Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ερωτημα για οσες στερουνται το σεξ

Recommended Posts

Πολλες κοπελες με καποιο προβλημα (επι τουτου η απο ιστορικο) η μετα απο περιδεση εχουμε εντολη απο τους γιατρους να απεχουμε απο τα ερωτικα δρωμενα.

Ομως επειδη ο οργανισμος μας δουλευει full και οι ορμονες ειναι στο κοκκινο ειναι αναποφευκτη η ερωτικη διεγερση ειτε στον ξυπνιο (κατι που μπορει να ελεγχεται) ειτε στον υπνο μας (δυσκολα να ελεγχεται) με αποτελεσμα η στην αυτοματη ολοκληρωση (συνηθως συμβαινει στον υπνο ασυνειδητα) η στην "αυτοχειρια" οπως ονομαζω τον αυνανισμο.

Ειτε στην περιπτωση της ερωτικης διεγερσης ειτε στην ολοκληρωση αυτης με αυτοχειρια απο οσο ξερω προκαλουνται συσπασεις (και ειναι ουσιαστικα αυτο που πρεπει να αποφευγουμε οι γυναικες με αποχη) ειναι τελικα επικινδυνες για την κυηση, ιδιως για τον τραχηλο?Η εμπειρια σας και οι γιατροι σας τι εχουν πει πανω σε αυτο? Εμενα καποια στιγμη μου ειπε οτι δεν θεωρουνται επικινδυνες οι συσπασεις αυτες αλλα θα ηθελα να ξερω την γνωμη και αλλων.

Διαφημίσεις

Πολυ καλο τοπικ. Αμα δεν θεωρουνται οι συσπασεις επικινδυνες σε τετοιες περιπτωσεις, τοτε τι ειναι αυτο που πρεπει να αποφευγεται ( η διείσδυση ? ) ?

απο οσο εχω καταλαβει και ισχυριζεται και μια φιλη η οποια ειχε παρομοια θεματα περσι στην εγκυμοσυνη της η διεισδυση και τα "ντα

πα ντουπα" της διεισδυσης ερεθιζουν και ενοχλουν τον τραχηλο (γι αυτο προφανως και αρκετοι γιατροι δεν βαζουν χερι στον κολπο μεχρι το τριτο τριμηνο αν εχει προηγηθει καποιο προβλημα η περιδεση οπως στην δικη μου περιπτωση)..παρολα αυτα δεν παυει η ερωτικη διεγερση να προκαλει συσπασεις..ετσι καταλαβαινω..το ποσο επηρεαζουν απλα δεν μπορω να ξερω..

Δεν εχω καταλαβει τι γινεται μ' αυτο το πραγμα. Ο καθε γιατρος τα δικα του λεει. Παντως η αληθεια ειναι πως οσο κι αν το εχεις παρει αποφαση να αποφυγεις τον οργασμο στον ξυπνιο, στον υπνο ειναι αδυνατον. Οι ορμονες κανουν παρτυ και ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται. :lol:

Οποτε, χαλαρα. Αλλωστε οι συσπασεις της μητρας απο οργασμο ερωτικου παιχνιδιου ανευ διεισδυσεως ειναι πιο ηπιες απ' οταν υπαρχει διεισδυση, οποτε μια στο τοσο με μετρο φανταζομαι δεν ειναι ικανη να κανει κακο. Εγω παντως ειμαι υπερ του παιχνιδιου (χωρις διεισδυση) οταν υπαρχει το απαγορευτικο απ' το γιατρο, γιατι δεν πρεπει να ξεχναμε και τη σχεση του ζευγαριου που θελει την τρυφεροτητα και το παθος να υπαρχει κι οχι να κοιμομαστε σαν αδερφακια.

Δεν εχω καταλαβει τι γινεται μ' αυτο το πραγμα. Ο καθε γιατρος τα δικα του λεει. Παντως η αληθεια ειναι πως οσο κι αν το εχεις παρει αποφαση να αποφυγεις τον οργασμο στον ξυπνιο, στον υπνο ειναι αδυνατον. Οι ορμονες κανουν παρτυ και ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται. :lol:

Οποτε, χαλαρα. Αλλωστε οι συσπασεις της μητρας απο οργασμο ερωτικου παιχνιδιου ανευ διεισδυσεως ειναι πιο ηπιες απ' οταν υπαρχει διεισδυση, οποτε μια στο τοσο με μετρο φανταζομαι δεν ειναι ικανη να κανει κακο. Εγω παντως ειμαι υπερ του παιχνιδιου (χωρις διεισδυση) οταν υπαρχει το απαγορευτικο απ' το γιατρο, γιατι δεν πρεπει να ξεχναμε και τη σχεση του ζευγαριου που θελει την τρυφεροτητα και το παθος να υπαρχει κι οχι να κοιμομαστε σαν αδερφακια.

