Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δημόσιοι παιδικοί σταθμοί - Έναρξη.

Recommended Posts

Καλημέρα και καλό φθινόπωρο.

Μήπως γνωρίζει κάποια/ος πότε ξεκινάνε οι δημόσιοι παιδικοί σταθμοί?

Οι ιδιωτικοί ανοίγουν αύριο. Και δεν βρίσκω στο τηλέφωνο κάποιον υπεύθυνο για να ρωτήσω. Ούτε υπάρχει κάποια ανακοίνωση.

Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

αυριο ανοιγουν.ειναι η πρωτη χρονια?με πηραν τηλ επειδη ειναι η πρωτη φορα κ κανονισαμε τι ωρα θα τον παω αυριο για την εβδομαδα προσαρμογης(που σε μας το βλεπω πολυ περισσοτερο).για μιαμιση ωρα θα μεινει αυριο.δεν σε ενημερωσαν?

NRNSp2.pngsMstp2.png

Το καλοκαίρι την πήγα τρεις μήνες σε ιδιωτικό. Θα είναι η πρώτη χρονιά που θα την πάω σε δημόσιο. Αλλά δεν μας ενημέρωσε κανείς. Ούτε ξέρω τι ώρα πρέπει να την πάω, ούτε πόσο θα πληρώνω τον μήνα... τίποτα απολύτως.

βρες το τηλ του σταθμου κ παρτους το πρωι.τον δικο μου θα το παω στις 8.30.τα χρηματα δεν θα στα πουν αμεσως.εξαρταται απο την φορολογικη σου δηλωση σε πια κατηγορια ανηκεις.

NRNSp2.pngsMstp2.png

Σ'ευχαριστώ πολύ. Αυτό είχα σκοπό να κάνω.

Έπαιρνα όλη την προηγούμενη εβδομάδα τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωνε κανείς...

Θα δούμε το πρωί τελικά τι θα γίνει.

Ευχαριστώ και πάλι.

Διαφημίσεις

ξεκινανε αυριο. παρε το παιδι κ πηγαινε απο κει να κανονισεις ποτε θα το πας να ρωτησεις κ λεπτομερειες για το τι θα χρειαστει αν θα εχουν φαει απο την πρωτη βδομαδα. αν το παιδι χρειαζεται προσαρμογη καλυτερα να τους πεις οτι θα το πας απο τριτη ωστε να προσαρμοστει οσο πιο γρηγορα κ ειναι καλυτερα οταν δε θα ειναι γεματο παιδακια. δεν μπορουν να στο αρνηθουν

γιατι βρε κορίτσια εσείς επιλέγετε πότε θα ξεκινήσουν ?Εμένα ούτε κάν τηλέφωνο οτι ανοίγουν δεν με πήραν ούτε ποτε να την πάω τίποτα απολύτως:(κατά τύχη μάθαμε κίολας οτι την πήραν.:evil:

Καλησπέρα κορίτσια. Εμείς ξεκινήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα κατόπιν τηλ. επικοινωνίας με τον σταθμό, που με είχαν καλέσει για να κλείσουμε ραντεβού (είμαστε Αθήνα Αμπελόκηπους). Πήγαμε λοιπόν για να αρχίσουμε την προσαρμογή την Τετάρτη το πρωί. Αρχικά όλα καλα...Την 1η μέρα καθίσμε 2 ώρες και ήμουν όλη την ώρα εκεί (είχε ακόμη λίγα παιδάκια, διότι αρχίζουν σταδιακά), την Πέμπτη έφυγα για 1 ώρα και την Παρασκέυή το ίδιο. Αύριο είναι η τελευταία μέρα που θα μπορώ να πάω και να μείνω, διότι από Τρίτη δουλεύω (είχα πάρει άδεια), οπότε θα πρέπει να πάνε και να μείνουν μόνες τους(ξέχασα να αναφέρω ότι έχω δίδυμες κορούλες 2,5 ετών) ως το μεσημέρι που θα τις πάρει η μαμά μου. Το θέμα είναι ότι δεν αισθάνομαι και τόσο καλά για την κατάσταση στον σταθμό, 18 παιδιά με μία παιδαγωγό!!! (τις πρώτες ημέρες υπήρχε και 2η, αλλα ήταν εθελοντικά εκεί και την Παρασκευή δεν ήρθε και κανείς δεν ήξερε να μου πει αν θα επιστρέψει...), πώς θα προσαρμοστούν? τι θα πρωτοπροσέξει? Τουαλέτα ποιός θα τα πηγαίνει? Οι συνθήκες υγιεινής ανύπαρκτες λόγω έλλειψης προσωπικού και στην καθαριότητα.... Έχει κάποια άλλη κοπέλα παρόμοια εμπειρία?Sorry για το τόσο μεγάλο μήνυμα!!!

