Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κοιμάται συνέχεια ανησυχώ..

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια θέλω να μου πείτε ένα μωρό που είναι άρρωστο κοιμάται αρκετές ώρες την ημέρα? ανησυχώ πολύ τον πείρα στο παιδίατρο είχε πυρετό για 2 μέρες αλλα ευτυχώς πέρασε ο πυρετός μου έδωσε αντιβίωση για το λαιμό του. ο λαιμός του πάντος ακούγετε χάλια λέτε να είναι γιαυτό? ευχαριστώ...

Διαφημίσεις

Ναι συνηθως κοιμουνται αρκετα μιας και ειναι εξαντλημενα.Στο νοσοκομειο οταν ηταν η μικρη κοιμοταν συνεχως.Μην ανησυχεις για τον υπνο δεν ειναι αυτο το προβλημα.Απλα να τον κοιτας για πυρετο ανα μερικες ωριτσες να μην ξανα ανεβασει και να πινει γαλα για να μην αφυδατωθει,αν τυχον σταματησει να τρωει να παεις τον παιδιατρο μηπως χρειαστει ορο.Ποσο ειναι το μωρο σου??Ο γιατρος τι σας ειπε για το λαιμο?

aRjHp3.pngiD6Np3.png

είναι 1 σε μια εβδομάδα ο πύρετος σταμάτησε έχει 2 ημέρες. όταν τον πήρα στο γιατρό που έκανε πυρετό, μου είπε οτι ήταν ο λαιμός του το πρόβλημα και μου έδωσε αντιβίωση αλλα εγω ανησυχώ γιατί κοιμάται συνεχώς το πρώτο μου είναι και δεν ξέρω . έτσι είναι τα μωρά οταν αρρωστένουν κοιμούνται???? κάπου διάβασα πως δεν είναι καλα να κοιμούνται ... ευχαριστώ..

Μην ανησυχείς και εμείς όταν είμαστε άρρωστοι και εξαντλημενοι δεν είμαστε συνέχεια στο κρεβάτι?!Μόνο να το παρακολουθείς για πυρετό και άμα χρειαστεί να το ξυπνάς για φαγητό αν κοιμάται πολλές ώρες συνεχόμενα.Πόσες ώρες κοιμάται κ ανά πόσες ξυπνάει περίπου?Το θηλαζεις η πίνει φόρμουλα?

aRjHp3.pngiD6Np3.png