Συμφωνω απολυτα με την φιλη Jean!

Aκομη κ για μας που ολα ηταν καλα αλλα ο συντροφος λογω φοβου απειχε, το παιχνιδι ηταν επιτακτικη αναγκη.

Οι συσπασεις υποτιθεται ειναι οι επικυνδυνες οχι η δυεισδυση οποτε φανταζομαι οτι παιζει ρολο η ενταση τους.

Διαφημίσεις

Στα βιβλία λέει οτι το σεξ επιρέπεται μετά το πρώτο τρίμηνο εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αρα λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την διείσδηση. Στο τέλος πάλι εχω ακούσει να αποφεύγεται γιατί προκαλεί τοκετό (ειδικά η εκσπερμάτωση μέσα στον κόλπο)....τώρα τι να σου πω....

Εγω ενω στον ύπνο μου εχω ορεξούλες στον ξύπνιο μου κομψι κομψά....μάλλον προς το οχι....αλλα το θέμα ειναι οτι ο σύντροφος μου βλέπει την κοιλάρα μου και σκέφτεται τον μπέμπη αντί για το "κάτω κεφάλι" οπότε δεν το βλέπω να το συνεχίζουμε πολύ το σπορ!

Εχω παρατηρήσει οτι μετά το σεξ νιώθω κάτι ανεπαίσθητο χαμηλά στην κοιλιά σαν πονάκι αλλα μετά απο λίγο υποχωρεί.

Κοριτσια εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο σε σχεση με το σεξ..Πρεπει να χρησιμοποιουμε προφυλαξη κατα την εγκυμοσυνη?Γιατι η γιατρος μου σημερα μου ειπε οτι καλο ειναι να χρησιμοποιουμε..Γιατι ομως? :(

Κοριτσια εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο σε σχεση με το σεξ..Πρεπει να χρησιμοποιουμε προφυλαξη κατα την εγκυμοσυνη?Γιατι η γιατρος μου σημερα μου ειπε οτι καλο ειναι να χρησιμοποιουμε..Γιατι ομως? :(

α) το σπερμα περιεχει καποια συγκεκριμενη ουσια (εικαζεται) η οποια προκαλει προωρες συσπασεις και γι αυτο και υπαρχει κατηγορια μαιευτηρων οι οποιοι ενθαρρυνουν τα ζευγαρια να κανουν ελευθερα και τακτικα σεξ στο τελευταιο διαστημα της κυησης προκειμενου να προκληθει ο τοκετος..(το χω ακουσει απο γιατρο η ιδια αυτο που γραφω)

β)το σπερμα (πιστευω ομως και το προφυλακτικο και ας ειναι λιπασμενο και αποστειρωμενο) διαταρασσει το ph του κολπου που στην πραξη σημαινει πως η οποια διαταραχη μπορει να προκαλεσει τις λεγομενες προωρες συσπασεις και απο οσο εμαθα απο μαιευτηρα γνωστο μου ειναι και ο βασικοτερος λογος οπου στις γυναικες με περιδεση η καποιο αλλο προβλημα απαιτειται τελικα η αποχη απο τις ερωτικες επαφες και μετα λογω των ενοχλησεων που μπορει να επιφερει η διεισδυση στον τραχηλο.

για να ελαχιστοποιήθεί ο κίνδυνος να μεταδωθούν ιοι και μικρόβια, οπότε να δημιουργηθεί λοίμωξη στον τράχηλο και να δημιουργηθεί πρόωρος τοκετός.

Αν ομως η εκσπερματωση γινεται εξω και οχι μεσα που ειναι το προβλημα?Στην δικια μου περιπτωση δεν υπαρχει περιδεση τραχηλου..Μηπως η γιατρος μου φοβαται για μικροβια,μυκητες κ.λ.π και μου το ειπε προληπτικα?Το μονο προβλημα που μου εχει παρουσιαστει στην εγκυμοσυνη ειναι το ουρεοπλασμα που δεν φευγει με τιποτα το ατιμο,και ειναι η τριτη φορα που θα παρω αντιβιωση γι αυτο(μια πριν την εγκυμοσυνη και δυο κατα την διαρκεια).. :(

Διαφημίσεις

Εμένα ο γιατρός μου το έκοψε 1η Αυγούστου.Δύσκολος μήνας για να μην κάνεις σεξ. :oops:

Αδιανόητο αλλα ΝΑΙ...δεν πειράζει η διείσδυση, αλλά οι συσπάσεις που μπορεί να προκαλέσουν οι οργασμοί.

