Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πείραμα CERN...

Κυριακή

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 231
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω ένα φιλαράκι που δουλεύει στο πείραμα, κβαντομηχανικάκος δηλαδή, ψιλοπράγματα, επιστημονάκι της τελευταίας γραμμής, τους φακέλλους κουβαλάει το ταλαίπωρο στην ομαδα του Νανόπουλου, ναι και που λέτε τηλεφωνηθήκαμε χτες να πω τα συχαρίκια και να δω άν είναι καλά και με την ευκαιρία μετέφερα τις ανησυχίες όλων μας και μου 'πε πως θα τις μεταφέρει στο Νανόπουλο και πως θα τις λάβουν σοβαρά υπ'όψιν τους.

:roll:

Είσαι σίγουρη ότι κατάλαβε όσα του είπες;

Γιατί, λέω εγώ, αν κουβαλάει μόνο τους φακέλους, εντάξει, ίσως δεν είναι πολύ έξυπνος και δεν τα μεταφέρει σωστά...

(ελπίζω να μην πρόσβαλα το φίλο σου, δε θέλω να παρεξηγηθώ, εντάξει; απλώς είναι σοβαρό το θέμα)

Έχω ένα φιλαράκι που δουλεύει στο πείραμα, κβαντομηχανικάκος δηλαδή, ψιλοπράγματα, επιστημονάκι της τελευταίας γραμμής, τους φακέλλους κουβαλάει το ταλαίπωρο στην ομαδα του Νανόπουλου, ναι και που λέτε τηλεφωνηθήκαμε χτες να πω τα συχαρίκια και να δω άν είναι καλά και με την ευκαιρία μετέφερα τις ανησυχίες όλων μας και μου 'πε πως θα τις μεταφέρει στο Νανόπουλο και πως θα τις λάβουν σοβαρά υπ'όψιν τους.

:roll:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ΣΥΓΝΩΜΗ χιλια συγνωμη αλλα με πεθανες ..... παρακαλω συνεχηστε

χαχαχαχαχαχαχαχα

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ !!!!!

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τί να σας πω πάντως χτες άκουγα απ'το ακουστικό τους άλλους που φωνάζανε, "ποιό φόρουμ;" "τίιιι, η Εκάβη" "η Αρειανήηηηηηη, αμάν" και γινόταν ένας χαμός, μα ένας χαμός....

ε μα θες να με πεθανεις δεν εξηγηται αλλιως....

χαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχ

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ

αρνουμε οποιαδηποτε αναμηξη με το ενχειρημα του cern οσες πληροφοριες εδωσα ηταν εμπιστευτηκες και εχω υπογραψει συμβολαιο μυστηκοτητας πολλων εκατομυριων!!!

Διαφημίσεις

τον κινδυνο ποτε δεν τον υποτιμαω

οχι ομως τον υποτιθεται προερχομενο απο το πειραμα....

τον κινδυνο της παραπληροφορησης τον κινδυνο της συνομοσιολαγνειας τον κινδυνο του σκοταδισμου αν θες σε τελικη αναλυση, ναι αυτο τον κινδυνο τον φοβαμαι...

...συμφωνώ κι επαυξάνω κι εγώ!!!

α, και για να μη τρελαινόμαστε για τα 6 δις που κόστισε αυτό το έργο που χρηματοδοτείται από πολλά κράτη και θα τα γυρίσει πίσω στην ανθρωπότητα σε πολλαπλάσιο ... σκεφτείτε ότι τόσα ξόδεψε η Ελλάδα και μόνο για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών του 2004!!!

και ότι φέτος θα χρειαστεί να δανειστούμε σα κράτος γι άλλη μία φορά το ποσό των 41 δις !!! (πηγή ενημερωτικό δελτίο Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας) τέτοιο ποσό ξαναδανειστίκαμε το 2004 για τους αγώνες, τώρα;;; :shock:

age.png

Ασχετο αλλά με εκφράζει αυτήν ακριβώς τη στιγμή

http://www.youtube.com/watch?v=vnAfB1Jgs-c&feature=related

:lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Εγω απορω πως επιτρεπεται σε ενα τσουρμο "ηληθιους" να θετουν σε κινδυνο το μελλον μας για ποιο λογο? Τι θα αποδειξουν με αυτο?