032e2ce7b2.png

Anadon κι εμείς είμαστε πολύ προβληματισμένοι!Πήραν την κόρη μου 3,5 χρονών σε δημοτικό σταθμό της Ν.Σμύρνης.Κανονικά άρχισαν 03/09.Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία την Δευτέρα 03/09 με την υπεύθυνη του σταθμού ,μου είπε πως την περασμένη εβδομάδα θα ξεκινούσαν τα περσινά παιδάκια και οι επενεγγραφές σταδιακά από 10/09.Η μικρή μου θα ξεκινήσει τελικά 17/09 γιατί όπως μου εξήγησαν, φέτος πήραν περισσότερα παιδάκια και θέλουν να ξεκινήσουν λίγα-λίγα παιδάκια προσαρμογή.Ελλείψει προσωπικού, έδειξα κατανόηση.Αναγκάστηκα βέβαια να αλλάξω την άδεια μου γιατί είχα υπολογίσει έναρξη νωρίτερα.Αυτό που με προβλημάτισε όμως είναι το εξής:η υπεύθυνη με ρώτησε εάν αυτοεξυπηρετείται πλήρως στην τουαλέτα.Απάντησα ειλικρινά ,ότι δηλαδή κατεβάζει ρούχα-εσώρουχα μόνη της , σκουπίζει τσίσα και πλένει χεράκια.Κακά όμως δεν σκουπίζει καλά και για να πω την αλήθεια δεν την εμπιστεύομαι κιόλας.Κοριτσάκι είναι και φοβάμαι λίγο , συνήθως την σκουπίζω εγώ από εμπρός προς τα πίσω.Εάν την αφήσεις μόνη της γίνεται ψιλοχάλια.Είδα λοιπόν πως η υπεύθυνη στράβωσε λίγο.Πραγματικά βρε κορίτσια πόσα 3χρονα είναι πλήρως αυτοεξυπηρετούμενα στη τουαλέτα?Η δικιά μου το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη βοήθεια στο σκούπισμα μόνο στα κακά.Δηλαδή ένα παιδάκι 2,5 ετών εάν έχει ένα "ατύχημα",θα το αφήσουν έτσι.Τεσπα , δεν έχω πείρα από δημόσιους σταθμούς , θα δούμε.Κατά τα άλλα η υπέθυνη ,τηλεφωνικά τουλάχιστον , φαίνεται καταρτισμένη και σοβαρός άνθρωπος.

Καλή αρχή?

Καλημέρα Chriestie Μ! Σήμερα τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα, πήγαμε στις 8:30 το πρωί και ήταν εκεί και η 2η παιδαγωγός. Με ενημέρωσε οτι προσελήφθη προσωρινά με 2μηνη σύμβαση και βλέπουμε..... Πάντως μπορώ να πω ότι ανακουφίστηκα! Οι μικρές γκρίνιαξαν λίγο όταν τους είπα ότι πρέπει να φύγω, αλλα ευτυχώς δεν είχαμε κλάματα. Στις 11 θα πάω να τις πάρω. Όσον αφορά την αυτοεξυπηρέτηση στην τουαλέτα, εμάς δεν μας ρώτησαν και θεώρησα δεδομένο ότι θα τα πηγαίνουν εκείνες και θα τα σκουπίζουν. Θα τις ρωτήσω όμως τώρα που θα ξαναπάω και θα σε ενημερώσω, διότι οι δικές μου ακόμη εμένα περιμένουν να τους κατεβάσω τα ρούχα και να τις βάλω στη λεκάνη κλπ κλπ... Εύχομαι να πάνε όλα καλά για τα ζουζούνια μας!

032e2ce7b2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν έχουν πάρει σε όλους τους Δήμους προσωπικό ακόμα!!Και συγνώμη οι δίμηνες τί θα τους κάνουν??????????????Ο παιδικός είναι 11 μήνες αν δε κάνω λάθος!!Μια φίλη μου έχει γίνει δεκτή αλλά της είπαν να περιμένει να προσλάβουν προσωπικό και δε ξέρει τί να κάνει γιατί την έχουν πάρει και στο ΕΣΠΑ!!

Καλησπέρα! Από ότι με ενημέρωσαν στον σταθμό, οι 2μηνες, ελπίζουν σε ανανέωση των συμβάσεων τους... πάρε το αυγό και κούρεφ'το δηλαδή, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι. Ας ελπίσουμε να συμβεί αυτό. Επίσης, σήμερα έμαθα και εγώ ότι κάποιοι σταθμοί υπολειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού και ότι αναμένονται προσλήψεις, για να δούμε...

032e2ce7b2.png