Εμένα μου είπε, οτι είναι για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Ατιμη κοινωνία!Άλλους τους ανεβάζει, άλλους τους κατεβάζει!! :roll:

Κορίτσια...αφήστε το....ΣΕΞ....ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! :lol::shock:

Ατιμη κοινωνία!Άλλους τους ανεβάζει, άλλους τους κατεβάζει!! :roll:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Παντως θυμαμαι περιπτωση φιλικου ζευγαριού που ο γιατρος τους επετρεψε τη διεισδυση αλλα ΟΧΙ τον οργασμο ( της γυναικας εννοειται... ο αντρας μπορουσε απροσκοπτα να καταρριψει τα ρεκορ του). Και ερχομαι να ρωτησω: Ποιος ο λογος να παρεις το μονοπατι για την πηγη αμα ειναι να μην πιεις τελικα νερο;; :roll: What's the point?

Και μου αρεσει που στα περιοδικα λενε ποσο ερωτικη ειναι η περιοδος της εγκυμοσυνης..Αγγουρια.. :(:lol:

Ναι σαφως και ισχυει αν οχι μονιμα σιγουρα για καποιους μηνες οπου οι ορμονες ειναι στο full αλλα το ζητημα ειναι να μπορεις να κανεις κατι πανω σε αυτο οπως εχουν την τυχη καποιες γυναικες που δεν τις απεχει ο γιατρος τους απο το αθλημα..

επισης για μια αλλη κοπελα που εγραψε οτι η εκσπερματωση γινεται εξω αυτο ειναι το λιγοτερο διοτι ο συντροφος σου (ασχετα αν ειναι μονογαμικος) εχει υγρα με διαφορετικο "περιβαλλον" απο το δικο σου το οποιο στη διαρκεια της κυησης ειναι εξαιρετικα ευαλωτο και ως επι το πλειστον μπορει να επιβαρυνει το δικο σου ph και να εχεις προωρες συσπασεις κ.λ.π. οτι ειπα εγω σε προηγουμενη απαντηση και η voula2!

Το ζητουμενο ομως ειναι παντα ενα! Οι κοπελες που μαχαιρι εκοψαν το σεξ ειτε προληπτικα ειτε απο εμφανης λογους..πως την παλευουν με τις ορεξεις τους διοτι εστω και στα μισα σε εναν οργασμο κατα τη διαρκεια του υπνου λιγο πολυ οι περισσοτερες βιωνουν για να μη μιλησω για τις κοπελες που λυνουν το προβλημα μονες τους και στον ξυπνιο τους (οπως λεει και ενα παλιοτραγουδο της Βανδη..λειπεις μα δεν εχω προβλημα μ'αρεσει μονη μου μεσ το σαλονι μου, κι ομως καλα περνω στον καναπε μου εγω..).. προκαλουνται συσπασεις ανεκτες η επικινδυνες?..να νοιωθουμε τυψεις η να βγαλουμε τα απωθημενα μας?..

αντε και του χρονου να τους ξεζουμισουμε τους κυριους μας..η οποιοι μεταξυ μας και χωρις διεισδυση υπαρχουν τροποι να τους ικανοποιουμε καργα και μην τολμησει κανεις να πει το αντιθετο!

Διαφημίσεις

μεταξυ μας και χωρις διεισδυση υπαρχουν τροποι να τους ικανοποιουμε καργα και μην τολμησει κανεις να πει το αντιθετο!

