Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ?

Recommended Posts

Ήρθε και εμάς η ώρα αναζήτησης βρεφονηπιακού, καθώς αυτά που ζητούν οι κυρίες που κρατούν μωρά είναι πολύ μακριά από τις δυνατότητές μας. Εκτός, αν είναι αλλοδαπή που δεν έχει απαιτήσεις για ΙΚΑ και ΚΥΡΙΩΣ, που δε γνωρίζει τη γλώσσα... Κάπως έτσι σκεφτήκαμε με τον μπαμπά της, ότι από ...μουγκαφών στο σπίτι, καλύτερα σε έναν σταθμό, να παίρνει και κάποια ερεθίσματα!

Το ότι σπαράζει η καρδιά μου, είναι περιττό να σας το γράψω. Παρηγοριέμαι όμως όταν ακούω άλλες μανούλες να λένε ότι από 40 ημερών το άφησαν το βλαστάρι τους για να γυρίσουν στη δουλειά... Και ΔΕ θα προσπεράσω την ευκαιρία να πω ότι με φρίκη διαπιστώνω ξανά και ξανά, ότι κάποια παιδάκια τα γεννάει μανούλα, και κάποια άλλα βγαίνουν από το σιφώνι! Γιατί αυτή η δύο ταχυτήτων συμπεριφορά σε μερίδα εργαζομένων μητέρων, ΜΟΝΟ έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί. Ας μη μακρυγορήσω όμως...

Έχω βρει κάποιους σταθμούς στις περιοχές που έχω γράψει. Υπάρχουν κάποιοι που θα μου συστήνατε από προσωπική σας εμπειρία?

Διαφημίσεις

ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟΝ FROGGY ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