Καί όχι μόνο αυτό...αλλά έχουν ξοδέψει τόοοοσα χρήματα που θα μπορούσαν να έκαναν κάτι για την καταστροφή του πλανήτη...για τους πάγους που λιώνουν...για τους ανθρώπους που δεν έχουν ένα κομμάτι φαί ίσα για να ζήσουν.

ok, ειμαι ε-ξα-λη!!!

Αλλα θα προσπαθησω να κρατησω την ψυχραιμια μου, για να σας απαντησω.

Καταρχην, δεν νομιζω οτι δικαιουμαστε να χαρακτηριζουμε ανθρωπους-επιστημονες, αυτου του μεγεθους, με ελαφρια καρδια!!

Και θα αρχισω τις ερωτησεις για το βιντεο που βαλατε συνδεση.

1. Το τυπακι που με τοοοση συγουρια αναλυει φυσικα φαινομενα, μηπως θελει να μας συστηθει??να ξερουμε και μεις με ποια ειδικοτητα (εκτος του θρησκοληπτου μιλαει)

2.οοολα αυτα τα στοιχεια που με "υφος" καταθετει, οτι οι νεαροι και με αερισμενα μυαλα επιστημονες, ενημερωθηκαν για την επικυνδινοτητα και το αγνοησαν, απο που τα αντλει??

3. γιατι απο τα πρωτα πραγματα που θετει , ως προβλημα , ειναι τι θα γινει με τις θρησκειες?? και ειρωνευεται το γεγονος οτι ο ανθρωπος θελει να γινει θεος...ειδες κατι πραγματα, οι εγκεφαλοι που λειτουργουν δεν καλυπτονται απο το οτι ο θεος δεν ειχε τι να κανει και μας εφτιαξε με λασπη.

4.κατα λεξη αναφερε" τι θα απαντησουμε στα παιδια μας οταν τα παραμυθια δεν θα εχουν δρακους και ιπποτες αλλα ενα πραγματικο τερας το LHC......και θα μας ρωτησει , τι καναμε εμεις για να το σταματησουμε"

Εγω λοιπον θα απαντησω στα παιδια μου, οτι δεν ηθελα να σταματησω ενα επιστημονικο πειραμα , που ισως να πηγαινε μπροστα την ανθρωποτατα. Αντιθετα, εκανα οτι μπορουσα , να σταματησω τους πολεμους της αμερικης για τα πετρελαια, τα νομοσχεδια που κανανε την ζωη μου και την ζωη τους πιο δυσκολη, ημουν κατω σε καθε πορεια διαμαρτυρια , εναντια σε καθε μορφη βιας και καταστρατιγησης των ανθρωπινων δικαιωματων. Ας μας πειτε ολοι εσεις που δεν ξερετε τι θα πειτε στα παιδια σας για το cern , τι θα πειτε οταν θα μαθουν οτι το 99 η αμερικη βομβαρδιζε μαιευτηρια , στην γουκοσλαβια, και εσεις το βλεπατε στις ειδησεις τρωγονταςς!!!

5. Κατα γραμμα αναφερει" δεν επρεπε να ενημερωθουν οι θρησκευτικοι ηγετες , για να ενημερωσουν τους πιστους...." Γιαυτο ή για να πιασουν θεση στην ουρα του ΟΑΕΔ για καρτα ανεργειας???? Και να μου θυμησετε να ενημερουσουμε τους ηγετες αυτους , για το ποτε βηχουμε!!!! Θα τρελαθουμε δηλαδη, αδεια της εκκλησιας για να προχωρησει η επιστημη!! Κατι σε μεσαιωνα μου κανει......

6. Αναφερει , οτι κυνδινευει η παγκοσμια ασφαλεια.....αυτο λεω και κλεινω....προτιμω να κυνδινευω απο επιστημονικα πειραματα .....παρα απο πολεμους για τα πετρελαια.....