:lol::lol::lol:

Πολυ μου αρεσεις που θετεις θεματα εντελως ακομπλεξαριστη :wink:

Κοιτα, το θεμα ειναι πως φυσικα και μπορεις να ικανοποιησεις το συντροφο σου "καργα" οπως λες :lol: αλλα εμενα ας πουμε οταν ισχυε το απαγορευτικο δεν ηθελε με τιποτα να παιζουμε χωρις εγω να παιρνω κατι απο αυτο. Το θεωρουσε αδικο. Ελα ομως που εμενα μου ερχοταν αυθορμητα. Αλλα δεν καθοταν με τιποτα. Εξακολουθω να υποστηριζω παντως οτι οι συσπασεις του οργασμου οταν δεν υπαρχει διεισδυση ειναι πιο ηπιες οποτε ποιο το προβλημα αν αυτο γινεται μια στο τοσο; Ρε παιδια, ανθρωποι ειμαστε, δεν γινεται να βγαλεις 9 μηνες ετσι! Εγω δεν μπορουσα. Οι ορμονες χτυπανε κοκκινο. Υπαρχουν και οργασμοι "λάου λάου" που λενε και στο χωριο μου. Απ' το να χτυπανε τα νευρα κοκκινο καλυτερα να παιζεις με προσοχη. Ολα γινονται. Ετσι κι αλλιως η μητρα κανει απο μονη της συσπασεις, ειναι φυσιολογικο. Και φυσικα τους οργασμους εν υπνω καμια δεν τους αποφυγε. (και μην μου πει καμια οτι δεν ειχε!! ) Οποτε γιατι να μην γινει και κανενας στον ξυπνιο, να το απολαμβανεις τουλαχιστον;

μεταξυ μας και χωρις διεισδυση υπαρχουν τροποι να τους ικανοποιουμε καργα και μην τολμησει κανεις να πει το αντιθετο!

:lol::lol::lol:

Πολυ μου αρεσεις που θετεις θεματα εντελως ακομπλεξαριστη :wink:

Κοιτα, το θεμα ειναι πως φυσικα και μπορεις να ικανοποιησεις το συντροφο σου "καργα" οπως λες :lol: αλλα εμενα ας πουμε οταν ισχυε το απαγορευτικο δεν ηθελε με τιποτα να παιζουμε χωρις εγω να παιρνω κατι απο αυτο. Το θεωρουσε αδικο. Ελα ομως που εμενα μου ερχοταν αυθορμητα. Αλλα δεν καθοταν με τιποτα. Εξακολουθω να υποστηριζω παντως οτι οι συσπασεις του οργασμου οταν δεν υπαρχει διεισδυση ειναι πιο ηπιες οποτε ποιο το προβλημα αν αυτο γινεται μια στο τοσο; Ρε παιδια, ανθρωποι ειμαστε, δεν γινεται να βγαλεις 9 μηνες ετσι! Εγω δεν μπορουσα. Οι ορμονες χτυπανε κοκκινο. Υπαρχουν και οργασμοι "λάου λάου" που λενε και στο χωριο μου. Απ' το να χτυπανε τα νευρα κοκκινο καλυτερα να παιζεις με προσοχη. Ολα γινονται. Ετσι κι αλλιως η μητρα κανει απο μονη της συσπασεις, ειναι φυσιολογικο. Και φυσικα τους οργασμους εν υπνω καμια δεν τους αποφυγε. (και μην μου πει καμια οτι δεν ειχε!! ) Οποτε γιατι να μην γινει και κανενας στον ξυπνιο, να το απολαμβανεις τουλαχιστον;

κι εμενα ο συζυγος καθε φορα που κανω νυξη να του θυμησω οτι δεν ειμαστε αδελφακια μου αρνειται ευγενικα γιατι επισης νοιωθει ασχημα που εγω δεν μπορω να μπω σε αυτη τη διαδικασια αλλα τον απειλησα οτι θα κανω εφοδο καμια νυχτα που θα κοιμαται βαρια και δεν θα μπορει να πει και τιποτα..

τωρα να σοβαρευτουμε..εαν επιμεινουμε και λιγο παραπανω..μην πω εαν τους βαλουμε με το ζορι κατω δεν προκειται να πουν οχι..τραβατε με και ας κλαιω ειναι..και στην τελικη το μελι ειναι μελι..

παντως εγω προσωπικα οσες φορες του προσφερα χαρα ειχα την ικανοτητα να κλειδωνω το μυαλο μου και να μην παρασυρομαι αλλα αυτο δεν πιανει παντα και το ξερω..ακομη και στα ονειρα μου απατω τον ανδρα μου με τον ανδρα μου (ξερω..αυτο να παω να το κοιταξω..)

κοριτσια να συνεισφερω και εγω στην συζητηση λεγοντας σας τι μου ειπε ο δικος μου ο γιατρος αν και δεν βλεπω να συμφωνουνε και πολυ με τα παραπανω που διάβασα...

