Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αυχενική διαφάνεια κόστος-απλή ενημέρωση

Recommended Posts

Γεια σας εγκυούλες!

Επειδή πήγα πρόσφατα για την αυχενική και έχω ακούσει και δει τόσα γραμμένα εδώ μέσα όσον αφορά τις τιμές.

Εγώ την έκανα στον γιατρό μου και για την επίσκεψη πλήρωσα 0 ευρω!

Με έδωσε και παραπεμπτικο να παω εξω για την papp-a σε μικροβιολογικο με το βιβλιαριο του ΙΚΑ και απο 70 ευρω που στοιχιζει πληρωσα 11 ευρω!

Οποτε για αυχενικη συνολο 11 ευρω!

vpCFp2.png

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω για τη πληροφορια!

Χθες ρωτησα και ενα ιδιωτικο διαγνωστικο και ειναι περιπου 120 ευρω - αυχενικη και papp a- αν καποιος επιλεξει να την κανει ιδιωτικα.

Γεια σας εγκυούλες!

Επειδή πήγα πρόσφατα για την αυχενική και έχω ακούσει και δει τόσα γραμμένα εδώ μέσα όσον αφορά τις τιμές.

Εγώ την έκανα στον γιατρό μου και για την επίσκεψη πλήρωσα 0 ευρω!

Με έδωσε και παραπεμπτικο να παω εξω για την papp-a σε μικροβιολογικο με το βιβλιαριο του ΙΚΑ και απο 70 ευρω που στοιχιζει πληρωσα 11 ευρω!

Οποτε για αυχενικη συνολο 11 ευρω!

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά...Όπως έχω γράψει και σε πολλά άλλα post: Αυχενική διαφάνεια σε γιατρό μη πιστοποιημένο= αναξιόπιστη. ΡΑΡΡ-Α σε μη πιστοποιημένο εργαστήριο = αναξιόπιστη.

Συμπέρασμα: μάλλον πανάκριβα πλήρωσες 11 ευρώ την εξέταση!

Θα συμφωνησω με την mariob. Υπαρχουν σιγουρα πολλές τιμές αλλα η συγκριση μπορεί να γίνει μονο αναμεσα σε 2 πιστοποιημενους γιατρούς. Το να λεμε ποσο παιρνει ο γυνιακολος που δεν είναι εμβρυολόγος και δεν εχει πιστοποιηση μαλλον δεν εχει νοημα. Εκτός αν ο γιατρός σου ειναι πιστοποιημένος, οπότε μαλλον ανηκεις στις τυχερες που εκανες αυχενική με τοσο λιγα χρήματα.

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Την εξεταση την κανει ο κουμπαρος του γιατι ο γιατρος μου δεν ειναι πιστοποιημενος. Τον φερνει στο ιατρειο του απο Θεσσαλονικη και μας κανει ολες οσες ειμαστε να την κανουμε. Επισης, εκανα και την β επιπεδου παλι σε αυτον γιατι ηρθε αυτες τις μερες(19w2d αν δεν κανω λαθος) και ετσι ουτε τρεξιματα μεχρι Θεσσαλονικες ειχαμε ουτε τιποτα,ευτυχως εχει μεριμνησει ο γιατρος μου και τον φερνει εδω.

Και πιστεψτε με ξερω πολυ καλα τι γινεται,δεν θα πηγαινα ποτε σε καποιον που δεν ειναι πιστοποιημενος. Ξερω πολυ καλα τι παιζει,μην σας φαινεται παραξενο το οτι εγω δεν πληρωσα τιποτα στην αυχενικη,απλα καποια πραγματα εδω στην επαρχια ειναι καλυτερα. Οποτε δεν την εκανα τζαμπα,σταθηκα τυχερη και εγω και οσες πηγαινουμε στον συγκεκριμενο(οι περισσοτερες της πολης δηλαδη)

vpCFp2.png

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά...Όπως έχω γράψει και σε πολλά άλλα post: Αυχενική διαφάνεια σε γιατρό μη πιστοποιημένο= αναξιόπιστη. ΡΑΡΡ-Α σε μη πιστοποιημένο εργαστήριο = αναξιόπιστη.

Συμπέρασμα: μάλλον πανάκριβα πλήρωσες 11 ευρώ την εξέταση!

Μην ανησυχεις δεν με στεναχωρεις. Σου εξηγησα ακριβως την κατασταση.Μαλλον εισαι απο καμια μεγαλη πολη. Εμεις δεν ξερω αν εχουμε πιστοποιημενα εργαστηρια νομιζω πως οχι,ισως για αυτο στελνουν τα δειγματα μας Θεσσαλονικη. Οποτε σε πιστοποιημενο εργαστηριο πηγε το δειγμα μου οποτε δεν ανησυχω

vpCFp2.png

Μην ανησυχεις δεν με στεναχωρεις. Σου εξηγησα ακριβως την κατασταση.Μαλλον εισαι απο καμια μεγαλη πολη. Εμεις δεν ξερω αν εχουμε πιστοποιημενα εργαστηρια νομιζω πως οχι,ισως για αυτο στελνουν τα δειγματα μας Θεσσαλονικη. Οποτε σε πιστοποιημενο εργαστηριο πηγε το δειγμα μου οποτε δεν ανησυχω

Τα 2 μοναδικά πιστοποιημένα εργαστήρια στην Ελλάδα βρίσκονται το 1 στην Αθήνα και το άλλο στην Πάτρα...!

• 5 months later...

στο χαρτι που θα παρεις θα πρεπει να γραφει οτι ειναι πιστοποιημενο το εργαστηριο οπως και το χαρτι που πηρες στην αυχενικη πιστοποιημενα απο το fmf.αυτο που εκανες ειναι το Α τεστ που δικαιολογει ο Εοπυυ.

• 5 months later...
Τα 2 μοναδικά πιστοποιημένα εργαστήρια στην Ελλάδα βρίσκονται το 1 στην Αθήνα και το άλλο στην Πάτρα...!

Καλησπέρα! Ποια είναι το εργαστήριο στην Αθήνα ;;

8mD6p2.png

Διαφημίσεις