Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η κοιλιά μου είναι αρκετά μικρή... είναι ανησυχητικό;

Recommended Posts

kalispera koritsia...dianuw tin 35 ebdomada kai eimai san 7 minwn me to zori..Ekana to doppler prin liges meres ki o giatros mou eipe oti to mwraki mou einai ligo mikrouli kai tha gennithei kai sxetika mikrokamwmeni alla na min anisixw...Stin 32 ebdomada zigize 1740 gr. enw stin 31 itan 1710 gr. diladi se mia bdomada pire molis 30gr???? parola ayta oi eksetaseis edeixan oti trefetai kanonika...exw mperdeutei,den xerw an tha prepei na stamatisw na anisixw...O asxetos kosmos pou paei na mou euxithei mazi me to "ME TO KALO" pou lene sumplirwnoun "POSO EISAI??6 MINWN???" molis tous lew oti mpainw ston mina mou me koitoun me aporia... Oson afora emena trww kanonika san egkuos...OLH MERA!!! exw parei sunolo 16 kila alla na simeiwthei oti hmoun panta adunati (50 me 52 kila me 1.70 upsos) kai o antras mou einai episis arketa adunatos...LETE NA FTAINE TA GONIDIA KAI NA ANHSYXW TZAMPA?? A! na min ksexasw na pw oti gennise i aderfi mou prin apo 1 mina kai h koilia tis itan terastiaaaaaaaaaa...ki omws i mpempa tis itan 3.250!!!!!!!!!!!

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

kalispera koritsia...dianuw tin 35 ebdomada kai eimai san 7 minwn me to zori..Ekana to doppler prin liges meres ki o giatros mou eipe oti to mwraki mou einai ligo mikrouli kai tha gennithei kai sxetika mikrokamwmeni alla na min anisixw...Stin 32 ebdomada zigize 1740 gr. enw stin 31 itan 1710 gr. diladi se mia bdomada pire molis 30gr???? parola ayta oi eksetaseis edeixan oti trefetai kanonika...exw mperdeutei,den xerw an tha prepei na stamatisw na anisixw...O asxetos kosmos pou paei na mou euxithei mazi me to "ME TO KALO" pou lene sumplirwnoun "POSO EISAI??6 MINWN???" molis tous lew oti mpainw ston mina mou me koitoun me aporia... Oson afora emena trww kanonika san egkuos...OLH MERA!!! exw parei sunolo 16 kila alla na simeiwthei oti hmoun panta adunati (50 me 52 kila me 1.70 upsos) kai o antras mou einai episis arketa adunatos...LETE NA FTAINE TA GONIDIA KAI NA ANHSYXW TZAMPA?? A! na min ksexasw na pw oti gennise i aderfi mou prin apo 1 mina kai h koilia tis itan terastiaaaaaaaaaa...ki omws i mpempa tis itan 3.250!!!!!!!!!!!

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Όταν πήγα να γεννήσω το γιο μου (στις 35 εβδομάδες προωράκι) οι μαίες στην αρχή με ρώταγαν γιατί πήγα! Ο μπεμπάκος μου γεννήθηκε 2350 λόγω προωρότητας, αλλά ήταν μια χαρούλα. Εγώ είχα πάρει μόνο 8,5 κιλά και φεύγοντας από το μαιευτήριο είχα χάσει τα 5. Το μωράκι μου απλά τέλειο. Στην κορούλα μου είχα κάνει μια τεράστια κοιλιά, γέννησα στις ίδιες εβδομάδες και η μπουμπού μπυ ήταν 2370, δηλαδή το ίδιο με τον αδερφό της. Οπότε....αν ο γιατρός σου δεν ανησυχεί, μάλλον πρε΄πει να ηρεμήσεις κι εσύ. Μ'ένα πόνο!

Όταν πήγα να γεννήσω το γιο μου (στις 35 εβδομάδες προωράκι) οι μαίες στην αρχή με ρώταγαν γιατί πήγα! Ο μπεμπάκος μου γεννήθηκε 2350 λόγω προωρότητας, αλλά ήταν μια χαρούλα. Εγώ είχα πάρει μόνο 8,5 κιλά και φεύγοντας από το μαιευτήριο είχα χάσει τα 5. Το μωράκι μου απλά τέλειο. Στην κορούλα μου είχα κάνει μια τεράστια κοιλιά, γέννησα στις ίδιες εβδομάδες και η μπουμπού μπυ ήταν 2370, δηλαδή το ίδιο με τον αδερφό της. Οπότε....αν ο γιατρός σου δεν ανησυχεί, μάλλον πρε΄πει να ηρεμήσεις κι εσύ. Μ'ένα πόνο!