μας ειχε απαγορευσει το σεξ για το πρωτο τριμηνο για προληπτικους λογους χωρις να υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προβλημα. τοτε τον ειχα ρωτήσει, γιατρε, τι είναι το επικίνδυνο η διείσδυση ή οι συσπάσεις που προκαλούνται από τον οργασμό? εμένα ρε κορίτσια μου είχε πει η διεύσδυση είναι που είναι επικίνδυνη... μάλιστα μετά τον ρώτησα, δηλαδή μπορούμε να "παίζουμε" εξωτερικά ...? Ναι μου λέει κανε τα δικά σου ( γελώντας )

Μετά τον τέταρτο μήνα μας είπε ότι μπορούμε να κάνουμε σεξ προσεκτικά σε γενικές γραμμές. Ευτυχώς, γιατί επικρατεί μια απίστευτη κατάσταση στην εν λόγω περιοχή, η οποία με έχει οδηγήσει σε ... πολλαπλούς οργασμούς ουκ ολίγες φορές :cool: Πάντως προτιμούμε στάσεις που δεν επιτρέπουν την πολύ βαθειά διείσδηση και που μου επιτρέπουν να έχω εγώ τον ελεγχο... Ε, και μην φανταστείτε ότι το κάνουμε δα και κάθε μέρα...

Αααα και κάτι άλλο αστείο. όταν μας έδωσε το οκ ο γιατρός έπρεπε να καταφέρω να πείσω και τον άντρα μου ο οποίος φοβότανε, δεν ήθελε κτλ κτλ... Ε! Του επιτέθηκα μια δυο φορές το πρωί που πριν ξυπνήσει ήταν... ευάλωτος και σχεδόν... έτοιμος και λύθηκε έτσι το θεματάκι :wink: Καταλαβαίνετε...

Φιλιά σε όλους και καλό κουράγιο για την συνέχεια

preg.png

Αυτο με το "σιγα και προσεκτικα" δεν μπορωωω :oops: Οπως ειπατε επικρατει μια απιστευτη κατασταση και δεν μπορω να συγκρατηθώ. Θελω συνεχεια! :D Ελπιζω να κρατήσει αυτο και μετα που θα ειμαστε λιγο πιο ανετα να το ευχαριστηθουμε γιατι τωρα εχω αρχίσει και γινομαι λιγο δυσκινητη. :oops::roll:

προσωπικα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου επισης στο α τριμηνο ο γιατρος δεν μας αφηνε να χουμε σχεσεις αλλα στον τεταρτο μηνα και εμας μας ειπε αυτο το "με προσοχη" το οποιο για εμενα μεταφραζεται.."αστο καλυτερα να χεις το κεφαλι σου ησυχο"..ομοιως και ο συζυγος..και ειναι λογικο ιδιως οι ανδρες να νοιωθουν ανασφαλεια να προχωρησουν σε διεισδυση η ακομη και σε πλατωνικη επαφη γιατι φοβουνται μην προκαλεσουν κατι κακο..εγω το βρισκω τρυφερο αυτο το αισθημα ευθυνης αλλα ειναι οντως στο χερι της εγκυμονουσας να τον παροτρυνει αν θελει να το επιχειρησει ειτε με τη μορφη ολοκληρομενου σεξ η με τη μορφη στοματικου ερωτα - αυνανισμου..

Και σιγουρα οι οργασμοι στη διαρκεια της κυησης τουλαχιστον σε εμενα ηταν ιδιαιτερα εντονοι..φετος με την περιδεση καθομαι φρονιμη οσο μπορω στον ξυπνιο μου..στον υπνο μου το παλευω αν και τωρα στον 6ο μηνα εχει πεσει η ορεξη μου για σεξ και εχει ανοιξει η ορεξη για φαγητο..

καλε τι περιληπτικες που ειστε!!!!!!!!!!!!

επειδη εγω ούτε εγκυος ειμαι ακομα , ούτε παιδακι

με συγχωρητε για λιγο.....

επιστέφω :wink::lol::lol:

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

καλε τι περιληπτικες που ειστε!!!!!!!!!!!!

επειδη εγω ούτε εγκυος ειμαι ακομα , ούτε παιδακι

με συγχωρητε για λιγο.....

επιστέφω :wink::lol::lol:

δεν ζηλευω..θα βγαλω τα λυσσακα μου μετα στον ανδρουλη μου..ασε που μαλλον αυτη η αποχη τονωνει και τη σχεση μας..