Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σύλληψη την 10η μέρα του κύκλου

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλες και όλους

έχω σταθερό κυκλο 28 ημερών με τελευταια ημ/νια περιόδου στις 3/8 και επαφή στις 10-11 και 12/8!επείδή νιώθω τσιμπηματάκια χαμηλά στην κοιλια και τις τελευταιές μέρες νιωθω στιφό το στόμα μου,υπνηλία και ένα γενικό ανακάτεμα χωρίς όμως τάση για εμέτο θα ήθελε να ξέρω αν μπορέι να είμαι εγγυος...θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει δυνατήτητα σύλληψης την 10η μέρα του κύκλου?ξέρω ότι είναι νωρίς ακομά για τεστ εγκυμοσύνης!!!

Διαφημίσεις

υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα συλληψης (και μαλιστα αν εισαι μαλλον θα ειναι κοριτσακι :wink: ) αλλα μου φαινεται απιθανο -χωρις να το αποκλειω- να εχεις ηδη συμπτωματα εγκυμοσυνης. Αν εισαι εγκυος μιλαμε για εγκυμοσυνη 2 εβδομαδων, αλλα καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Σου ευχομαι να γινει αυτο που επιθυμεις. Λιγη υπομονη τωρα, δυο εβδομαδες ακομη (και μη σταματας τις προσπαθειες, εχεις μερες ακομα)

Δεν το κανω για να της δωσω ψευτικες ελπιδες αλλα εγω πιστευω το εξης. Συμπτωματα εμφανιζονται οχι μονο σε προχωρημενη εγκυμοσυνη. Τα συμπτωματα ειναι αντιδραση του οργανισμου μας σε κατι διαφορετικο,σε καποια αλλαγη ετσι? Οποτε με το που γινει εμφυτευση,αμεσως ο οργανισμος αντιλαμβανεται κατι διαφορετικο και ετσι αντιδρα με τα συμπτωματα. Δεν ειναι λογικο αυτο που λεω?Εγω ειχα απο πολυ νωρις συμπτωματα,με το που εγινε εμφυτευση...μακαρι να εισαι στο ευχομαι!!

vpCFp2.png

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας....ξέρω ότι δεν πρέπει να ενθουσιάζομαι...είναι νωρίς!!!

η β-χοριακή από ποιά ημέρα του κύκλου μπορεί να δώσει σωστά αποτελέσματα?

Δεν το κανω για να της δωσω ψευτικες ελπιδες αλλα εγω πιστευω το εξης. Συμπτωματα εμφανιζονται οχι μονο σε προχωρημενη εγκυμοσυνη. Τα συμπτωματα ειναι αντιδραση του οργανισμου μας σε κατι διαφορετικο,σε καποια αλλαγη ετσι? Οποτε με το που γινει εμφυτευση,αμεσως ο οργανισμος αντιλαμβανεται κατι διαφορετικο και ετσι αντιδρα με τα συμπτωματα. Δεν ειναι λογικο αυτο που λεω?Εγω ειχα απο πολυ νωρις συμπτωματα,με το που εγινε εμφυτευση...μακαρι να εισαι στο ευχομαι!!

ναι αλλα η εμφυτευση γίνεται στην 4η-6η εβδομαδα (2-4 εβδομαδες μετά τη σύλληψη)

Διαφημίσεις

ναι αλλα η εμφυτευση γίνεται στην 4η-6η εβδομαδα (2-4 εβδομαδες μετά τη σύλληψη)

η εμφυτευση δεν γινεται 2-4 εβδομαδες απο τη συλληψη. το πολυ μεσα σε 6-7ημερες εχει γινει(απο τη συλληψη).

πιστευω πως εχεις πιθανοτητες εγκυμοσυνης και οχι λιγες.πιθανον να ειναι κοριτσακι λογω του οτι το σπερμα παρεμεινε μεσα σου εως την ωορηξια σου που πιθανον να εγινε3-4 μερες μετα (72 ωρες ζουν το μεγιστο αν δεν κανω λαθος.)τα συμπτωματα τα νιωθεις καμια φορα πολυ νωρις .εγω στην πρωτη το καταλαβα με το τεστ.στην δευτερη με την μεγαλη καθυστερηση....αλλα στην τριτη το καταλαβα αμεσως ..δυο μερες μετα την συλληψη...φουσκωσε ξαφνικα η κοιλια μου ειχα υπνηλια κομμαρες ευαισθησιες και πολλα απο αυτα που εχουμε στην εγκυμοσυνη μας...συνεπως ναι μπορει και να εισαι.

