Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων.

Recommended Posts

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΒΡΗΚΑΜΕ.ΜΕ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΚΟ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.ΑΠΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ,ΛΑΜΠΡΙΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΟΛΑ?ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΩ ΕΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΜΟΥΡΘΕΙ ΤΡΕΛΑ.......ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ Η ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ.ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΓΩ..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει κάτι που να συνδυάζει και τα τρία. Τώρα για τη δοσολογία εγώ έχω 45άρι και βάζω μια ταμπλέτα σε κάθε πλύση. Ίσως αν αγόραζες απορρυπαντικό σε σκόνη και έβαζες τη μισή δόση; Οι οδηγίες του πλυντηρίου δεν γράφουν κάτι;

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Υπάρχει καλέ! Το finish με την κόκκινη μπίλια αλλά και το fairy που τα'χει όλα. Σε ταμπλέτες εννοείται.

Κι εγώ 45αρι έχω κι είχα βαρεθεί να αγοράζω σκόνη/αλάτι/λαμπριντικό κι άντε βάλε σε κάθε θήκη. Ειδικά το αλάτι έπρεπε να μπω όλη μέσα στο πλυντήριο για να το βάλω.

Τελικά πιο φτηνά έρχεται η ταμπλέτα και βγαίνουν τε-λει-α. Ενώ πριν μια ήταν θαμπά μια θολα κοκ. Έπρεπε βασικά να ρυθμίσω τους δείκτες σκληρότητας νερού και στο αλάτι αλλά και στο λαμπριντικό και δεν το έκανα ποτέ.

Ψηφίζω ταμπλέτα 3σε1 με τρέλα λοιπόν. Κι η μαμά μου με το μίνι το μόρις πάλι 1 ταμπλέτα βάζει (αλλά του λίντλ), στη θήκη των μαχαιροπήρουνων.

ΧΕΝΑ ΜΕ ΣΩΖΕΙΣ!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.

1 ΤΑΜΠΛΕΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ 45 Ε?ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΙΝΙ ΤΗΣ ΖΑΝΟΥΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.finish ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΥΑΝΤΟΥΜ Η ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ?ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΙΛΙΑ!!

Δεν θυμάμαι τώρα τι λένε, αν κάνεις υπομονή θα διαβάσω το απόγευμα και θα σου γράψω αύριο το πρωί. Εχω σπίτι κι απ'τα δύο. Αλλιώς, θα διαβάσεις επάνω στις συσκευασίες ότι είναι 3 σε 1. Οτι έχει λαμπριντικό, απορρυπαντικό και αλάτι δηλαδή.

Τώρα για το μίνι.... σου λέω η μητέρα μου που το έχει επάνω στον πάγκο της κουζίνας βάζει κι εκείνη μία ταμπλέτα, λιντλ όμως 3 σε 1, στην θήκη των μαχαιροπήρουνων και μια χαρά της βγαίνουν.

Οι ταμπλέτες γενικά δεν σπάνε στη μέση, ειδικά αυτές που λέω εγώ είναι με το νάϊλον και έτσι τις βάζεις στο πλυντήριο. Δεν τις ανοίγεις. :?

Διαφημίσεις

ΧΕΝΑ δεν με βιάζει από βδομάδα θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ!!!

Αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς?(το τζελ)

http://www.calgonit.gr/finish-dishwasher-detergent-range.php

Μπορεί όμως να σκεφτώ και για τις ταμπλέτες του λιντλ αμα βγαίνουν πιο φθηνά και είναι καλές.Αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος παρόμοιο προιόν ιδιωτικής ετικέτας ας το προτείνει,χρήσιμο είναι στις μέρες μας.

Τα τελευταια 3 χρονια χρησιμοποιώ τις ταμπλέτες 3 σε 1 του carrefour.Απλά ΑΨΟΓΕΣ...με όλες τις υπολοιπες εμεναν αλατα στα ποτήρια με αυτες βγαινουν πεντακάθαρα.Ακομα και ο αντρας μου πρόσεξε τη διαφορά να φανταστείς που σπάνια τα προσέχει.

Τις είδα, έχω πάρει τις Φίνις Κουάντουμ και τις Φέρυ 3 σε 1. Τα γράφω ελληνικά μην κάνω διαφήμιση. Ναντια, ευχαριστούμε, θα τις δοκιμάσω!!

Τελικά για αρχή αγόρασα τις κουάντουμ και είναι καλές.Νάντια επειδή το μικρό το καρφούρ δεν τις έχει μήπως γίνετε να μου πεις πόσες ταμπλέτες έχει το κουτί και την τιμή για να κάνω σύγκριση με εκείνες του λιντλ?

Διαφημίσεις

Εγώ παρ'όλο που δεν έχω το μικρό πλυντήριο, είχα το μεσαίο και τώρα έχω το μεγάλο, έβαζα και βάζω τις ταμπλέτες του fairy. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, γιατί τα έχει όλα, αν και νομίζω οτι το αλάτι δεν συμπεριλαμβάνεται σε καμία ταμπλέτα. έχω δοκιμάσει πολλά υγρά και ταμπλέτες. Αυτές είναι οι μόνες που μετά απο κάθε πλύση έχω ένα πλυντήριο που μέσα που λάμπει σαν να είναι κανούργιο του κουτιού!

Τις συστήνω ανεπιφύλακτα!

sj3dp3.png

• 3 weeks later...
Τελικά για αρχή αγόρασα τις κουάντουμ και είναι καλές.Νάντια επειδή το μικρό το καρφούρ δεν τις έχει μήπως γίνετε να μου πεις πόσες ταμπλέτες έχει το κουτί και την τιμή για να κάνω σύγκριση με εκείνες του λιντλ?

Sorry αλλα τωρα ειδα το μύνημα.

Αν θυμάμαι καλά εχει 48 ταμπλέτες και κοστίζει γυρω στα 4?

• 1 year later...

Αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς?(το τζελ)

http://www.calgonit.gr/finish-dishwasher-detergent-range.php

Το έχω δοκιμάσει εγώ. Δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο οι ταμπλέτες (το λένε κιόλας) αλλά από την άλλη δεν κινδυνεύει από υγρασία, όπως αυτές.

Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος (εκτός της Nadia77) τις ταμπλέτες του carrefour; :?:

697577wcowvfyq3s.gif

• 2 months later...

Αν τα έχω υπολογίσει σωστά -αν όχι, παρακαλώ διορθώστε με- η σκόνη finish (μαζί με το ειδικό αλάτι και το λαμπρυντικό) κοστίζει παραπάνω από το διπλάσιο σε σχέση με τις ταμπλέτες!!:shock: Και ρωτάω: γιατί όποιος έχει μικρότερο πλυντήριο πρέπει να πληρώνει τόσο πιο ακριβά το ίδιο απορρυπαντικό (στην πιο μπελαλίδικη εκδοχή του);!:confused::evil:

697577wcowvfyq3s.gif

Διαφημίσεις