Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Με έστησε η κομμώτρια την μέρα της βάπτισης

Recommended Posts

Είχα κανονίσει να έρθει να χτενίσει εμένα και την μητέρα μου. Επειδή δεν μπορούσε να έρθει ο δικός μου κομμωτής, απευθύνθηκα σε ένα κομμωτήριο κάπου κοντά στο οποίο δεν είχα ξαναπάει. Ενώ κανονίσαμε τις λεπτομέρειες μου είπε ΄΄κανονίστε να έρθετε, γιατί θα έρθω από μακριά!'' και τελικά δεν ήρθε ποτέ αυτή. Ούτε το κινητό της σήκωνε. Το να έπαθε κάτι, δεν έπαθε. Γιατί την είδε μια φίλη μου στο κομμωτήριό της την άλλη ημέρα. Δεν είχα χρόνο να το σκεφτώ, αλλά τώρα που τελείωσε η βάπτιση, αισθάνομαι ξανά την οργή μέσα μου. Περίμενα να βαπτίσω την κόρη μου και ήμουνα αχτένιστη! Υπάρχει κάτι να κάνω για αυτή την κοπέλα? Το να πάω στο μαγαζί και να κάνω φασαρία δεν είναι του στυλ μου αλλά και πάλι με εκνευρίζει να το αφήσω έτσι. Καμία γνώμη?

Διαφημίσεις

Δε νομίζω ότι μπορείς να κινηθείς νομικά, μπορείς όμως να πας να της μιλήσεις και να τη ρωτήσεις γιατί σε έστησε. Ίσως να μπέρδεψε τη μέρα ή την ώρα. Μπορεί να υπάρχει μια απλή εξήγηση. Ούτως ή άλλως, καλό θα είναι να έρθει "αντιμέτωπη" με την απογοήτευσή σου, σαφώς καλύτερο από το να το αφήσεις να περάσει έτσι, χωρίς να πεις τίποτα.

Είχα κανονίσει να έρθει να χτενίσει εμένα και την μητέρα μου. Επειδή δεν μπορούσε να έρθει ο δικός μου κομμωτής, απευθύνθηκα σε ένα κομμωτήριο κάπου κοντά στο οποίο δεν είχα ξαναπάει. Ενώ κανονίσαμε τις λεπτομέρειες μου είπε ΄΄κανονίστε να έρθετε, γιατί θα έρθω από μακριά!'' και τελικά δεν ήρθε ποτέ αυτή. Ούτε το κινητό της σήκωνε. Το να έπαθε κάτι, δεν έπαθε. Γιατί την είδε μια φίλη μου στο κομμωτήριό της την άλλη ημέρα. Δεν είχα χρόνο να το σκεφτώ, αλλά τώρα που τελείωσε η βάπτιση, αισθάνομαι ξανά την οργή μέσα μου. Περίμενα να βαπτίσω την κόρη μου και ήμουνα αχτένιστη! Υπάρχει κάτι να κάνω για αυτή την κοπέλα? Το να πάω στο μαγαζί και να κάνω φασαρία δεν είναι του στυλ μου αλλά και πάλι με εκνευρίζει να το αφήσω έτσι. Καμία γνώμη?

Θαυμαζω και απορω με την ψυχραιμια σου!!!! επρεπε απο χθες να πηγαινες στο μαγαζι της !!!

το ποσο εκνευριζομαι με κατι τετοια ειναι απεριγραπτο.

Επειδη κ εγω την πατησα περιπου οπως εσυ αλλα εγω ημουν πιο τυχερη -με ενημερωσε 2 μερες πριν γινω κουμπαρα οτι δε θα με αναλαβει ενω την ειχα κλεισει 3 μηνες πριν- ενα πραγμα εχω καταλαβει:

Ποτε ξανα κομμωτρια στο σπιτι!

Παντα υπαρχει η πιθανοτητα να μην ερθει ενω αν κλεισεις σε μαγαζι, δε μπορει, μαλλι θα κανεις!

Κανονικα πρεπει να δωσεις το ονομα της κ να την δυσφυμισεις κ στο μαγαζι πρεπει να πεις τι εχει συμβει.

