Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ???

tsitsini

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΒΑΠΤΙΖΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΦΡΑΟΥΛΑ.ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ http://www.mpiskotoula.gr

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ,ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΕΧΕΤΕ???ΤΟ ΑΡΓΗΣΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

τι λες να τα κάνεις μόνη σου??

αν έχει κάνει καμιά μπισκότα με ζαχαρόπαστα για βάφτιση, ξέρετε μήπως πόσες μέρες διατηρούνται?Η βάφτιση είναι Κυριακή για να μην τα κάνω τελευταία στιγμή μπορώ να τα κάνω πχ 5-6 μέρες νωρίτερα?

αν έχει κάνει καμιά μπισκότα με ζαχαρόπαστα για βάφτιση, ξέρετε μήπως πόσες μέρες διατηρούνται?Η βάφτιση είναι Κυριακή για να μην τα κάνω τελευταία στιγμή μπορώ να τα κάνω πχ 5-6 μέρες νωρίτερα?

εγώ τα είχα κάνει Παρασκευή μια φίλη μου Πέμπτη..σε τάπερ να τα βάλεις..κλειστά..πρόσεξε το σιρόπι για να κολλήσεις τη ζαχαρόπαστα να το βάλεις στη ζαχαρόπαστα και όχι στο μπισκότο.

Αγία μου Άννα κάνεμε μάνα

Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος να μας βοηθήσει όλες να γίνουμε μανούλες

Διαφημίσεις

Βρήκα κανά δυό ακόμα

http://spitikeslixoudies.wordpress.com/cookies/%CE%B2%CE%AC%CF%86%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7/

και ένα που λέγεται pieceofcake μάλον έχει facebook κι αυτό.

ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ AΠΟ SPITIKES LIXOUDIES.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΙΑ ΧAΡΑ,1 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ,ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ.ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ!

Βρήκα κανά δυό ακόμα

http://spitikeslixoudies.wordpress.com/cookies/%CE%B2%CE%AC%CF%86%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7/

και ένα που λέγεται pieceofcake μάλον έχει facebook κι αυτό.

ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ AΠΟ SPITIKES LIXOUDIES.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΗΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΙΑ ΧAΡΑ,1 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ,ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ.ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ!

Πολύ χαίρομαι μου είχε πει μια φίλη μου που φτιάχνει μπομπονιέρες στην Θεσσαλονίκη ότι είναι πολύ οικονομική και μου είχε στείλει κάποια είναι άψογα στην γεύση και στην εμφάνιση, εμένα μου είχε κάνει παπάκια.

Επίσης είναι και το ζαχαρένιες στιγμές στην Λάρισα σίγουρα στέλνει Θεσσαλονίκη και Αθήνα, εκπληκτική δουλειά, τιμές δεν ξέρω.

εγώ τα είχα κάνει Παρασκευή μια φίλη μου Πέμπτη..σε τάπερ να τα βάλεις..κλειστά..πρόσεξε το σιρόπι για να κολλήσεις τη ζαχαρόπαστα να το βάλεις στη ζαχαρόπαστα και όχι στο μπισκότο.

Ευχαριστώ καλή μου! και σένα μινούλα!