίνετε στον προιστάμενο του γραφείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που ανήκετε να κάνετε παράπονα. Ακούς εκεί να αφήνετε μόνα παιδάκια νηπιαγωγείου, που ακούστηκε; και αν κάποιο χτυπήσει καθώς πηγαινει στην τάξη τί θα γίνει τότε; απαράδεκτα πράγματα..

S02fp3.png

LnVyp3.png

μην το δεχτειτε εκτος αν εχει αλλλους σοβαρους λογους.συνηθως εχουν την ταση να μας θεωρουν τις νηπιαγωγους υπαλληλους του δημοτικου.η προισταμενη ειναι εξισου ιση απλα φιλοξενειται το νηπιαγωγειο στο χωρο του δημοτικου αν δινει αιθουσα.εχουν δωσει αιθουσα η ειναι ανεξαρτητο κτηριο;καταρχην αν καποιο παιδι πεσει χτυπησει το παρουν η φυγει μονο του τι θα γινει αν δεν το παραλαβει η νηπιαγωγος;ποιος θα φταιει;το θεμα ειναι βεβαια να μην παθουν κατι πρωτα..

μαλλον ο κυριος βαριεται να βγαινει κ να κλεινει την πορτα κατι τετοιο υποψιαζομαι.φύσικα η νηπιαγ δεν μπορει να φυγει απο την ταξη οποτε αυτος δεν θελει να κανει τον θυρωρο.

μην το αφησες ετσι να πας στο γραφειο

Διαφημίσεις

Και εγώ θα φοβόμουν. Ουτε 5 λεπτα το νηπιο μονο του. Τα διδυμα μου τωρα πρωτη δημοτικου τα εχω ολοημερο για να μην ειναι μονα τους ουτε και στα 10' που θα αργω, λογω δουλειας. Οποτε, νομιζω οτι τα βηματα που πρεπει να κανετε, ειναι τα εξης:

1. Συζητηστε το με τη διευθυντρια του νηπιαγωγειου και το συλλογο γονεων εκει μεσα.

2. Αν συμφωνειτε, να πατε στο διευθυντη ως συλλογος γονεων και διδασκοντων

3.Αν διαφωνησει ο διευθυντης, να σας το δώσει γραπτά και με τη δήλωση ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για ότι και αν συμβεί στα παιδιά

4.Μετά να καλέσετε το σχολικό σύμβουλο που είναι υπευθυνος για ολο το σχολικο συγκροτημα

5. Αν και θα λυθεί το θέμα,αν όχι, σειρά εχει ο προισταμενος πρωτοβαθμμιας εκπαιδευσης

Φυλακας δεν υπαρχει να κλεινει την πορτα, τι κοπτεται ο διευθυντης του δημοτικου;

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

καλησπερα ,δε θα σχολιασω την απαραδεκτη λογικη του διευθυντη,

τα βηματα που πρεπει να κανεις στα ειπαν τα κοριτσια που καποιες ειναι και νηπιαγωγοι.

εγω θα σου πω αν δε βρεις ακρη ή μεχρι να βρειτε να ζητησετε απο τη νηπιαγωγο να τα περιμενει ολα στη πορτα και να τα βαζει μια και καλη μεσα τρενακι.

φετος παει και ο γιος μου προνηπιο εμεις τον οδηγουμε μεχρι μεσα στη ταξη του καθε πρωι , αλλα το μεσημερι ταφερνει η νηπιαγωγος τρενακι και μας τα δινει στην πορτα της εξωτερικης αυλης.

ευχομαι καλη λυση.

καλησπερα ,δε θα σχολιασω την απαραδεκτη λογικη του διευθυντη,

τα βηματα που πρεπει να κανεις στα ειπαν τα κοριτσια που καποιες ειναι και νηπιαγωγοι.

εγω θα σου πω αν δε βρεις ακρη ή μεχρι να βρειτε να ζητησετε απο τη νηπιαγωγο να τα περιμενει ολα στη πορτα και να τα βαζει μια και καλη μεσα τρενακι.

φετος παει και ο γιος μου προνηπιο εμεις τον οδηγουμε μεχρι μεσα στη ταξη του καθε πρωι , αλλα το μεσημερι ταφερνει η νηπιαγωγος τρενακι και μας τα δινει στην πορτα της εξωτερικης αυλης.