Να χαιρεσαι το νεοφωτιστο παιδακι σου!:P

Διαφημίσεις

Πριν τη δυσφημίσει, καλό είναι να της μιλήσει για να μάθει τι έγινε. Μπορεί να έτυχε μια αναποδιά, μπορεί να έχασε το τηλέφωνο ή να χάλασε το κινητό της και να μην μπορούσε να ειδοποιήσει. Χίλια δύο μπορεί να έγιναν. Ας πάει να της μιλήσει πρώτα και μετά να την κάνει ρόμπα στο ίντερνετ.

Πριν τη δυσφημίσει, καλό είναι να της μιλήσει για να μάθει τι έγινε. Μπορεί να έτυχε μια αναποδιά, μπορεί να έχασε το τηλέφωνο ή να χάλασε το κινητό της και να μην μπορούσε να ειδοποιήσει. Χίλια δύο μπορεί να έγιναν. Ας πάει να της μιλήσει πρώτα και μετά να την κάνει ρόμπα στο ίντερνετ.

E αυτο λεμε..

Πω πω, θα είχα φρικαρει.... Εγώ κλείνω μέσω μιας εταιρείας όταν πχ είναι Κυριακή κ θέλω χτένισμα. Καθημερινές προτιμώ να πηγαίνω εγω στο κομμωτήριο κ για σιγουριά , αλλα γιατι είναι κ πιο οικονομικά. Πάντως χαράς την ψυχραιμία σου... Να περνάει η ώρα κ εκείνη αφαντη. Δεν την έπαιρνες τηλ;;;

κι εγώ θα πήγαινα από το κομμωτήριο, σε ώρα με κόσμο, θα τη ρωτούσα πρώτα σε έντονο ύφος τί συνέβη και δεν ήρθε ποτέ, γιατί δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά μου και γιατί δε με ειδοποίησε να το ακυρώσουμε. αν από την απάντησή της, καταλάβαινα ότι με κοροιδεύει, θα την έκανα ρεζίλι μπροστά στους πελάτες και θα την ξεφώνιζα παντού!!!

δε μπορεί να θεωρείσαι επαγγελματίας και να φέρεσαι έτσι.

Διαφημίσεις

Μην το αφήσεις έτσι, και εμένα δεν είναι του στυλ μου να κάνω φασαρίες αλλά αυτό ξεπέρνα καθετί άλλο...θα πήγαινα απο το μαγαζί δεν υπάρχει περίπτωση για να ακούσω τί έχει να πεί, πραγματικά δηλαδή σε κάτι τέτοιο ποια δικαιολογία θα βρεί;Ότι και να συνέβει όφειλε να σε ενημερώσει, σίγα μην έχασε το κινητό, τί είναι βελόνα και το εχασε;

Κορίτσια χίλια δύο πράγματα μπορεί να έχουν συμβεί. Μπορεί να μην έχασε το κινητό αλλά να έχασε το χαρτάκι που είχε γράψει το τηλέφωνο της πελάτισσας. Ή να μπέρδεψε τις ημερομηνίες. Όλα είναι πιθανά.

Εγώ το έχω σύστημα όταν έχω κλείσει χτένισμα ή μανικιούρ ή βάψιμο στο σπίτι μου, να παίρνω τηλέφωνο την κοπέλα την προηγούμενη μέρα για να επιβεβαιώσω το ραντεβού, ειδικά αν δεν υπάρχει προηγούμενη σχέση εμπιστοσύνης. Άνθρωποι είμαστε, πολλά συμβαίνουν, και σίγουρα δεν είναι όλοι οι επαγγελματίες 100% αξιόπιστοι. Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.

Εφόσον διαπιστώσεις ότι δεν της έτυχε κάτι πολύ σημαντικό (στα σημαντικά πράγματα στον επαγγελματικό τομέα θεωρούνται να είσαι στο νοσοκομείο εσύ ή κάποιος γονιός σου)........τότε κράξιμο.......πολύ κράξιμο.

Μέσα στο κομμωτήριό της.

Να φροντίσεις να είναι γεμάτο όταν πας.

