Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ιδιωτικο σχολειο σε δυτικα προαστια

Recommended Posts

Γεια σας ,

ξέρει καποια μανουλα να με ενημερωσει για ιδιωτικά δημοτικα που παει το παιδακι του σε περιστερι , χαιδαρι , ή γενικα στα δυτικα προάστια ? Πρεπει να ξεκινησω να κοιταω και φυσικα να δω αν μπορώ να το πληρωνω .....παντως η κατασταση είναι πολυ δυσκολη....μολις ξεκιναει η χρονια και απεργίες !!!!τι θα κανουμε οι εργαζομενες μανουλες ?????Ας με βοηθήσει καμια μανουλα σας παρακαλώ , έστω και με pm , για τιμες και τι περιεχει μεχρι τις 4.00-5.00 . Ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Vanilia!

'Εχω ένα αγοράκι 8 ετών και πήγαμε Α και Β δημοτικού στα εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία στο Δάσος Χαιδαρίου. Πολύ ευχαριστημένη σε γενικές γραμμές, πράγμα που πιστεύω ότι οφείλεται κυρίως στις δασκάλες και στο προσωπικό γενικότερα του σχολείου. Τα παιδιά μαθαίνουν αρκετά πράγματα και γενικά αισθάνεσαι ασφάλεια αφού για το παραμικρό η δασκάλα του θα σε πάρει στο κινητό να σε ενημερώσει (ακόμα πχ και για το αν ο μικρός δεν θέλει να κάνει σήμερα μπάσκετ). Εμείς πληρώναμε και τις 2 χρονιές 6200? για τα εξής:

- δίδακτρα βασικού προγράμματος

- μεταφορά πρωί και απόγευμα με σχολικό

- μελέτη σε καθημερινή βάση (να ξέρεις πάντα κάτι αφήνουν για το σπίτι)

- 3 επιπλέον δραστηριότητες - αθλήματα (τα οποία όμως γίνονται μεταξύ 2-4 που είναι η ώρα της μελέτης γι'αυτό πρόσεξέ το λίγο...αν και εμένα ουσιαστικά δε μου τις χρέωσαν).

Πρίν σταματήσουμε τον Ιούνιο μας έστειλαν χαρτί ότι για την επόμενη σχολική χρονιά θα μειώνονταν 300? τα δίδακτρα, δεν θυμάμαι για τις δραστηριότητες. Από συζητήσεις με άλλους γονείς πάντως, κατάλαβα ότι δεν πληρώνουν όλοι τα ίδια, επομένως διαπραγματεύσου αν αποφασίσεις να δεις το σχολείο!

Το παιδί σχόλαγε καθημερινά στις 4 αλλά μέχρι να φτάσει σπίτι, έφτανε η ώρα 4.30 ή και 5 παρά πολλές φορές.

Επίσης να σου πω ότι το επίπεδο των αγγλικών (ξεκινούν στην Α δημοτικού) είναι πολύ καλό, δε νομίζω να χρειαστείς ποτέ φροντιστήριο.

Αυτό που δε θα σε ενθουσιάσει με την πρώτη επίσκεψη είναι μάλλον η ιδιοκτήτρια του σχολείου, αλλά πραγματικά μη δώσεις σημασία, γίνεται πολύ καλή δουλειά από τους δασκάλους.

Εμείς φέτος δυστυχώς δε θα συνεχίσουμε εκεί γιατί μετακομίσαμε πολύ βόρεια και αναγκαστικά θα πάμε σε άλλο σχολείο.

Ελπίζω να σε βοήθησα, οτιδήποτε άλλο χρειαστείς, μη διστάσεις να με ρωτήσεις! :D

με τοσα λεφτα στα ιδιωτικα παρε μια κοπελα να την πληρωνεις οποτε εχουν απεργια .πιο φθηνα θα ερθει.

μη σου πω πως με μια καλη δωρεα πχ 2 μηνιατικα απο το ιδιωτικο,να τα δωσεις στο δημοσιο θα φτιαξουν κατι που λειπει κ θα σε ευγνωμονουνε κιολας.

Καλησπέρα Vanilia!