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Εγώ τη 10η ημέρα του κύκλου έμεινα έγκυος στο 2ο, αλλά ήτανε γιος (πάλι). :-D Συμπτώματα άρχισα να έχω καναδυο βδομάδες αργότερα, τις ημέρες που κανονικά θα μου ερχότανε περίοδος, δηλαδή.

Κανεις λαθος. Σου απαντησε και αλλη κοπελα και αυτο ειναι το σωστο που ειπε.

vpCFp2.png

έχω σταθερό κυκλο 28 ημερών με τελευταια ημ/νια περιόδου στις 3/8 και επαφή στις 10-11 και 12/8!επείδή νιώθω τσιμπηματάκια χαμηλά στην κοιλια και τις τελευταιές μέρες νιωθω στιφό το στόμα μου,υπνηλία και ένα γενικό ανακάτεμα χωρίς όμως τάση για εμέτο θα ήθελε να ξέρω αν μπορέι να είμαι εγγυος...θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει δυνατήτητα σύλληψης την 10η μέρα του κύκλου?ξέρω ότι είναι νωρίς ακομά για τεστ εγκυμοσύνης!!!

Με κύκλο 28 ημερών δε μπορεί να έχεις ωορρηξία τη 10η μέρα! Μπορεί όμως να άλλαξε ο κύκλος σου λόγω καλοκαιριού (ζέστη, μπάνια κλπ.) και να έγινε π.χ. 24 ημερών, οπότε η 10η μέρα ήταν γόνιμη!! Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς για συμπτώματα, αφού έχει περάσει μόλις μια βδομάδα από την επαφή... Αντέχεις να περιμένεις μέχρι την αναμενόμενη περίοδο; Αν όχι, περίμενε μια βδομάδα ακόμα και κάνε χοριακή για να είσαι σίγουρη! Τεστ εγκυμοσύνης μόνο μετά την καθυστέρηση, για να μην απογοητευόμαστε άδικα...

Αχ, μακάρι να είσαι και να μη χρειαστεί τίποτα από αυτά!

Διαφημίσεις

Με κύκλο 28 ημερών δε μπορεί να έχεις ωορρηξία τη 10η μέρα! Μπορεί όμως να άλλαξε ο κύκλος σου λόγω καλοκαιριού (ζέστη, μπάνια κλπ.) και να έγινε π.χ. 24 ημερών, οπότε η 10η μέρα ήταν γόνιμη!! Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς για συμπτώματα, αφού έχει περάσει μόλις μια βδομάδα από την επαφή... Αντέχεις να περιμένεις μέχρι την αναμενόμενη περίοδο; Αν όχι, περίμενε μια βδομάδα ακόμα και κάνε χοριακή για να είσαι σίγουρη! Τεστ εγκυμοσύνης μόνο μετά την καθυστέρηση, για να μην απογοητευόμαστε άδικα...

Αχ, μακάρι να είσαι και να μη χρειαστεί τίποτα από αυτά!

nefeli επειδη τις τελευταιες μερες το έχω ψάξει λιγάκι,βρήκα ότι με βάση τις ημερομηνίες των 3 τελευταίων περιόδων μου ο κύκλος μου είναι 26 μέρες και όχι 28 όπου ήθελα να πιστέυω....

τα συμπτώματα που έχω πλέον είναι μόνιμο φούσκωμα και δυσπεψία,κάποιες φορές με πονάει η μέση μου πόνοι στις ωοθήκες και ένας περίεργος πόνος στο δεξί μου πόδι σαν να περνάει ρέυμα(δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγραψω)!

περιμένω να περάσει και ευτή η βδομάδα για να παώ για χοριακή!

η β-χοριακή από ποιά ημέρα του κύκλου-κύησης μπορεί να δώσει σωστά αποτελέσματα?

ξέρω ότι δεν πρέπει να ενθουσιάζομαι ούτε να αγχώνομαι...είναι μάλλον νωρίς!!!

Καλησπέρα.

