Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εμπειρια κανεις απο euromedica ? (εξετάσεις & αυχενική)

Recommended Posts

καλησπερα ,εχει κανει καμια αυχενικη διαφανεια στην euromedica θεσσαλονικης?πηγα για εξετασεις προγεννητικου ελεγχου,εξυπηρετηθηκα μια χαρα κ την ιδια μερα βγηκαν τα αποτελεσματα και το βασικο χωρις να παω στο ικα...και να ταλαιπωρηθω....ειδα οτι κανουν αυχενικη και β επιπεδου,δεν ξερω τι κοστος εχει αλλα φανταζομαι θα πληρωνεις συμμετοχη,το θεμα ειναι ποσο καλη δουλεια κανουν αν ξερει καποια κοπελα.αν δινουν dvd κλπ.

Διαφημίσεις

Καταρχήν να ευχηθώ Γερό μωράκι με το καλο..στη euromedica Έχω κάνει διάφορες εξετάσεις ίσως κ όλες βασικά αιματολογικές όμως κλπ και στις δυό εγκυμοσύνες..αυχενικη κ β επιπέδου επέλεξα να κάνω κ στην πρώτη εγκυμοσύνη κ τώρα σε ειδικά πιστοποιημένο γιατρό..στη Θεσσαλονίκη απο όσο ξέρω είναι 8 όσοι έχουν την πιστοποίηση.χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη σε αυτού του είδους τα κέντρα οι γιατροί δεν έχουν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση παρα μόνο εξειδικευμένα μηχανήματα χωρίς να σημαίνει βέβαια πως δεν κάνουν σωστή δουλεια..πόσο πληρωσες για την αυχενικη;γιατί αν έδωσες όσο παίρνουν οι πιστοποιημενοι γιατροί θα σου συστηνα να πας σε έναν απο αυτούς...

δεν εχω κανει ακομη αυχενικη,για το κοστος σκεφτομαι την euromedica ,εχω ομως τις ανησυχιες μου για τ αποτελεσματα επειδη δεν ξερω ποιος γιατρος κανει την εξεταση κ αν εχει πιστοποιηση που δεν το πιστευω.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να κλείσεις ραντεβού στο νοσοκομείο Παπαγεωργιου;έχει πολυ καλα

Μηχανήματα απο όσο μου έχουν πει γνωστές που έχουν πάει κ ένας απο τους γιατρούς που κάνει τους υπέρηχους είναι ο καθηγητής κ.Ασημακόπουλος που θεωρείται απο τους συναδέλφους του ως ο γκουρού των υπέρηχων..είναι πιστοποιημένος,απο τους καλύτερους κ πιο έμπειρους.ΕΓΩ στην πρώτη εγκυμοσύνη Είχα πάει σε κάποιον άλλο κ δεν έμεινα ευχαριστημένη, πήγα τώρα σε αυτόν,στο ιατρείο μεν κ έπαθα Πλάκα με το πόσο προσεχτικος είναι,πόσο εξονυχιστικα εξετάζει κ εξηγεί τα πάντα.μου έκανε κ αμνιοπαρακέντηση κ όλα καλά..αν αποφασίσεις τελικά Κάνε μια προσπάθεια για το νοσοκομείο..Επίσης παρα πολυ καλα λόγια Εχω ακούσει για την κ.Ψαρρα,έχει ιατρειο

Διαφημίσεις

Δίκιο έχεις θα ρωτήσω τιμή.αυχενικη στο πρώτο μου παιδί έκανα στην ψάρια κ έμεινα ευχαριστημένη καθώς κ β επιπέδου.ελεγα να μην δώσω πάλι τόσα λεφτά τουλάχιστο για το ένα απ τα δυο.για το παπαγεωργιου φοβάμαι ότι είναι ήδη αργά γιατι σου κλείνουν ρνβ μετα απο πολυ καιρο μου έχουν πει.με βλέπω πάλι να τα δίνω...