Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ξυπναει και θελει γαλα και υπνο στο κρεβατι μας

evib

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθει το θέμα αλλού….αν ναι ας το μεταφέρει ο admin……

Η μικρή μου είναι σχεδόν 18 μηνών και πάντα είχαμε θέματα με τον ύπνο αλλά τα αντιμετωπίζαμε….πήγαμε διακοπές 2 εβδομάδες και το βραδυνό γάλα το πήναμε παρέα ξαπλωμένες στο κρεβάτι , κοιμόταν και την έβαζα στο κρεβατάκι σας. Γυρίσαμε σπίτι μας και θέλει πάλι το ίδιο…αλλά εκτός αυτού ξυπνάει 2 φορές τουλάχιστον την νύχτα κλαίει και φωνάζει γάλα. Αν της το δώσω στην κούνια της δεν θέλει και δεν ηρεμεί το αντίθετο , ηρεμεί και κοιμάτε μόνο όταν της δώσω γάλα στο κρεβάτι μας….

Την να κάνω για μην βρούμε καινούρια κακιά συνήθεια;;;;;

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθει το θέμα αλλού….αν ναι ας το μεταφέρει ο admin……

Η μικρή μου είναι σχεδόν 18 μηνών και πάντα είχαμε θέματα με τον ύπνο αλλά τα αντιμετωπίζαμε….πήγαμε διακοπές 2 εβδομάδες και το βραδυνό γάλα το πήναμε παρέα ξαπλωμένες στο κρεβάτι , κοιμόταν και την έβαζα στο κρεβατάκι σας. Γυρίσαμε σπίτι μας και θέλει πάλι το ίδιο…αλλά εκτός αυτού ξυπνάει 2 φορές τουλάχιστον την νύχτα κλαίει και φωνάζει γάλα. Αν της το δώσω στην κούνια της δεν θέλει και δεν ηρεμεί το αντίθετο , ηρεμεί και κοιμάτε μόνο όταν της δώσω γάλα στο κρεβάτι μας….

Την να κάνω για μην βρούμε καινούρια κακιά συνήθεια;;;;;

Αν της μιλούσες και της εξηγουσες οτι θα ξαναπιει γάλα οταν βγει ο ηλιος, κ αμα διψάει μπορεις να της δώσεις νερακι; να της το εξηγησεις κ πριν κοιμηθει δλδ, οχι τα αγρια μεσανυχτα που θα ξυπνησει και θα το ζητάει:)

Με συζητηση δλδ (μη νομιζεις οτι ειναι μικρή κ δε θα καταλάβει!) και υπομονή, οσο ειναι νωρις θα μπορεσετε να μην εδραιωσετε αυτη τη συνηθεια...καλη συνεχεια!