'Εχω ένα αγοράκι 8 ετών και πήγαμε Α και Β δημοτικού στα εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία στο Δάσος Χαιδαρίου. Πολύ ευχαριστημένη σε γενικές γραμμές, πράγμα που πιστεύω ότι οφείλεται κυρίως στις δασκάλες και στο προσωπικό γενικότερα του σχολείου. Τα παιδιά μαθαίνουν αρκετά πράγματα και γενικά αισθάνεσαι ασφάλεια αφού για το παραμικρό η δασκάλα του θα σε πάρει στο κινητό να σε ενημερώσει (ακόμα πχ και για το αν ο μικρός δεν θέλει να κάνει σήμερα μπάσκετ). Εμείς πληρώναμε και τις 2 χρονιές 6200? για τα εξής:

- δίδακτρα βασικού προγράμματος

- μεταφορά πρωί και απόγευμα με σχολικό

- μελέτη σε καθημερινή βάση (να ξέρεις πάντα κάτι αφήνουν για το σπίτι)

- 3 επιπλέον δραστηριότητες - αθλήματα (τα οποία όμως γίνονται μεταξύ 2-4 που είναι η ώρα της μελέτης γι'αυτό πρόσεξέ το λίγο...αν και εμένα ουσιαστικά δε μου τις χρέωσαν).

Πρίν σταματήσουμε τον Ιούνιο μας έστειλαν χαρτί ότι για την επόμενη σχολική χρονιά θα μειώνονταν 300? τα δίδακτρα, δεν θυμάμαι για τις δραστηριότητες. Από συζητήσεις με άλλους γονείς πάντως, κατάλαβα ότι δεν πληρώνουν όλοι τα ίδια, επομένως διαπραγματεύσου αν αποφασίσεις να δεις το σχολείο!

Το παιδί σχόλαγε καθημερινά στις 4 αλλά μέχρι να φτάσει σπίτι, έφτανε η ώρα 4.30 ή και 5 παρά πολλές φορές.

Επίσης να σου πω ότι το επίπεδο των αγγλικών (ξεκινούν στην Α δημοτικού) είναι πολύ καλό, δε νομίζω να χρειαστείς ποτέ φροντιστήριο.

Αυτό που δε θα σε ενθουσιάσει με την πρώτη επίσκεψη είναι μάλλον η ιδιοκτήτρια του σχολείου, αλλά πραγματικά μη δώσεις σημασία, γίνεται πολύ καλή δουλειά από τους δασκάλους.

Εμείς φέτος δυστυχώς δε θα συνεχίσουμε εκεί γιατί μετακομίσαμε πολύ βόρεια και αναγκαστικά θα πάμε σε άλλο σχολείο.

Ελπίζω να σε βοήθησα, οτιδήποτε άλλο χρειαστείς, μη διστάσεις να με ρωτήσεις! :D

ευχαριστω πολύ για την βοηθεια. Να ρωτησω κατι τελευταιο , είχε και φαγητο μέσα στην τιμή?

Διαφημίσεις

όχι, απ'ότι μου είχαν πει την 1η χρονιά που γραφτήκαμε, αν ήθελα και σίτιση ήταν άλλα 1000€ και το παιδί θα πήγαινε δίπλα στο νηπιαγωγείο για φαγητό. έχει όμως κυλικείο με διάφορα πράγματα για τα οποία σου στελνουν τιμοκατάλογο (εξυπηρετεί πολύ για μικρά παιδάκια αφού τους δίνεις τα χρήματα ακριβώς). Εγώ του έδινα πάντα 1-2 πραγματάκια από το σπίτι πχ.τοστ και κάτι συσκευασμένο όπως κρακεράκια και 1 χυμό και του έδινα και χαρτζιλίκι σε περίπτωση που πεινάει κι άλλο να πάρει κάτι από το κυλικείο. Πίστεψέ με όμως, τις περισσότερες φορές έφερνε τα χρήματα πίσω. Στο διάλλειμμα, που μυαλό για φαγητό?

• 3 years later...

.....για Νεα Παιδεία,

.....Πρότυπη Παιδαγωγιγική, στο Χαιδαρι

......Κασαββητα, στην Πετρούπολη

......Γιαννημάρα , στον Κοκκινο Μύλο

Χίλια Ευχαριστώ