Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Με έστησε η κομμώτρια την μέρα της βάπτισης

Recommended Posts

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά μάλλον δεν έπρεπε να της τηλεφωνήσεις. Τώρα της έδωσες την ευκαιρία να σου πει ό,τι αλαμπουρνέζικο της ήρθε και χωρίς μάλιστα να ζημιωθεί δημόσια. Έπρεπε να τη βρεις στον επαγγελματικό της χώρο αφού περί του επαγγέλματός της επρόκειτο.

Διαφημίσεις

Αλήθεια, μπορώ να της κάνω μήνυση για ηθική βλάβη? Δεν είμαι άνθρωπος της φασαρίας αλλά αυτή με έχει φτάσει στα όριά μου, με δουλεύει ψιλό γαζί. Σήμερα που την ξαναπήρα μου είπε πάλι αλαμπουρνέζικα, ότι παίρνει την συνεργάτιδά της τηλέφωνο για να ζητήσει εξηγήσεις και δεν το σηκώνει! Και ότι αύριο που θα έρθει από το μαγαζί θα ξέρει να μου πεί τι έγινε. Η υπάλληλος γίνεται να μην το σηκώνει όταν παίρνει το αφεντικό?????

Αλήθεια, μπορώ να της κάνω μήνυση για ηθική βλάβη? Δεν είμαι άνθρωπος της φασαρίας αλλά αυτή με έχει φτάσει στα όριά μου, με δουλεύει ψιλό γαζί. Σήμερα που την ξαναπήρα μου είπε πάλι αλαμπουρνέζικα, ότι παίρνει την συνεργάτιδά της τηλέφωνο για να ζητήσει εξηγήσεις και δεν το σηκώνει! Και ότι αύριο που θα έρθει από το μαγαζί θα ξέρει να μου πεί τι έγινε. Η υπάλληλος γίνεται να μην το σηκώνει όταν παίρνει το αφεντικό?????

Μα και μόνο που περίμενες εκείνη να την πάρει (τη συνεργάτιδα) για να μάθει και καλά τι έγινε, αντί να απαιτήσεις την ίδια στιγμή το όνομα και το τηλέφωνό της και να πάρεις, όχι τίποτα άλλο για να αποκαλύψεις το ψέμμα της.. και μόνο που δεν έκανες αυτό, χαμένη βγήκες.

Και έχει δίκιο η Marirena. Της έδωσες χρόνο και χώρο..

Από εκεί και πέρα, επειδή καταλάβαινω ότι "δεν το έχεις" με τις φασαρίες, εγώ λέω η επόμενη κουβέντα να γίνει από κοντά, και να της πεις την άποψή σου για τον 'επαγγελματισμό' της, όπως επίσης ότι θα φροντίσεις εκτός από σένα να το μάθουν και άλλοι, διά ζώσης αλλά και διαδικτυακά. Δεν έχει σημασία τι θα κάνεις τελικά, το θέμα είναι αυτή να ταρακουνηθεί, και εσύ ίσως να προστατέψεις κάποιες επόμενες ανυποψίαστες πελάτισες.

Μα και μόνο που περίμενες εκείνη να την πάρει (τη συνεργάτιδα) για να μάθει και καλά τι έγινε, αντί να απαιτήσεις την ίδια στιγμή το όνομα και το τηλέφωνό της και να πάρεις, όχι τίποτα άλλο για να αποκαλύψεις το ψέμμα της.. και μόνο που δεν έκανες αυτό, χαμένη βγήκες.

Και έχει δίκιο η Marirena. Της έδωσες χρόνο και χώρο..

Από εκεί και πέρα, επειδή καταλάβαινω ότι "δεν το έχεις" με τις φασαρίες, εγώ λέω η επόμενη κουβέντα να γίνει από κοντά, και να της πεις την άποψή σου για τον 'επαγγελματισμό' της, όπως επίσης ότι θα φροντίσεις εκτός από σένα να το μάθουν και άλλοι, διά ζώσης αλλά και διαδικτυακά. Δεν έχει σημασία τι θα κάνεις τελικά, το θέμα είναι αυτή να ταρακουνηθεί, και εσύ ίσως να προστατέψεις κάποιες επόμενες ανυποψίαστες πελάτισες.

Συμφωνώ και επαυξάνω.....