Κι εμένα μου 'ετοιχε αυτό τον μήνα να έχω πόνους ωορηξίας την 6-7 ημέρα. γίνεται? τελευταία περίοδος 13/8 με κύκλο 28 ημέρες και πόνοι στις 19/8. είχαμε επαφές και στις 18 και στις 19... ας ελπίσουμε...

nefeli επειδη τις τελευταιες μερες το έχω ψάξει λιγάκι,βρήκα ότι με βάση τις ημερομηνίες των 3 τελευταίων περιόδων μου ο κύκλος μου είναι 26 μέρες και όχι 28 όπου ήθελα να πιστέυω....

τα συμπτώματα που έχω πλέον είναι μόνιμο φούσκωμα και δυσπεψία,κάποιες φορές με πονάει η μέση μου πόνοι στις ωοθήκες και ένας περίεργος πόνος στο δεξί μου πόδι σαν να περνάει ρέυμα(δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγραψω)!

περιμένω να περάσει και ευτή η βδομάδα για να παώ για χοριακή!

η β-χοριακή από ποιά ημέρα του κύκλου-κύησης μπορεί να δώσει σωστά αποτελέσματα?

ξέρω ότι δεν πρέπει να ενθουσιάζομαι ούτε να αγχώνομαι...είναι μάλλον νωρίς!!!

Είναι νωρίς βρε κοριτσάκι μου για συμπτώματα! Μακάρι να μπορούσα να σου πω με σιγουριά ότι είσαι, αλλά ξέρω ότι πονάει πιο πολύ μετά... Οπότε υπομονή λίγες μερούλες ακόμα! Θεωρητικά η χοριακή δείχνει από την ημέρα που γίνεται η εμφύτευση, δηλαδή λίγες μέρες μετά τη σύλληψη. Επειδή όμως δε μπορείς να ξέρεις με βεβαιότητα πότε έγινε η σύλληψη, καλύτερα να πας για χοριακή 10 μέρες μετά την τελευταία επαφή! Εύχομαι να είσαι, αφού το θέλεις τόσο πολύ!!

Καλησπέρα.

Κι εμένα μου 'ετοιχε αυτό τον μήνα να έχω πόνους ωορηξίας την 6-7 ημέρα. γίνεται? τελευταία περίοδος 13/8 με κύκλο 28 ημέρες και πόνοι στις 19/8. είχαμε επαφές και στις 18 και στις 19... ας ελπίσουμε...

Όλα γίνονται... Όπως και να έχει μη σταματάς τις επαφές σου επειδή νομίζεις ότι τελείωσαν οι ευκαιρίες σου... Δώστου να καταλάβει όλη τη βδομάδα! Μακάρι να πιάσουν τόπο οι κόποι σας!!

Όλα γίνονται... Όπως και να έχει μη σταματάς τις επαφές σου επειδή νομίζεις ότι τελείωσαν οι ευκαιρίες σου... Δώστου να καταλάβει όλη τη βδομάδα! Μακάρι να πιάσουν τόπο οι κόποι σας!!

Εννοειται και δε σταματαμε... μονο οταν έρχεται η περίοδος σραματαμε... μας και σπειρουμε κι εμεισ το σπορακι μας... από το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί!

Διαφημίσεις

Σαφώς και υπάρχει λογική στο θέμα των γόνιμων ημερών, όμως εγώ έμεινα έγκυος στο γιο μου την 5η μέρα και στην κόρη μου την 22η, οπότε...γιατί να μην μείνεις έγκυος στη 10η? Υπομονή μέχρι τη χοριακή! Καλή επιτυχία!:-P

Κορίτσια επείδη έχω μπερδετεί σχετικά με την χοριακή .....πόσες μερες μετα την συλληψη δειχνει σωστά αποτελέσματα?ένα κάνω πχ σημερα θα δείξει σωστά αποτελέσματα ή υπαρχει περίπτωση να είναι και λάθος ?

Κορίτσια επείδη έχω μπερδετεί σχετικά με την χοριακή .....πόσες μερες μετα την συλληψη δειχνει σωστά αποτελέσματα?ένα κάνω πχ σημερα θα δείξει σωστά αποτελέσματα ή υπαρχει περίπτωση να είναι και λάθος ?

Πάντα το καλύτερο είναι να περιμένεις την πρώτη ημέρα της καθυστέρησης. Υπομονή λοιπόν καλή μου...

