Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοήθεια για καροτσάκι!!!Peg Perego ή Chicco?

Recommended Posts

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Και εγω αυτη την απορια εχω! Αν μπορει καποια κοπελα ας μας πει! Αν κ απο την ημερομηνια τοθ μηνυματος σου μπορει να εχεις ηδη αποφασισει!

V83Dp2.png

εχω το κικο που ηταν τριπλο, δηλαδη καροτσι, καρεκλακι αυτοκινητου (που χρησιμευει και σαν ρηλαξ) και πορτ μπεμπε. ειμια απολυτα ευχαριστημενη. ολα πλενονται στο πλυντηριο (εκτος απο την κουκουλα του καροτσιου, η εγω δεν εμαθα να τη βγαζω), το φορτωνω μεχρι αηδιας, τωρα ο μικρος ειναι ξαπλα στο καροτσι και ο μεγαλος στεκεται στο μπροστινο στηριγμα και προχωραμε στο δρομο και εχω κι πραγματα στα χερουλια, εινια πολυ ευκολοδηγητο. το καρεκλακι μας χρησιμευσει πολυ οχι μονο για το αυτοκιντο αλλα και για ρηλαξ, και ο μεγαλος ακομα καθεται στο σπιτι και κανει κουνια μπελα. το πορτ μπεμπε μας χρησιμευσε και αυτο αλλα οχι τοσο πολυ, ο μεγαλος κοιμοταν μεχρι 3,5 μηνων αλλα ο μικρος μεχρι το μηνα βαρια.

θελει το καροτσι λιγο χωρο στο πορτ μπαγκαζ αλλα οχι παρα πολυ.

αλλα εγω εχω να σα πω το εξης: να σκεφτειετε πολυ καλα τι αναγκες εχετε πραγματικα. δηλαδη αν οντως χρειαζεστε πορτ μπεμπε η αν θα βαλετε κατευεθειαν το παιδι στην κουνια. δηλαδη να σκεφτειτε αν χρειαζεστε το τριο ολοκληρο η αν χρειαζεστε να ποαρετε ξεχωριστα πραγματα. αλλιως μπορειτε να παρετε το lite way της κικο (ειναι απο νεογεννητο) η οποιο αλλο καροτσι σας βολευει, που εινια πιο μαζεμενο και ελαφρυ και ενα καθισμα αυτοκινητου 0-18 κιλα κατευθειαν.

γενικα δειετε καροτσια, οδηγειστε τα λιγο στο μαγαζι να σας βολευουν και σκεφτειτε τι πραγματικα χρειαζεστε και τι μπορειτε να χρησιμοποιησετε και να εχετε στο σπιτι σας, στο χωρο σας. ανεξαρτητα απο μαρκα.

οι κοπελες λενε οτι πολυ ωραιο ειναι και μακλαρεν.

• 5 weeks later...

Τα chicco δεν ειναι καλύτερα απο τα peg perrego κατα τη γνωμη μου, για την ακρίβεια θα ελεγα η μερα με την νυχτα.Πιο οικονομικα ναι αλλά πολύ φτηνα υλικά κατασκευής και απαράδεκτα ακριβά για το υλικό τους. Εγω έχω το peg perrego pliko switch modular easy drive (3 in 1) και η κουμπάρα μου ενα αντιστοιχο 3 σε 1 Chicco kai δεν εχουν καμια σχεση, καταρχην συγκρινεται μονο τα καθισματακια αυτοκινητου και θα καταλάβετε, ναι εχουν 300 ευρώ διαφορά αλλά για οποιον δεν εχει προβλημα αξιζει αφανταστα...επισης πηρα και ενα mclaren quest sport τωρα που μεγαλώσαμε λιγάκι και μου εχει λυσει τα χερια για μετακινησεις καθημερινες-δουλειές...:lol:

[

Διαφημίσεις