Και να είσαι "ευγενική" στο κράξιμό σου, μη φας καμία μήνυση για εξύβριση.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Την πήρα τελικά τηλέφωνο, δεν ήθελα να πάω από εκεί και να συγχυστώ. Της είπα ότι είμαι η κοπέλα που έστησε την Κυριακή και αυτή με ρώτησε αν της κάνω πλάκα. Της λέω δεν έχω καμία όρεξη για πλάκα, ειδικά αφού πήγα αχτένιστη στην βάπτιση της κόρης μου. Μου εξήγησε ότι έστειλε μια κοπέλα που συνεργάζονται στο κομμωτήριο και μάλιστα ότι της είπε εκείνη ότι ήρθε , μας χτένισε και όλα καλά και όλα ωραία. Δεν πίστευα σε αυτό που άκουγα. Αρα της λέω η συνεργάτιδά σου λέει ψέμματα. Αυτή έκανε και καλά ότι έμεινε έκπληκτη και ότι θα μιλήσει μαζί της και θα με πάρει. (ακόμα με παίρνει). Οταν της είπα ότι το κινητό της ήταν κλειστό δεν είπε τίποτα. Η συνεργάτιδά της ή λέει ψέμματα ότι ήρθε και μας χτένισε ή είναι και αυτή στο κόλπο και μου το παίζουν τώρα τρείς λαλούν και τρείς χορεύουν και με τσαντίζει αυτό ακόμη περισσότερο. Τι λέτε να κάνω?

Εμένα μου φαίνεται πως σε δουλεύει. Καταρχήν όταν κλείνεις ραντεβού με πελάτισσα, δεν στέλνεις μετά άλλον συνεργάτη, διαφορετικά θα έπρεπε να σε είχε ενημερώσει από πριν ότι δεν θα σε χτενίσει η ίδια. Άλλη μια απόδειξη λοιπόν για το πόσο κακή επαγγελματίας είναι. ΚΑΙ κακή ψεύτρα.

Διαφημίσεις

κι εγώ θα πήγαινα από το κομμωτήριο, σε ώρα με κόσμο, θα τη ρωτούσα πρώτα σε έντονο ύφος τί συνέβη και δεν ήρθε ποτέ, γιατί δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά μου και γιατί δε με ειδοποίησε να το ακυρώσουμε. αν από την απάντησή της, καταλάβαινα ότι με κοροιδεύει, θα την έκανα ρεζίλι μπροστά στους πελάτες και θα την ξεφώνιζα παντού!!!

δε μπορεί να θεωρείσαι επαγγελματίας και να φέρεσαι έτσι.

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο θα εκανα,φανταζεσαι να το κανει και σε καμια νυφη???

Μετά από αυτό (και εφόσον δεν σε πάρει με χίλιες συγγνώμες να σου εξηγήσει τι ακριβώς έγινε ή ποιους χτένισε η συνεργάτιδα) εγώ θα πήγαινα στο μαγαζί να της μιλήσω αυτοπροσώπως. Στο τηλέφωνο είναι πιο εύκολο να σου πει ψέματα ο άλλος. Μην το αφήσεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις φασαρία και να συγχιστείς, ούτε να σηκώσεις τη γειτονιά στο πόδι. Αλλά αν δεν κάνεις τίποτα, θα είναι σαν να της χαρίζεσαι.

Το να σου λέει ότι είπε σε μια συνεργάτιδα να έρθει, τι νόημα έχει; (ρώτα τη) Τη συνεργάτιδα έκλεισες ή την ίδια; Ρώτα τη και αυτό. Και ρώτα και το όνομα της συνεργάτιδας και πώς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί της. Έτσι για να δούμε τι θα σου πει.

Η κουμπάρα μου έπαθε κάτι παρόμοιο στον γάμο της!!!Περίμενε την κομμώτρια...έστησε γαμπρό και καλεσμένους γιατί η κομμώτρια της άργησε να έρθει!!!γιατί είχε δουλειά στο κομμωτήριο...και της τα έφτιαξε γρήγορα και δεν ήταν όπως έπρεπε όπως λέει η κουμπάρα μου ,εμένα μου άρεσαν...

Ειπες οτι σου ειπε να φροντισετε να ερθετε γιατι αυτη θα ερχοταν απο μακρια αλλα τελικα σας εστησε και δεν ηρθε. Που ειχατε ραντεβου και αυτη δεν ηρθε?

Πολυ αντιεπαγγελματικη ολη η συμπεριφορα της, ακομα και η δικαιολογια της.