Καλα ... ειναι απλα απαραδεκτη και σε δουλευει κανονικα!!!Εγω νομιζω να πας απο εκει μπροστα σε κοσμο.. ευγενικα παντα αλλα με φωνη που να σε ακουνε ολοι και να πεις τα παραπονα σου!Κατι παρομοιο πηγα να παθω και εγω!Το ειχα κανονισει 3 μηνες πριν.. στο ενδιαμεσο ειχε ερθει απο το σπιτι και με ειχε χτενισει 2 φορες για κατι αλλες βαφτισεις και παντα λεγαμε πως θα τα κανουμε στις 2 Σεπτεμβρη που θα βαφτιζα το γιο μου!Την πηρα λοιπον Δευτερα πριν την βαφτιση οπως ειχαμε πει για να πουμε ωρα κλπ και μου λεει"Ξερεις εχω και γαμο το απογευμα και δεν θα μπορεσω να ερθω"!Της λεω "ιιιιιιιιι μην τολμισεις να με πουλησεις εχω βασιστει πανω μου " και ευτυχως.. ειναι την επιασε το φιλοτιμο και δεχτηκε!Μαλλον επειδη την ηθελα πρωι πρωι και βαριοταν να ξυπνησει!Ετσι και με εστηνε παντως .. αν και ειμαι χαμηλων τονων γενικα/.... δεν θα την αφηνα ετσι!

FvxMp3.png

Διαφημίσεις

Eγώ συμφωνώ απολύτως με το ότι δεν μπορεί ο καθένας από εμάς να μπαίνει σε κάποιο διαδικτυακό χώρο και να 'ξεφωνίζει' κάποιους επαγγελματίες. Στο κάτω κάτω, αν κατάλαβα καλά, η κοπέλα δεν μπόρεσε να της ζητήσει το λόγο δια ζώσης, ενώ είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει, με τα όποια πιθανά επακόλουθα για την εν λόγω πολύ κακή επαγγελματία. Άρα γιατί να την ξεφωνίσει διαδικτυακά? Δεν μου φαίνεται σωστό, ούτε έντιμο.

Σας σας πώ την εξήγηση που μου έδωσε, αυτό τουλάχιστον επιτρέπεται από τους κανόνες νομίζω. Μου είπε ότι ναι, τελικά είχα δίκιο! Η κοπέλα που μου έστειλε να έρθει να με χτενίσει δεν ήρθε ποτέ! Της είπε ψέμματα και της ίδιας ότι ήρθε. Και όταν την ρώτησε γιατί δεν πήγε, εκείνη της απάντησε ''γιατί δεν γούσταρα''. Και δεν σήκωνε τα τηλέφωνα της αφεντικίνας της.. Και δεν θα την απολύσει απλά θα της βάλει γερό χέρι, γιατί και άλλη φορά την έχει αφήσει ξεκρέμαστη.. Φούμαρα.. Μου ζητούσε χίλια συγνώμη και μου πρότεινε να μας χτενίσει και να βγάλουμε εκ νέου φωτογραφίες... Μου είπε να με χτενίζει ένα χρόνο δωρεάν. Μου το έπαιξε πολύ στεναχωρημένη. Αλλά η αλήθεια είναι ότι με δούλευε. Γιατί αυτή η εξήγηση δόθηκε όταν της είπα ότι θα το φτάσω στα άκρα (νομικά) αν επιμένει να μου λέει μπαρούφες. Και ξαφνικά ως δια μαγείας βρήκε την κοπέλα στο τηλέφωνο που δεν την έβρισκε!

Αυτό που θα κάνω εγώ, είναι να πώ σε όλους τους γνωστούς μου αυτό που έπαθα και να μην προτιμήσει κανείς το συγκεκριμένο κομμωτήριο.

Απορώ όμως, ο επαγγελματισμός έχει πάει περίπατο..