10η ημέρα του κύκλου έγινε η επαφή. Αν υπολογίσεις ότι τα σπερματοζωάρια μπορούν να ζήσουν μέχρι και 3 ακόμα και 5 ημέρες είναι πιθανό η σύλληψη να έγινε λίγες μέρες μετά όπου είχες την ωορρηξία. Και πάλι οι πιθανότητες δείχνουν κορίτσι. Επίσης υπάρχει περίπτωση να έκανες νωρίτερα ωορρηξία. Κάποιες κοπέλες κάνουν και 2 ωορρηξίες κάποιο μήνα. Τίποτα δεν είναι στάνταρ σε ότι έχει να κάνει με τον οργανισμό μας. Αν λοιπόν υπολογίσεις ότι υπάρχει σύλληψη το αργότερο μέχρι τις 16/8 τότε η χοριακή μπορεί να δείξει αποτέλεσμά. Τεστ του εμπορίου δείχνουν αποτέλεσμα ακόμα και 5 ημέρες μετά την πιθανολογούμενη σύλληψη. Η χοριακή ως εξέταση αίματος θα σου δείξει σίγουρα αποτέλεσμα.

Και φυσικά μπορείς να έχεις συμπτώματα από τόσο νωρίς. Κι εγώ είχα αυξημένη θερμοκρασία, νεύρα, πονάκια στην κοιλιά που ποτέ δεν είχα πριν να εμφανιστεί η περίοδος και αυξημένα υγρά. Λίγο πριν το τεστ ήρθε και μια ζαλάδα και το επιβεβαίωσα με τη χοριακή. Αν δεν την παλεύεις μπορείς να ρωτήσεις και τηλεφωνικά στο κέντρο που θες να κάνεις την εξέταση για να σου πουν και αυτοί με σιγουριά αν θα δείξει σωστό αποτέλεσμα.

Εγώ να σου ευχηθώ καλή επιτυχία! ;)

Σε άλλο φόρουμ γιατρός-γυναικολόγος απαντάει ότι η χοριακή δίνει αποτέλεσμα 10 μέρες μετά την επαφή. Όχι σύλληψη, επαφή. Αν εσύ είχες επαφή στις 12 του μήνα λογικά θα δείξει και σήμερα. Μπορείς να πας όμως από βδομάδα για να είσαι σίγουρη!

Πάντα το καλύτερο είναι να περιμένεις την πρώτη ημέρα της καθυστέρησης. Υπομονή λοιπόν καλή μου...

Συμφωνώ! Έτσι κι αλλιώς, και πριν την καθυστέρηση να κάνουμε τεστ και να βγει αρνητικό, πάλι θα ελπίζουμε! Οπότε, γιατί να τρώμε άδικα τη στεναχώρια;;; Από προσωπική εμπειρία πάντως, τεστ 5 μέρες πριν την περίοδο αρνητικό και την πρώτη μέρα καθυστέρησης θετικό!! Υπομονή λοιπόν και εύχομαι σε όλες να δείτε επιτέλους το πολυπόθητο +++++!

Συμφωνώ! Έτσι κι αλλιώς, και πριν την καθυστέρηση να κάνουμε τεστ και να βγει αρνητικό, πάλι θα ελπίζουμε! Οπότε, γιατί να τρώμε άδικα τη στεναχώρια;;; Από προσωπική εμπειρία πάντως, τεστ 5 μέρες πριν την περίοδο αρνητικό και την πρώτη μέρα καθυστέρησης θετικό!! Υπομονή λοιπόν και εύχομαι σε όλες να δείτε επιτέλους το πολυπόθητο +++++!

Σε πολλά συμφωνούμε εμείς οι δύο! Καλό ΣΚ!

• 2 years later...

Επειδή ειμαι σε παρόμοια περίπτωση ήρθα σε επαφή την 9η και την 11η μερα του κυκλου μου τελικά είχαν βγει θετικά τα αποτελεσματα σου; εχω πολύ αγωνία! (ξέρω ότι πέρασε καιρός όμως απο την αναζητηση ηταν ότι πιο κοντά στην περίπτωση μου μου έβγαλε!!!)

Καλημέρα! Εμείς είχαμε επαφή την 9η μέρα και σήμερα έχω έναν μικρούλη ενάμισι έτους στα πόδια μου όπως σου γράφω!

:D

Εύχομαι καλά αποτελέσματα.

xhHtp2.pngkSQIp3.png

• 4 months later...

κοριτσια καλησπερα και εγω εμηνα εγκυος την 9η μερα του κυκλου μου και σημερα εχω μια κορακλα 11 χρονων !!!! ευχομαι τα καλυτερα !!!