Εγω θα εμπαινα στον πειρασμο να της κανω το ιδιο! Δηλαδη αν ερχεται απο μακρια θα της ξαναεκλεινα ραντεβου και θα την εστεινα εγω. Να δει τη γλυκα!

α οκ εκτός του ότι είναι αντιεπαγγελματίας είναι και και κακή ψέυτρα, αυτό που σου είπε σαν δικαιολογία είναι αν όχι χειρότερο απο το στήσιμο το ίδιο άσχημο. Εσύ μ'αυτήν έκλεισες όχι με τη συνεργάτιδα (λέμε τώρα ότι τάχα έστειλε άλλον).

Μην το αφήσεις έτσι με τίποτα, αυτό που είπε μια κοπέλα πιο πάνω, απο το τηλέφωνο είναι ευκολότερο να πεις ψέμματα...να δούμε από κοντά τί θα σου πεί.

θα πας απο το μαγαζι κ θα της πεισ να σε αποζημιωσει με τα λεφτα που θα επερνε για το χτενισμα γιατι εισαι αποφασισμενη να το τραβηξεις πολυ κ θα φροντησεις να μην μπει καινουργιος κοσμος μεσα

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο θα εκανα,φανταζεσαι να το κανει και σε καμια νυφη???

εμενα αργησε να ερθει στο γαμο μου, και ηταν και γνωστος της αδερφης μου. βεβαια προλαβε και μου εκανε το χτενισμα που ειχαμε κανει προβα-κ πιο ωραιο- αλλα για το μακιγιαζ ειχαμε συμφωνησει οτι θα ερχοταν με τη γυναικα του αλλα τελικα με εβαψε η βοηθος του και φυσικα μετα το τελος του γαμου ειχε μεινει μονο η μασκαρα, βαφτηκα μονη μου για το τραπεζι.

ηταν η μοναδικη φορα που χτενηστηκα σε κομμωτη, αλλα γενικα οποτε χω ραντεβου με καποιον επαγγελματια, ακομα και οταν ειναι να παω εγω, επειδη μου εχει τυχει πολλες φορες να με στησουν ή να μην μου εχουν περασει το ραντεβου περνω τηλ την προηγουμενη μερα ή λιγες ωρες πριν να το επιβεβαιωσω.

Ακόμη δεν με πήρε τηλέφωνο (όπως μου είπε) για να μου πεί τι συνέβη τελικά. Και δεν νομίζω να πάρει. Αρα ήταν ψεύτρα με τα όλα της. Αυριο λέω να την ξαναπάρω εγώ. Αμα της πώ ότι θα της κάνω συκοφαντική δυσφήμιση παντού (στις κουτσομπόλες που λέτε παραπάνω, στο ίντερνετ κτλ κτλ) ποιά θα είναι άραγε η αντίδρασή της? Δεν θέλω να πάω από το κομμωτήριο και να κάνω σκηνή γιατί όταν τσακώνομαι κάνω ώρα να συνέλθω και έχω ένα μωρό να φροντίσω.

Τώρα άμα της πώ να μου δώσει τα λεφτά για αποζημίωση, ωραίο μου ακούγεται αλλά και πάλι δεν το βλέπω να δέχεται. Δεν ξέρω πραγματικά τι θα ακούσω αύριο από το στόμα της.

Και αυτό που έχει σημασία είναι η στεναχώρια μου που πήγα αχτένιστη στο πιο σημαντικό γεγονός του παιδιού μου.

Tώρα που έζησες μια σημαντική στιγμή του παιδιού σου,

πήγαινε από το μαγαζί της κ ψάλτην κανονικότατα κ χοντρά!

Ασε τα τηλέφωνα κ πήγαινε από εκεί.

Θα σου κάνει μήνυση για εξύβριση?

Θα της κάνεις μήνυση για ηθική βλάβη να δεί τί εστί βερύκοκο!

υγ: Σου κρατάω εγώ το παιδί! Τί τρία, τί τέσσερα!

εντίτ: κ ο κομμωτής σου κράξιμο θέλει.

Τί θα πεί δεν μπορεί? Κανένα έμπιστο άτομο/ γνωστό δεν είχε να σου στείλει?

Σε γνωρίζει υποτίθεται!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!