Euxaristw polu...einai arketa kathusixastiko to minima sou...exw tromero agxos giati i mikri mou exei empedwthei kai an gennithei prowra kai einai kai mikrokamwmeni fovamai min exoume na antimetwpisoume alla themata...alla afou les oti to paidaki sou gennithike 35 ebdomadwn (toso eimai twra) kai einai mia xara tote ok...mallon tha prepei na xalarwsw ligo!!!!

Euxaristw polu...einai arketa kathusixastiko to minima sou...exw tromero agxos giati i mikri mou exei empedwthei kai an gennithei prowra kai einai kai mikrokamwmeni fovamai min exoume na antimetwpisoume alla themata...alla afou les oti to paidaki sou gennithike 35 ebdomadwn (toso eimai twra) kai einai mia xara tote ok...mallon tha prepei na xalarwsw ligo!!!!

Να χαλαρώσεις και να σκέφτεσαι ότι το μωράκι είναι μέχρι τώρα μια χαρά, άρα γιατί να μήν πάνε όλα καλά? Ο γιος μου μπήκε στην Εντατική τελικά λόγω υψηλού ίκτερου, άσχετο! Καμμία σχέση με το βάρος του, αλλά πήρε τη σωστή θεραπεία και ενώ στην αρχή τον κυνηγάγαμε να φάει, στους 4 μήνες του κάναμε δίαιτα (χι χι χι). Με το καλό!:-)

Να χαλαρώσεις και να σκέφτεσαι ότι το μωράκι είναι μέχρι τώρα μια χαρά, άρα γιατί να μήν πάνε όλα καλά? Ο γιος μου μπήκε στην Εντατική τελικά λόγω υψηλού ίκτερου, άσχετο! Καμμία σχέση με το βάρος του, αλλά πήρε τη σωστή θεραπεία και ενώ στην αρχή τον κυνηγάγαμε να φάει, στους 4 μήνες του κάναμε δίαιτα (χι χι χι). Με το καλό!:-)

na sai kala kai na xeresai ta mikrakia sou!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εγω ειμαι στην 32 εβδομαδα και ολες οι ηδη μανουλες μου λενε πως αυτη την κοιλια που εχω την ειχαν στον 4ο μηνα... αφου ο γιατρος σου δεν ανησυχει ολα ειναι μια χαρα με το μωρακι σου. σου ευχομαι να πανε ολα τελεια μεχρι τελους. ;)

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

αυτο το προβλημα το ειχα κι εγω, δεν ειχα κοιλια και αναρωτιομουνα που μεγαλωνει αυτο το παιδι. Ημουν 50 κιλα με 1,68 υψος και αφτασα τα 62 και ο αντρας μου ειναι αδυνατος. το μωρο στους υπερηχους παντα εβγαινε μικροτερο απ οτι ηταν το φυσιολογικο παρολο που οι εξετασεις ηταν καλες. Ο γιατρος ολο μικρο το ελεγε, οτι θα μπει θερμοκοιτιδα και αλλα τετοια. Πηγα με ραντεβου στις 37+3 και γεννησα ενα παιδαρο κατ εμε 50 ποντους και 2920 ενω περιμενα να κανω γατι αφου το κοιταξε ο γιατρος και ειπε "μεγαλος μας βγηκε τελικα". Αρα μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε κι εμενα τις 2 τελευταιες βδομαδες πηρε βαρος

κ εγω δεν ειχα μεγαλη κοιλιτσααα!κ βγηκε η μικρη μου 2800!!ημουν στο μηνα μου κ με εκαναν για 7 μηνων-το καλο ειναι οτι οταν γεννησα μεσα σε 20 ημερες μου ειχε φυγει σχεδον ολη!!

ntRCp3.png

ουτε εγω ειχα μεγαλη κοιλια αφου να φανταστεις ετρωγα να παχυνω γιατι ολοι με ρωτουσαν ποσο εισαι?ααα σοβαρα δεν φαινεται...κ εγω νευριαζα!τελικα γεννησα απολυτα φυσιολογικα 38 κ 6 το αγορακι μου 3300.κ εγω 1.72 με 54 κιλα ξεκινησα κ εβαλα 14 κιλα εκ των οποιων τα 8 φυγαν στη γεννα.με το καλο κ μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα.

