Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κορνίζα με αποτυπώματα χεριού - ποδιού

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.

Πριν 2,5 χρόνια και κάτι είχα αγοράσει από το mothercare, για το νεογέννητο αγοράκι μου, μία κορνίζα που είχε χώρο για μία φώτο του μωρού στο κέντρο και ανάγλυφα αποτυπώματα χεριού και ποδιού αριστερά και δεξιά. Σαν πηλός είναι το υλικό.

images?q=tbn:ANd9GcQ0P91wGT34ptqherKG2GNRV1zkO7ECIy3KRlY-Pbo9S89tpgu8

Τώρα γέννησα το 2ο αγοράκι μου και ήθελα να πάρω ένα ίδιο. Στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν το φέρνουν πλεόν και δεν ξέρουν πότε και αν θα το φέρουν. έχουν μόνο με μία φώτο και ένα αποτύπωμα.

Το έψαξα και σε sites του εξωτερικού αλλά το βρήκα μόνο σε Ινδία (!!!), Πολωνία, Ολλανδία, Λιθουανία και Τουρκία. Και φυσικά δε στέλνουν Ελλάδα.

Γνωρίζει καμία αν υπάρχει κάπου τέτοια κορνίζα με θέσεις για 2 αποτυπώματα?

Να προλάβω να το αγοράσω πριν μεγαλώσουν πολύ τα ποδαράκια του μικρούλη μου!!!

ANHVp2.png

eNortjKzUjI0NzE0NVGyBlwwFYkC0w,,08.png

Διαφημίσεις

melsas μου πήραν εμένα δώρο κάτι αντιστοιχο που έχει χώρο και για το πόδι και για το χερι και στη μέση φωτογραφία,απο το ήρα αλλά έχει και στα πρεναταλ

[URL="http://daisypath.com"]
[/URL]

Γεια σας κορίτσια.

Πριν 2,5 χρόνια και κάτι είχα αγοράσει από το mothercare, για το νεογέννητο αγοράκι μου, μία κορνίζα που είχε χώρο για μία φώτο του μωρού στο κέντρο και ανάγλυφα αποτυπώματα χεριού και ποδιού αριστερά και δεξιά. Σαν πηλός είναι το υλικό.

images?q=tbn:ANd9GcQ0P91wGT34ptqherKG2GNRV1zkO7ECIy3KRlY-Pbo9S89tpgu8

Τώρα γέννησα το 2ο αγοράκι μου και ήθελα να πάρω ένα ίδιο. Στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν το φέρνουν πλεόν και δεν ξέρουν πότε και αν θα το φέρουν. έχουν μόνο με μία φώτο και ένα αποτύπωμα.

Το έψαξα και σε sites του εξωτερικού αλλά το βρήκα μόνο σε Ινδία (!!!), Πολωνία, Ολλανδία, Λιθουανία και Τουρκία. Και φυσικά δε στέλνουν Ελλάδα.

Γνωρίζει καμία αν υπάρχει κάπου τέτοια κορνίζα με θέσεις για 2 αποτυπώματα?

Να προλάβω να το αγοράσω πριν μεγαλώσουν πολύ τα ποδαράκια του μικρούλη μου!!!

παντου εχει πλέον και στο λητώ το ειδα αλλα και στα jumbo .νομίζω ομως χωρις κορνίζα

παντου εχει πλέον και στο λητώ το ειδα αλλα και στα jumbo .νομίζω ομως χωρις κορνίζα

Στο λητώ έχει, αλλά με μόνο μία θέση για αποτύπωμα. Στα jumbo δεν το πήρε το μάτι μου. θα κοιτάξω.ευχαριστώ!

και θα δω και στα prenatal. ευχαριστώ maria7!

ANHVp2.png

Διαφημίσεις

και το είχα ανοίξει το site γιατί ξέρω ότι έχει ψαγμένα πραγματάκια αλλά πώς μου ξέφυγε αυτή η κορνίζα με τα δύο αποτυπώματα???

Ευχαριστώ!

ANHVp2.png

και το είχα ανοίξει το site γιατί ξέρω ότι έχει ψαγμένα πραγματάκια αλλά πώς μου ξέφυγε αυτή η κορνίζα με τα δύο αποτυπώματα???

Ευχαριστώ!

Να σαι καλα κοπελα μου και να χαιρεσαι τα μωρακια σου