ευχομαι καλη λυση.

δεν γινεται αυτο..αν καποιο παει 8 κ το αλλο 8 30 η αν βρεχει;κ στην τελικη να φορτωθει παλι η νηπιαγ με κατι γιατι ο διευθυντης εχει προβλημα χωρις λογο;

Καλησπερα εχουμε νεα με τον διευθηντη!Παω σημερα την μικρη και μπαινω σα να μην συμβαινει τπτ στο σχολειο και μπαινω κανονικα στην αιθουσα του νηπιου και αφηνω την κορη μου ,ο διευθυντης δεν ειπε τπτ...

Διαφημίσεις

Καλημερα η μικρη μου παει στο προνηπιο που συστεγάζεται με δημοτικο,ο διευθυντης εχθες του δημοτικου ανακοινωσε στην διευθυντρια του νηπιου ο,τι τα παιδια του νηπιου ΔΕΝ θα συνοδευονται απο τους κυδεμονες τους εως την εισοδο του νηπιου αλλα θα αφηνονται στην εισοδο του σχολειου ΜΟΝΑ τους!!!Κοριτσια τι μπορω να κανω για αυτο υπαρχει καποιος νομος που μπορω να επικαλεστω???? Μου φαινεται παραλογο να αφηνονται τα νηπια ΔΙΧΩΣ επιβλεψη για την εισοδο τους στο σχολειο μιας και οι νηπιαγωγοι δεν μπορουν να αφηνουν τις αιθουσες τους για να υποδεχονται στην εισοδο του σχολειου τα νηπια!!!Ευχαριστω εκ των πρωτερων για την βοηθεια!!!

nai mona τους ε και;; και μεις μονα τους τα αφηνουμε...φανταζου ολες οι μαμαδες να μπενανε μεσα,τι χαος θα υπηρχε...

τα παιδια μασ μεγαλοσανε...;)μπορουν να πανε και μονα τους....

Ε, όχι τεσσάρων ετών και πέντε δεν είναι αρκετά μεγάλα για τέτοια ανεξαρτησία..... Μην τρελαθούμε. Πρόκειται περί αυθσιρεσίας του διευθυντή.

Αν τηρείται ο χρόνος προσέλευσης δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

FLcUp3.png0BQfp3.png

nai mona τους ε και;; και μεις μονα τους τα αφηνουμε...φανταζου ολες οι μαμαδες να μπενανε μεσα,τι χαος θα υπηρχε...

τα παιδια μασ μεγαλοσανε...;)μπορουν να πανε και μονα τους....

Δεν γνωριζω που μενεις αλλά το σχολειο ειναι σε κεντρικοτατο δρομο με πολυ πυκνη ροη και δεν θελω να ρισκαρω την ζωη του παιδιου μου!!Αν εμενα σε επαρχια ή σε χωριο θα σκεφτομουν διαφορετικα αλλα σε κεντρικο σημειο μεσα στην προτευουσα οχι κοριτσι μου και μικρο ειναι και παραλογος ηταν ο διευθυντης μιας και η εισοδος του σχολειου ειναι αφυλακτη!!!Και μηλαμε για νηπια 4-5 χρονων!!!!!οχι για δημοτικο!!!

Όταν τα παιδιά αφήνονται στην είσιδο της αυλής και όχι στην είσοδο της τάξης εμπεριέχεται ένα κενό ευθύνης. Ποιός ΄'εχει την ευθύνη αν ένα παιδί πέσει και χτυπήσει εκείνη την ώρα; Αν ένα παιδί φύγει είτε από την πόρτα είτε από τα κάγκελα (είδατε τι έγινε πριν 10 μέρες στην Κρήτη που μπήκε η νηπιαγωγός για να φρον΄τισει χτυπημένο παιδί και το άλλο έφυγε από τα κάγκελα); Ποιός έχει την ευθύνη αν χτυπηθούν 2 παιδιά;

Τα νήπια τα παραδίδουν οι γονείς στη νηπιαγωγό στην πόρτα της τάξης του νηπιαγωγείου και τα παραλαμβάνουν από εκεί!