Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ!

Recommended Posts

Γεια σας!Θα παρακαλούσα θερμά για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική!Για καλό γυναικολόγο-μαιευτήρα,που μπορείς να γεννήσεις στη Χαλκίδα κλπ.Οποιαδήποτε εμπειρία θα με βοηθούσε πολύ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Διαφημίσεις

Καλησπερα. Εγω και στα δυο μου παιδια ειχα γιατρο στην Αθηνα και γέννησα στο Λητω αλλά δυο πρωτες μου ξαδερφες είχαν γιατρό τον Φαλιάκο στην Χαλκίδα και γέννησαν στην κλινικη που έχει στο κέντρο της πολης.Εμειναν υπερευχαριστημένες!! Επίσης μια φίλη μου ειχε γιατρό τον ίδιο αλλά και τα δυο παιδια της τα γέννησε σε μαιευτηριο στην Αθηνα (γιατί ήθελε να είναι απόλυτα καλυμένη αν κάτι πηγαινε στραβα) και είναι απόλυτα ευχαριστημενη. Τελικά κι εγω πέρυσι για γυναικολογικό έλεγχο που ήθελα να κάνω σε αυτόν πήγα γιατί μου είναι δύσκολο να πάω στον δικό μου στην Αθηνα και έμεινα επίσης πολύ ικανοποιημένη και σε αυτόν θα πάω και φέτος. Μια φορά εγω τον είδα αλλά και από τις περιπτωσεις που προανεφερα κι από άλλες γνωστες κλπ μόνο καλά λόγια έχω ακουσει.

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου!!Δηλαδή όταν λες κλινική εννοείς ιδιωτική έτσι;Τι τιμές παίζουν εκεί;Πάντως απ ότι καταλαβαίνω οι περισσότερες γυναίκες από Χαλκίδα γεννάνε Αθήνα ε;Το νοσοκομείο δεν είναι σε καλή κατάσταση;

Η κλινικη είναι ιδιωτική, πολύ καθαρή και πολύ ήσυχη. Για τιμές θα πρέπει να ρωτησω αλλά είναι πολύ οικονομική. Οι ξαδέρφες μου έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες και την συστήνουν ανεπιφύλακτα. Οι περισσότερες γυναικες πάνε στην Αθήνα για γέννα λόγω φόβου μην τύχει κάτι δύσκολο , τουλάχιστον παλαιότερα, τώρα ίσως λόγω των οικονομικών δυσκολιών να προτιμούν την Χαλκίδα αν και από συζητήσεις με γνωστές κλπ προτιμούν γι αυτό τον λόγο πολύ το Έλενα στην Αθήνα. Για το νοσοκομείο της πόλης μας γενικά δεν ακούς καλά λόγια. Η κουμπάρα μου όμως γέννησε με καισαρική και τα δύο παιδιά της στο νοσοκομείο (πριν 13 και 12 χρόνια) και είχε μεινει ευχαριστημένη. Νεώτερη πληροφόριση δεν έχει τύχει να έχω.

Διαφημίσεις

Μάλιστα!Εγώ θα έρθω στη Χαλκίδα όταν θα είμαι περίπου πέντε μηνών!Για να δούμε τι θα κάνω...Πρέπει να το ψάξω από κοντά μάλλον!Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!