Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γυναικολογικες εξετασεις σε δημοσιο νοσοκομειο

Recommended Posts

Θέλω να κάνω τεστ παπ και κολπικο υπερηχο και να ρωτησω καποια πραγματα ενα γυναικολογο αλλά να μην πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου σε ιδιώτη. Πήρα στο Έλενα και μου ειπαν ότι το τεστ παπ ειναι 13 ευρω και ο υπερηχος 15 (καλά ως εδώ). Μετά μου λένε για να με δει γιατρος στα απογευματινα είναι 75 ευρώ! Γιατί είναι όλοι λέει διευθυντές! Καλά σε όλο το νοσοκομείο υπάρχουν μόνο διευθυντές? Σε άλλες περιπτώσεις που έχω κλεισει ραντεβου απογευματινό σε νοσοκομείο είχες και επιλογή επιμελητή που είναι πιο οικονομικά. Και σίγουρα δεν έχω διάθεση να πάω σε εφημερία και να πέσω σε ειδικευόμενο. :confused:

Έχετε καμιά ιδέα? (να διευκρινήσω ότι δεν είμαι έγκυος)

Ευχαριστώ!

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

Θέλω να κάνω τεστ παπ και κολπικο υπερηχο και να ρωτησω καποια πραγματα ενα γυναικολογο αλλά να μην πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου σε ιδιώτη. Πήρα στο Έλενα και μου ειπαν ότι το τεστ παπ ειναι 13 ευρω και ο υπερηχος 15 (καλά ως εδώ). Μετά μου λένε για να με δει γιατρος στα απογευματινα είναι 75 ευρώ! Γιατί είναι όλοι λέει διευθυντές! Καλά σε όλο το νοσοκομείο υπάρχουν μόνο διευθυντές? Σε άλλες περιπτώσεις που έχω κλεισει ραντεβου απογευματινό σε νοσοκομείο είχες και επιλογή επιμελητή που είναι πιο οικονομικά. Και σίγουρα δεν έχω διάθεση να πάω σε εφημερία και να πέσω σε ειδικευόμενο. :confused:

Έχετε καμιά ιδέα? (να διευκρινήσω ότι δεν είμαι έγκυος)

Ευχαριστώ!

καλησπερα.πηγες σε καποιον γιατρο τελικα?εγω πηγαινα παλια στο ελενας στα απογευματινα και πληρωνα 60 ευρω για την επισκεψη συν 15 ευρω το τεστ παπ.η επισκεψη περιλαμβανε στην ουσια συζητηση και ψηλαφιση στηθους.υπερηχο δεν μου εκανε.και μετα σταματησα να πηγαινω γιατι δεν συμφερει χωρις υπερηχο.δεν εχεις καποια ασφαλεια?τωρα θα παω σε γιατρο που ειναι συμβεβλημενος με τον εοπυυ, ο οποιος μου ειπε 30 ευρω για το τεστ παπ που δεν καλυπτεται απο την ασφαλεια.υπερηχος και καλλιεργεια που θελω να κανω καλυπτονται