Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΑΥΠΝΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΑΛΑ

Recommended Posts

Θα ηθελα τη βοηθεια σας...η μπεμπα μου ειναι 20 ημερων...τη θηλαζω αλλα επειδη πειναει κ δεν της φτανει το γαλα, της δινω που κ που κ συμπληρωμα...η γιατρος μας ειπε να της φτιαχνουμε 90μλ κ οσο πιει....σημερα ομως ηταν πολυ ανησυχη,,,θηλασε κ μετα απο μια ωρα ξαναπειναγε...φτιαχνω συμπληρωμα 90μλ το οποιο ηπιε σταδιακα....μετα απο καποια ωρα ξαναεκλειγε κ πειναγε....εν τω μεταξυ ειχε βγαλει κ λιγο γαλα πριν...τη βαζω στο στηθος..πινει λιγο απο το δικο μου κ ηρεμει...παμε να τη βαλουμε στην κουνια κ ξανα ανησυχιες κ να γλυφει χερακια...της δινουμε 30μλ συμπληρωμα...ολη αυτη η διαδικασια διηρκησε 3ωρες...η μικρη να δειχνει οτι πειναει κ να ειναι ανησυχη....την ειχαμε κ αγκαλια, με καθαρες πανες αλλα τιποτα...εγλυφε τα χερια της....τι να ειναι αυτο???Λαιμαργια? Γιατι δεν το ειχε ξανακανει...ή μηπως να χρειαζεται παραπανω γαλα στο συμπληρωμα?εν τω μεταξυ ηταν 3ωρες αυπνη!!!

Διαφημίσεις

Θα ηθελα τη βοηθεια σας...η μπεμπα μου ειναι 20 ημερων...τη θηλαζω αλλα επειδη πειναει κ δεν της φτανει το γαλα, της δινω που κ που κ συμπληρωμα...η γιατρος μας ειπε να της φτιαχνουμε 90μλ κ οσο πιει....σημερα ομως ηταν πολυ ανησυχη,,,θηλασε κ μετα απο μια ωρα ξαναπειναγε...φτιαχνω συμπληρωμα 90μλ το οποιο ηπιε σταδιακα....μετα απο καποια ωρα ξαναεκλειγε κ πειναγε....εν τω μεταξυ ειχε βγαλει κ λιγο γαλα πριν...τη βαζω στο στηθος..πινει λιγο απο το δικο μου κ ηρεμει...παμε να τη βαλουμε στην κουνια κ ξανα ανησυχιες κ να γλυφει χερακια...της δινουμε 30μλ συμπληρωμα...ολη αυτη η διαδικασια διηρκησε 3ωρες...η μικρη να δειχνει οτι πειναει κ να ειναι ανησυχη....την ειχαμε κ αγκαλια, με καθαρες πανες αλλα τιποτα...εγλυφε τα χερια της....τι να ειναι αυτο???Λαιμαργια? Γιατι δεν το ειχε ξανακανει...ή μηπως να χρειαζεται παραπανω γαλα στο συμπληρωμα?εν τω μεταξυ ηταν 3ωρες αυπνη!!!

Στελλι μου στο στηθος την αφηνεις οσο θελει??

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Επειδη λες θηλασε και ξαναπειναγε και της εκανες 90 μλ...Γιατι δεν την ξαναεβαλες στο στηθος??Ειναι πολυ μικρουλη ακομα ειναι λογικο να ζηταει ακομα και μετα απο 10 λεπτα εστω και αν εχει θηλασει για αρκετη ωρα...

Και μενα τα εκανε αυτα στην αρχη και ηρεμουσε μονο στο στηθος ηρεμησαμε μολις κοψαμε το ξενο γ αυτο στο λεω..Το στηθος δεν ειναι μονο για τροφη ειναι παρηγορια ζεστασια για τα μωρα;)Εγω δεν ξερω ανα σε συμβουλεψω κατι αλλο....

Απο πανες ειναι καλα???Παιρνει μετα απο καθε γευμα στο στηθος συμπληρωμα??

Θα σου απαντησουν τα κοριτσια που ειναι αρκετα εμπειρα...

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Δεν καταφευγω στο συμπληρωμα...εξαντλω το στηθος...εννοειται κ την ξαναεβαλα...αλλα το στηθος μου μαλλον αδειαζει κ αποδυναμωνεται το γαλα...μαλλον κ η ιδια η μπεμπα το καταλαβαινει..παει να θηλασει κ το σταματαει γιατι δεν εχει ....αν το αφησω αρκετη ωρα ξαναγεμιζει...παντως οσο θηλαζει τοσο πιο πολυ κατεβαζει γαλα...τωρα ειναι ησυχη...ισως ηταν της στιγμης ή απο νευρικοτητα...δεν ξερω...

Διαφημίσεις

Εμένα ο μπέμπης μου έμενε ώρες ατελείωτες στο στήθος και το ζητούσε συνέχεια..Οπότε περνούσαμε όλη την ημέρα και τη νύχτα έτσι. Συμφωνώ με τη Jo πιστεύω πως το ήθελε κυρίως για ζεστασιά και παρηγοριά. Επίσης και ο δικός μου έμενε και μένει πάρα πολλές ώρες ξύπνιος με ελάχιστους υπνάκους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το κάθε μωράκι έχει τους ρυθμούς του, υπομονή χρειάζεται, αν βρέχει αρκετές πάνες και παίρνει βάρος ίσως να μη χρειάζεται συμπλήρωμα.