συγνωμη για το μεγαλο τοπικ αλλα δεν μπορω να ακουω αλλες παραφιλολογιες!!!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς fokion, ο Θεός όλα τα βλέπει και ξέρει να τιμωρεί. Όλοι αυτοί που κρύβουν την αλήθεια για τους σεισμούς θα βρουν την τιμωρία που τους αξίζει!

Καλά ας τιμωρήσει ο θεός αυτούς που θεωρητικά τον υπηρετούν, αλλά μόνο συσσωρεύουν πλούτη....κι ας βοηθήσει τους επιστήμονες για να βοηθήσουν με τη σειρά τους τον κόσμο...

Αλλιώς να γυρίσουμε στο Μεσαίωνα, να καίμε τους επιστήμονες σαν μάγους....και να τρέχουμε στα μοναστήρια με τάματα χρυσά για να θεραπευτούμε από τις αρρώστιες.... :shock::shock:

http://conspiracy-channel.gr/

εδω ειναι το βιντεακι! ειναι μιση ωρα χαμενη .....αλλα δειτε το!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Μην ανησυχείς fokion, ο Θεός όλα τα βλέπει και ξέρει να τιμωρεί. Όλοι αυτοί που κρύβουν την αλήθεια για τους σεισμούς θα βρουν την τιμωρία που τους αξίζει!

Καλά ας τιμωρήσει ο θεός αυτούς που θεωρητικά τον υπηρετούν, αλλά μόνο συσσωρεύουν πλούτη....κι ας βοηθήσει τους επιστήμονες για να βοηθήσουν με τη σειρά τους τον κόσμο...

Αλλιώς να γυρίσουμε στο Μεσαίωνα, να καίμε τους επιστήμονες σαν μάγους....και να τρέχουμε στα μοναστήρια με τάματα χρυσά για να θεραπευτούμε από τις αρρώστιες.... :shock::shock:

Να μας κανει την χαρη ο θεος να ασχοληθει με τους πιστους του και μονο.....οσο για τον θεο τιμωρο....θα ηθελα πολυ να υπαρχει και εχω να του πω......αλλα οπως εχει πει ο Καζαντακης..."η μονη του δικαιολογια ειναι οτι ΔΕΝ υπαρχει!"

Θα τρελαθουμε δηλαδη, αδεια της εκκλησιας για να προχωρησει η επιστημη!! Κατι σε μεσαιωνα μου κανει......

6. Αναφερει , οτι κυνδινευει η παγκοσμια ασφαλεια.....αυτο λεω και κλεινω....προτιμω να κυνδινευω απο επιστημονικα πειραματα .....παρα απο πολεμους για τα πετρελαια.....

πες τα !!!

age.png

Θα τρελαθουμε δηλαδη, αδεια της εκκλησιας για να προχωρησει η επιστημη!! Κατι σε μεσαιωνα μου κανει......

πες τα !!!

Νανο μου, εγω τα λεω το θεμα ειναι οτι εν ετη 2008 μιλαμε ακομα για εξουσια των εκκλησιων.....εχουν γνωμη για ολα και το κακο ειναι οτι την εκφραζουν κιολας!!!!!!ελεος......................

πωπωπω!!! πολυ καλος ειναι ο θεος σου....οποιος δεν κανει οτι θελει αυτος τον τιμωρει!!! Ουτε η τελευταια κατινα της γειτονιας , παρακολουθει τις ζωες μας και αν δεν του αρεσει....καταργιεται....!!!!

Ολίγον άσχετο: χτες το πρωί είδα στην τιβι τον κ. Γραμματικάκη, τον καθηγητή, που έλεγε ότι (ναι, όντως) διεξάγεται πείραμα αντίστοιχης φύσεως εδώ και κάποιο καιρό και στην Ελλάδα, και ειδικότερα στη θαλάσσια περιοχή κοντά στην Πύλο. Μετράει, λέει, τα νετρίνα, τώρα δεν είμαι σίγουρη, θα σας γελάσω.

:cool:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...