Διαφημίσεις

Καλή μου μην στεναχωριέσαι καθόλου αντιθέτως να χαίρεσαι που δεν έχεις μεγάλη κοιλιά!!Εγώ φανηκα έγκυος στον 8ο μήνα....το μωρό μου ήταν πιο μικρό από το δικό σου και ο γιατρός μέχρι τελευταία έλεγε ότι είναι μικρό κ όμως γεννήθηκε 3470!Συνήθως τον τελευταίο μήνα παίρνουν γύρω στο ένα κιλό.Όταν την έβγαλα βόλτα 3 μηνών μια γειτόνισσα μας είδε και έπαθε σοκ!Μου λέει ότι δεν ήξερε καν ότι ήμουν έγκυος αφού δεν φαινόταν....Μια χαρά είναι το μπεμπε σου σε βάρος η κοιλιά δεν έχει απολύτως καμία σχέση!!Μου το είχε πει κ ο γιατρός γιατί κ εγώ είχα μια ανησυχία εάν εσένα.Με το καλό σου εύχομαι με ένα γερό μωράκι!

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Μην αγχωνεσαι αδικα!!!εγω βγαινω εξω με το μικρο μου (9,5 μηνων) και με ρωτανε ποτε το εκανα...γεννησα νοεμβρη και με το μπουφαν (που φορουσα και προπερσυ που δεν ημουν εγκυος) δεν φαινοταν τιποτα!2700 ο μικρος και 50 ποντους και εγω σαν 5 μηνων εγκυος...αφου σημερα ειδα μια γνωστη μου 4,5 μηνων εγκυος και ειχε πιο μεγαλη κοιλια απο οτι εγω μια μερα πριν γεννησω...

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας!!!! πηγα την Παρασκευη στο γιατρο και μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας...Παρ ολα αυτα μου ειπε να κανω ενα επαναληπτικο doppler για να εξαλειψουμε την πιθανοτητα να μην τρεφεται καλα η μικρη μπας και ηρεμησω κι εγω επιτελους!!!!2.050 γρ η μπεμπα...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!!!!! το καλο ειναι οτι θα εχω και δευτερη τρισδιαστατη φωτο της μικρης μου,ισως λιγο πιο καθαρη αυτη τη φορα....

Γεια σας,

μπορείτε επίσης να δείτε και εδώ:

μικρή κοιλίτσα?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22387

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΙΛΙΑΣ...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23831

κιλα εμβρυου στον 9ο!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=78254

Βάρος εμβρύου στην 36η εβδομάδα

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=45847

μικρο βαρος εμβρυου!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=53604

βαρος εμβρυου στην 34η-35η

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=32211

ΒΑΡΟΣ ΕΜΒΡΥΟΥ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=31101

Παρακαλούμε πριν την ανάρτηση νέου θέματος κάντε χρήση της αναζήτησης

Οδηγίες για το πως γίνεται η αναζήτηση δείτε εδώ : http://parents.org.gr/news/a309

Είναι πολύ σημαντικό να αναζητείτε πρώτα στα παλιά θέματα πρίν ανοίξετε καινούρια.

Ήδη αρκετοί γονείς πριν απο εσάς έχουν συγκεντρώσει πάρα πολλές πληροφορίες.

Τα εγγεγραμμένα μέλη δεν γίνεται να απαντούν κάθε φορά εκ νέου σε θέματα τα οποία ήδη έχουν συζητηθεί,

ενώ ο όγκος του φόρουμ θα γίνει δύσχρηστος εάν όλα τα μέλη ανοίγουν κάθε φορά για το ίδιο ερώτημα ένα νέο θέμα.

Ευχαριστούμε

Στην κορη μου ημουνα κοκκαλιαρα εγκυος , η κοιλια μου φανηκε μετα τον 7ο μηνα , οχι απλα δεν ειχα βαλει βαρρος αλλα ειχα χασει κιολας . Η μικρη γεννηθηκε την 38η εβδομαδα τερατακι 3680 και 3επερασε και τον αδελφο της που ειχε γεννηθει 3620 . Μην ανυσηχεις .

QRyOp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο εμενα..!! τωρα μπαινω στην 38η βδομαδα και εμενα η κοιλιτσα μου ειναι μικρουλα..ξεκινησα με 1,74 στα 51,5 κιλα και εχω παρει ως τωρα 9 κιλα..και εγω μια απο τα ιδια,ολοι νομιζουν οτι βρισκομαι ακομα στον 6ο-7ο και εγω περιμενω να γεννησω μερα με την μερα :D χαχα Παντως το καλουπι ειναι διαφορετικο απο εγκυμονουσα σε εγκυμονουσα και δεν χρειαζεται ανυσηχια αν η κοιλιτσα ειναι μικρη γιατι το μωρακι παιρνει οτι χρειαζεται για να μεγαλωσει..!!