Την πήρα τελικά τηλέφωνο, δεν ήθελα να πάω από εκεί και να συγχυστώ. Της είπα ότι είμαι η κοπέλα που έστησε την Κυριακή και αυτή με ρώτησε αν της κάνω πλάκα. Της λέω δεν έχω καμία όρεξη για πλάκα, ειδικά αφού πήγα αχτένιστη στην βάπτιση της κόρης μου. Μου εξήγησε ότι έστειλε μια κοπέλα που συνεργάζονται στο κομμωτήριο και μάλιστα ότι της είπε εκείνη ότι ήρθε , μας χτένισε και όλα καλά και όλα ωραία. Δεν πίστευα σε αυτό που άκουγα. Αρα της λέω η συνεργάτιδά σου λέει ψέμματα. Αυτή έκανε και καλά ότι έμεινε έκπληκτη και ότι θα μιλήσει μαζί της και θα με πάρει. (ακόμα με παίρνει). Οταν της είπα ότι το κινητό της ήταν κλειστό δεν είπε τίποτα. Η συνεργάτιδά της ή λέει ψέμματα ότι ήρθε και μας χτένισε ή είναι και αυτή στο κόλπο και μου το παίζουν τώρα τρείς λαλούν και τρείς χορεύουν και με τσαντίζει αυτό ακόμη περισσότερο. Τι λέτε να κάνω?

Εμένα μου φαίνεται πως σε δουλεύει. Καταρχήν όταν κλείνεις ραντεβού με πελάτισσα, δεν στέλνεις μετά άλλον συνεργάτη, διαφορετικά θα έπρεπε να σε είχε ενημερώσει από πριν ότι δεν θα σε χτενίσει η ίδια. Άλλη μια απόδειξη λοιπόν για το πόσο κακή επαγγελματίας είναι. ΚΑΙ κακή ψεύτρα.
και κακοί επαγγελματίς υπάρχουν πολλοί το ψέμα όμως δεν αντέχεται!

Μετά από αυτό (και εφόσον δεν σε πάρει με χίλιες συγγνώμες να σου εξηγήσει τι ακριβώς έγινε ή ποιους χτένισε η συνεργάτιδα) εγώ θα πήγαινα στο μαγαζί να της μιλήσω αυτοπροσώπως. Στο τηλέφωνο είναι πιο εύκολο να σου πει ψέματα ο άλλος. Μην το αφήσεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις φασαρία και να συγχιστείς, ούτε να σηκώσεις τη γειτονιά στο πόδι. Αλλά αν δεν κάνεις τίποτα, θα είναι σαν να της χαρίζεσαι.

Το να σου λέει ότι είπε σε μια συνεργάτιδα να έρθει, τι νόημα έχει; (ρώτα τη) Τη συνεργάτιδα έκλεισες ή την ίδια; Ρώτα τη και αυτό. Και ρώτα και το όνομα της συνεργάτιδας και πώς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί της. Έτσι για να δούμε τι θα σου πει.

συμφωνώ!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Σας σας πώ την εξήγηση που μου έδωσε, αυτό τουλάχιστον επιτρέπεται από τους κανόνες νομίζω. Μου είπε ότι ναι, τελικά είχα δίκιο! Η κοπέλα που μου έστειλε να έρθει να με χτενίσει δεν ήρθε ποτέ! Της είπε ψέμματα και της ίδιας ότι ήρθε. Και όταν την ρώτησε γιατί δεν πήγε, εκείνη της απάντησε ''γιατί δεν γούσταρα''. Και δεν σήκωνε τα τηλέφωνα της αφεντικίνας της.. Και δεν θα την απολύσει απλά θα της βάλει γερό χέρι, γιατί και άλλη φορά την έχει αφήσει ξεκρέμαστη.. Φούμαρα.. Μου ζητούσε χίλια συγνώμη και μου πρότεινε να μας χτενίσει και να βγάλουμε εκ νέου φωτογραφίες... Μου είπε να με χτενίζει ένα χρόνο δωρεάν. Μου το έπαιξε πολύ στεναχωρημένη. Αλλά η αλήθεια είναι ότι με δούλευε. Γιατί αυτή η εξήγηση δόθηκε όταν της είπα ότι θα το φτάσω στα άκρα (νομικά) αν επιμένει να μου λέει μπαρούφες. Και ξαφνικά ως δια μαγείας βρήκε την κοπέλα στο τηλέφωνο που δεν την έβρισκε!

Αυτό που θα κάνω εγώ, είναι να πώ σε όλους τους γνωστούς μου αυτό που έπαθα και να μην προτιμήσει κανείς το συγκεκριμένο κομμωτήριο.

Απορώ όμως, ο επαγγελματισμός έχει πάει περίπατο..

τώρα ό,τι έγινε έγινε, εγώ θα δεχόμουν τη συγνώμη της, και τα οφέλη από τον φόβο της μην ακουστεί, κι ας είναι ψέυτικη. Εν ολίγοις 1 χρόνο δωρεάν χτένισμα!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις